51

Анонимен

преди 4 години

От 87 коментара липсват 34. Затова сме на 111 място по свобода на словото.Факт.

50

Анонимен

преди 4 години

ПолФрийман е готов ,а Боко четата готова ли е?//

49

Анонимен

преди 4 години

До Браво 44Това са техни coрocku организации и хора от тези организации,те разлагат обществото и стимулират престъпниците,престъпността и беззаконията,стимулират анархията и убийствата!Журналистката от Русе ,беше убита от тях,целта беше да клатят правителството!

48

Черен хумор

преди 4 години

Вече ще ръга хора с химикалка ли?Добре е да се знае..

47

Анонимен

преди 4 години

Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество", Зелените,"Да,България",са НАРУШИЛИ ЗАКОНА и заплашвайки съдии,оказвайки натиск върху съдии,са пуснали този РЕЦИДИВИСТ-УБИЕЦ на свобода!За освобождаването му са използвани - пари,манипулация на записа,конфликт на интереси,корупция,заплаха срещу съдии,натиск и манипулации от председателя на БХК Красимир Кънев,който е получил подкуп и т.н.

46

Анонимен

преди 4 години

По лице,контури и други характерни очертания сякаш имаше робот снимка на издирван в последствие около взривен автобус на летище преди време как години,че и цветен вариант на снимка от шофьорска книжка издадена дотогава в чужбина как фалшива.

45

Анонимен

преди 4 години

Всеки велик герой в историята е бил убиец. Разликата е само в каузата.

44

Браво 44

преди 4 години

Евала за много точните думи !!!

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРецидивисти -убийци и социопати не искаме в България,или в затвора този нагъл престъпник или забрана завинаги да влиза в България,нямаме нужда от нагли убийци социопати,разкарай се от страната ни,бе криминален ***!

42

Анонимен

преди 4 години

Ако 50% бяхме като Полфриман, сега нямаше да има мутри в България.

41

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМечтаеш си да закрият "Отворено общество" за да можете спокойно да се събирате на тумби и да биете хора по улиците, без никакви последствия за вас? Ами ако вземат та се понавъдят още няколко Джоковци, кого ще закриете и къде ще се скриете тогава?-Да пускаш на свобода рецидивисти с лобизъм е БЕЗЗАКОНИЕ,не съм от някакви тумби,а живея нормален живот в Германия и виждам,че в България има анархия и беззакония, тези думи ги кажи на англичаните и израелците,които забраниха Copoc несл

40

да копа е най гот

преди 4 години

ще бъде умно да го пратят търнокопно да копа кладенци в перник. Позата е доста удобна. Тези които защитатва ще му пускат от сутрин до вечер благодарственната маьонеза в килера под последния прешлен.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен37Мечтаеш си да закрият "Отворено общество" за да можете спокойно да се събирате на тумби и да биете хора по улиците, без никакви последствия за вас? Ами ако вземат та се понавъдят още няколко Джоковци, кого ще закриете и къде ще се скриете тогава?

38

Драган

преди 4 години

Браво ! Браво ! И пак Браво ! Убийците в това жалко подобие на държава стават популярни и ги дават по медиите !

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми той самия Пол Фрийдман е от комунистическа партия,беее!Той мрази десните!

36

Анонимен

преди 4 години

Хора,докато не последвате примера на Англия,Израел и други държави,които забраниха copoсоидните организации и copoc в държавата си,правосъдие и ред в държавата ни няма да има и ще продължавате да страдате,не го ли разбрахте?Съюз на съдиите в България (ССБ) е политически зависим!Самите съдии са притискани и заплашвани,има дори убити съдии,Бойко се беше захванал с борбата,но го смачкаха, включитено и другите десни от костовистките партии,които искаха да смажат и Гешев.

35

Анонимен

преди 4 години

Малодушните се чудят каква конспирация да измислят, защото акълът им не побира, че един обикновен, свободен, човек е застанал на страната на справедливостта, рискувайки живота и съдбата си. Комунизмът не прощава!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Защо един път не попита за близките на спасеното от Джок хлапе?

33

Василев

преди 4 години

Най-отвратителното от цялата ситуация с Джок Полфрийман е, че той беше пуснат след като взе да тръби наляво и надясно, и да се вмирисва все повече л.айното, а именно проблемите в правораздавателната система, пред вентилатора по думите на един изтъкнат български прокурор Николай Кокинов!Това е преом, който даде на Джок Полфрийман криле и подкрепа отвън!!!Някой му е дал съвет какво да прави и говори!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество",са известни не толкова с работата си като съдии, колкото с опитите да влияят върху управлението и кадруването в съдебната власт чрез участието им в ръководството на политически зависимия Съюз на съдиите в България (ССБ).Гореописаните имена и организации имат вина за освобождаването на този рецидивист-убиец!