73

до анонимен

преди 4 години

Планът на Тодор Живков според тебе е по хубав от Ран, така ли?--------------А, ти как мислиш, бе, НПО?Що не сравниш икономическите показатели на Бг при бай Тошо и след планът Ран???За 25 години бай Тошо превърна Бг от аграрна в индустриална държава!За 30 г. "демокрация" Бг се превърна в разграден двор, а населението ни в "обслужващ персонал"!А, ръста на престъпноста да сравняваме ли?

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Можем да пътуваме свободно в ЕС, да. Виждам че пак си повтаряш опорните точки за САЩ. Да ти напомня, че ЕС няма споразумение за безвизово пребиваване в САЩ на нейни граждани. Преди да си почнал да ръсиш пак глупости.

71

Анонимен

преди 4 години

Визите за русофилЕте остават....понял?Мен, защо не ме спират?

70

Петров

преди 4 години

хайде сега американбъгарите да кажат една страна дето са дошли краварите и тя е добре - Либия, Сирия, Ирак, Украйна, България, Югославия, Венецуела?

69

Анонимен

преди 4 години

Чаршафите могат ли да намерят толкова "девици", колкото аЛи обещава?

68

до анонимен

преди 4 години

И Иран и ИД трябва да бъдат ликвидирани за да има поне малко мир в Близкия изток.-----------Че, имено САЩ подпали Бл. Изток, бе!В края на 2010 год под президенството на Обама и държавния секретар на САЩ "Килъри" Клинтън се организира така наречената " Арабска пролет".Докараха на власт в Египет и Тунис "Братята мюсулмани"! от което на евреите им настръхнаха косите от ужас!Последва Либия, Ирак -където ЦРУ и създаде ИД, Сирия, Йемен!Кого се опитваш да лъжеш, бе, со.рс.ко НПО!

67

Анонимен

преди 4 години

пепи, ти си доказателство за това, че русофилството води до тежко психическо заболяване.

66

Петров

преди 4 години

Русия и Иран са сериозн държави те не са араби или българи дето за няколко долара са готови да играят по американска ***.

65

Анонимен

преди 4 години

САЩ окончателно се утвърдиха като световен терорист номер 1, както всяка империя за злото,края й е близо, особено щом ние сме им съюзник е сигурна работа :)

64

Анонимен

преди 4 години

До ПетровПетров, гангстерите са в Москва в Кремъл и на Лубянка. Там се планира денонощно коя държава да се дестабилизира да се навъдят в нея хора с малко ум но с много омраза като теб и да се пуснат като побеснели зверове срещу нормалните хора.

63

Анонимен

преди 4 години

петроФФ, скучно е да си бивш зКпЧ.

62

Петров

преди 4 години

Да миеш чинии в западна европа и да се обезлюди българия и да я управлявт платени от американците ******ти дето отровиха водата, втъздуха и храната било свобода. добрре

61

Селяк

преди 4 години

Ам то излиза, че сеа щатите ша си пратят летящите електрически тенекии на Мъск да си съборят сами високите бараки и след това ще спретнат пустинна буря 2 в Иран.

60

Анонимен

преди 4 години

До до анонименПланът на Тодор Живков според тебе е по хубав от Ран, така ли? Да си заключен като зверче в клетка за тебе е по хубаво отколкото да си свободен? Да имаш една паница леща и един чефт *** за тебе е по-хубаво отколкото сам според способностите сида си уредиш живота. Е не ви разбирам вас защо предпочитате да ви насилват денонощно отколкото да сте свободни.

59

Петров

преди 4 години

Иран и САЩ не са във война. САЩ убиват като гангстери ирански генерал. Виновна обаче е ""руската некадърност. Герберите окончателно промиха мозъците на по -елеменатраните българи.

58

Анонимен

преди 4 години

Запознаха ли *** с девиците, или още ги търсят из площада?

57

Честито

преди 4 години

Петролът мина 70 долара за барел.

56

Анонимен

преди 4 години

Бойците на убития генерал са прочистили през последнит години значителен брой въоръжени американски окупатори в Сирия и Ирак. САЩ не смеят да огласяват данни. Сега след този терористичен акт от страна на САЩ иранските бойци ще прочистват още по-интензивно въоръжените американски наемници от Сирия и Ирак. Какво търсят американските окупатори в Сирия и Ирак, защо подкрепят Ислямска държава.

55

до анонимен

преди 4 години

Петров, не си струва заради пословичната руска некадърност да мразиш САЩ, а жалкото е че нямаш достатъчно ум да го проумееш.---------Че, за кво да ги обичаме, бе!За планът Ран който ни наложиха и който съсипа бг-та икономика, за "американските ТЕЦ-ове и високите цени които ни налагат, заради които 1/3 от бг-те не могат да се отопляват през зимата!?Затова, че те решават каква да е вътрешната и външната ни политика?Затова, че под техния натиск спряхме Южен поток?Демокрация? Неъ! Диктатура

54

Анонимен

преди 4 години

До МанолскиМанолски, тебе САЩ да не са те опрашили отзад та си толкова лют?