78

Анонимен

преди 4 години

"соросоидната росийская газета"Про стак на препарат ли си?

77

Анонимен

преди 4 години

"в Босна и Косово се биеха хиляди саудитци и афганистанци"И много повече чеченци подкрепяни от рушлЯмдия.

76

Анонимен

преди 4 години

"НЕЩО ТАКТИКАТА НА ЗАПАДА ДА ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ СЛАВЯНИТЕ ИСЛАМИСТИТЕ СЕ ОБЪРКА."Първо славяни е имало само в малката главица на екатерина/катето наречена велика от му жици някъде в блатата на изток и второ видя как ЗАПАДА се отнася със "ИСЛАМИСТИТЕ"........примери много.......от последния остана само дясната китка.

75

Анонимен

преди 4 години

в Босна и Косово се биеха хиляди саудитци и афганистанци - организирано от кукловода от запад. Вчера по телевизията дават някаква пародия на войници - американци някакви очилати нещастници, които пищяха като ракетите им рушали базата как всичко в технете сърца се тресяло. Щом полуслепи войници използват значи вървят към провал. То стъклата едни дебели сигурно са дванайсти диоптер. Понеже вече и сърбите не могат да бият сега щели да правят армия от *** като че ли нямат и ще ни лъжат повече!!!

74

Анонимен

преди 4 години

А НАТО осигуряваше въздушна поддръжка на главорезите. РЕЗУЛТАТА СЪРБИТЕ ПОБЕДИХА И ДНЕС ПОЛОВИНАТА БОСНА СИ СЕ НАРИЧА РЕПУБЛИКА СРЪБСКА. НЕЩО ТАКТИКАТА НА ЗАПАДА ДА ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ СЛАВЯНИТЕ ИСЛАМИСТИТЕ СЕ ОБЪРКА. БЪЛГАРИ И СЪРБИ СИ СЕ ОБИЧАМЕ САМО ТРАБВА ДА ИЗХВЪРЛИМ АНТИНАРОДНИЯ УПРАВЛЯВАЩ ЕЛИТ ОТ ВЛАСТТА И ЩЕ НАСТАНЕ РАЗБИРАТЕЛСТВО.

73

Нощните писачи

преди 4 години

Пия си кафето и чета с перверзно любопитство кой какво изцвъкал през нощта в коментарите. Толкова смислени и прилични словоизлияния, че да се чудиш на алкохол и дроги ли се дължат, или работодателите в далечни часови зони дотолкова не са придирчиви, че си наемат тролски агитки от същества в IQ диапазона 80-50 (за неосведомените - от лек до тежък дебилизъм). Но вие не се обезсърчавайте, дребните парици за бира и чипс трябва да се отработват старателно.

72

Анонимен

преди 4 години

79"за да опише Сюлеймани като злодей"Хей хИмлрЧо, кажи ни как е "злодей" на турски или си *** ски?

71

HeinrichHimmler

преди 4 години

Значи Аркан малко е дерибействал тогава ! А защо тази информация излиза чак сега, за да опише Сюлеймани като злодей, Та да може янките да излезнат малко по-добри отколкото са. Смешна американска пропаганда !

70

Анонимен

преди 4 години

"Някой още да не е разбрал?"Изглежда ти си този, който не е разбрал. Други въпроси?

69

Анонимен

преди 4 години

Разбира се това е чудовищно, но защо америка точно сега признава тези факти, а тогава държеше страната на бошняци и косовари и беше против сърбите?Как така се сетиха след пичти 30 години за това?Аааааа, да, замалко да забравя, вече имат военна база в сръбската провинция Косово, което беше и целта на намесата им.Америка НЯМА ПОЛЗА от мир на Балканите, а от напрежение, което да създава и управлява за своя полза.Разделяй и владей!Някой още да не е разбрал?

68

Анонимен

преди 4 години

Сега вече ми падна в очите.

67

!

преди 4 години

Значи този генерал е трябвало да бъде не ликвидиран, а арестуван и изпратен в Босна и Херцеговина, за да бъде съден, а съдебни заседатели да бъдат близките на онези сърби, които са били избивани в собствената им държава от някакви муджахедини, довлекли се от някъде си.Ако такъв съд му гласува смъртна присъда, тогава щеше да бъде екзекутиран по ред и по закон.Макар че, ако е неоспоримо доказано намерението му да върши зулуми и в САЩ, американците са имали пълното право да го ликвидират.

66

До 71

преди 4 години

Кюрдите разбиха ИДИЛ , но никой освен Германия не им благодари

65

Анонимен

преди 4 години

Проблема е ,че в Босна ,ислямистите се подкрепяха от САЩ ,Саудитска Арабия и Европата. Сега от 99 кене. фа, ,вода ще вадят ,, за да го оклепят ,защото рамазваше наемниците на САЩ ,демократите - канибали от ИДИЛ .

64

SS

преди 4 години

До 36 Имам Абдула.Какво ще каже Аллах ако ти резнат *** и я зашият в корема на прасе.Дали ще те приеме в рая,където ще те очакват 700девственици или ще лъскаш бастуна вечно в ада?

63

Помнете 1999г.

преди 4 години

Когато Костов се опълчи на САЩ и Турция , отказвайки да приеме 50000 шиптера бежанци.Ако не беше той , сега 300000 шиптера щяха да искат права и земя.Доган още не му е простил.

62

Анонимен

преди 4 години

"Или си с Америка и си враг на Исляма"България Е с Америка и Е враг на исляма.

61

Ние от Русия

преди 4 години

Само лошо сме видели.Не те ни освободиха , а ние им спечелихме 11тата война срещу Османия.За благодарност те ни откраднаха историята и още ни източват.Но както победихме Византия и Османската империя , така ще разбием и руската диктатура.Путин още пикае газ , че сме в ЕС и НАТО , но най го боли от близоста ни с Германия

60

Анонимен

преди 4 години

Или си с Америка и си враг на Исляма или си войник на Аллах и мразиш Амеика!! Ти избираш Българино!!

59

Анонимен

преди 4 години

"Българино събуди се изправи се срещу Америка!!"Българина СЕ събуди и изрита решетникоФ като мръсно коте.