35

Плейбек

преди 16 години

Бях преди години на един неин концерт. Голяма мизерия: плейбек и шепот...

34

преди 16 години

Един артист може да си позволи да е екстравагантен, това е част от сценичния му образ. Но ако попаднете на стари видеозаписи с Лили - на концерти или на интервюта, обърнете внимание колко актуални изглеждат дрехите й от 70-те - материи, кройки, цветове. Тя винаги е била облечена наистина модно и оригинално, а не в конфекция. Че се облича неподходящо може да каже само дълбоко предубеден човек, който мисли, че възрастните жени трябва да се обличат така, че да не ги забелязва. А песните й... няма нужда да се коментира, те са част от живота на повечето от нас.

33

преди 16 години

Отдавна и време да спре да вика от сцената. Направи стаж за пенсия. Човек трябва да знае кога да си тръгне. Тази не ще. Разходите й са големи и все й трябват пари. Но вече започва да не се трае.

32

Asia

преди 16 години

Най-добри пожелания за Лили ! Голяма класа е и просто е най-великата и най-добрата певица на България! Да е жива и здрава!

31

преди 16 години

Каквото и да говорите за Лили тя е номер едно.

30

pocitatelka

преди 16 години

slusam i pesnite ot maka ,sega sam na 40 pak q haresvam.

29

mmm

преди 16 години

Лили е невероятна-единствена и недостижима!Доказа го и на снощния концерт в Ботевград-пя 2 часа в препълнения салон,аплодирана непрекъснато.Благодарим ти,Лили,че те има!

28

u-ha

преди 16 години

"бабата" поне прави това, което й харесва и го прави страхотно. Поздравявам я! На 28 години съм и съм й фен. Не харесвам начина, по който изглежда, но харесвам творчествотой. Защото, злобари такива, това е ТВОРЧЕСТВО, а не кражби и други такива. Преди година ходих на нейно изпълнение, не бях я слушала на живо. Бях предубедена, знаейки колко лигаво говори и се държи, си мислех, че през по-голяма част от времето ще философства и се бях настроила, че ще го понеса, за да я слушам на живо. Ей, Богу, тази жена два часа ПЯ. С цялото си сърце и душа и пя прекрасно, още настръхвам при спомена. Нито гласа й е лош, необработен или паднал или както там му казват. Не разбирам от музика, моята област е друга, но музиката на тази жена ме кара да се чувствам страхотно:). И Благодаря, г-жо Иванова, защото всяка вечер в задръстването си пускам един ваш диск и пея с цяло гърло и не се ядосвам и се прибирам в страхотно настроение благодарение на Вашите песни у дома! Нека Ви плюят, но не могат да Ви засегнат. Обичаме Ви!!!!!!!!! Продължавайте да ни радвате!!!!

27

nadezhda

преди 16 години

Много и завиждат. Аз и се възхищавам. Който не я харесва няма какво да коментира. Да си пуска чалгажийките и да се наслаждава на хубава музика:)))

26

dynamo

преди 16 години

Права е г-жа Иванова! За съжаление вече сме държава на митьо от Димитровград и подобни бандити от София ...Закон - съмнявам се ако поизчакат малко кадърните хора съвсем ще се махнат от България, тва е истината кадърните хора са навън!

25

чалгарка

преди 16 години

само АЗИС и Софи Мариновавсичко друго е боклукбаба лили дори краде от тоалетите на Азис

24

Lyubo

преди 16 години

Че бабата е чепат характер, и има, хм, доста екстравагантен гардероб, така е. Че гласът й не е като едно време, и това е вярно. Че стилът й, и песните й са се поизтъркали, е истина. Но тази жена, добра, лоша, келава, проклета, както щете я наречете, вече 50 години е на сцена, и не се предава. Оцелява, бори се, развива се, доколкото може. Изпяла е едни от най-хубавите български песни. Това, според мен, е достойно за уважение. А колкото до това, че не знае кога да спре, ами, който иска да не я слуша. След като може да напълни зала 1, значи си има своята публика. Аман от естети, музиковеди, фониатри и всякакви други специалисти.Не знаела кога да спре! Ми повечето от нас НЕ СА ЗАПОЧВАЛИ, БЕ ХОРА!

23

Mariano

преди 16 години

"Ако искаш да направиш нещо,намираш начин,ако не искаш-намираш причина"-Цялото творчество на тази талантлива жена доказва това....Явно за някой хора това не е критерии,но за мен това е истината за успех...Дълбоко уважавам Лили за това,което прави,а тя го прави отлично...

22

yamakasy

преди 16 години

Velika e! Ne sym i fen, ne hodq na neini koncerti, no NIKOGA nqma da q zabravq kak se poqvi oblechena kato cherna balerina na koncerta na Vasko Vasilev i priqteli v zala 1 na NDK. Takyv VELIK glas samo ogranichenite hora ne biha ocenili! Ne vijdam nishto losho v tova, che ima dylgoletna kariera - shtom pravi samostoqtelni koncerti i pylni zali - znachi E haresvana i trqbva da prodyljava da pee. Izpylniteli mnogo, stilove mnogo - da jivee demokraciqta :P

21

omi

преди 16 години

За всеки влак си има и пътници!Защо стана така ,че Лили,с минижупчето,която подражаваше на Рита Павоне завладя публиката в България.Точно тогава примите на Българската естрада напуснаха България.Ахинора Куманова,Леа Иванова и др.Безспорно тя имаше чар и талант,но всичко е до време.Нека вземе пример от световната прима Райна Кабаиванска.

20

vania ivanova

преди 16 години

при все и,че и аз съм на подобна възраст(ката вашата) бих ви казала госпожо ,но без да се заяждам,че не е добре да плюете така.Хубаво би било и вие да се похвалите поне с нещо подобно за изживяните лазърници...в което се съмнявам след като имате такова мнение за Лили Иванова.Може много от нас да не харесват нейния характер и държание,но за нейния талант ще ме извините но явно имате проблем със слуха.Пък и не малко фолкаджийки имат такъв проблем,но не си го признават пък и нали има компютри......бих ви посъветвала да се върнете назад във времето и да се сетите,че всеки можеше да слуша каквото си иска ,това ,че вие в Монтана не сте могли не ви дава право да казвате,че някой ви е налагал да я слушате.Пък и сега напук не си взимайте билет може пък и да я заболи Лилито.

19

Зад стъклото

преди 16 години

признава Кембъла за гений!

18

преди 16 години

Лили е звезда , за резил говорят тези ,които и на 80 г. не могат да я стигнат.Какъв смисъл имат песните на повечето- глупости,които децата запаметяват.

17

преди 16 години

Като ви чета коментарите, ви съжалявам. Все повече ме убеждавате в правотата си. Ами като не харесваш някого, не го слушай, но и не пречи на другите да го харесват. На вас да ви е казала да я слушате до премала?! Не показвайте колко сте елементарни!!!

16

фенка

преди 16 години

Много сте неадекватни в коментарите. Ходих на неин концерт и после дни наред не можех да се освободя от впечатленията велика е. Нека и другите имат това творческо дълголетие и хъс за работа, а това, че е на години - никой не се е подмладил.