37

Неонацист

преди 4 години

По времето на Хитлер нацисти не е имало, нацистите са измислени по късно, 60те и 70те години, такава дума "нацист" няма. Всички германци са подкрепяли Хитлер, не е имало никаква съпротива освен на високите етажи, народът е подкрепял Хитлер и тези германци са нападнали друга държава, палели са, убивали са, изнасилвали са - избиха над 25 милиона руснаци. А нацистите ги измислиха, че уж не германците на някакви нацисти си вършели всичко товам, Хитлер и неговата нацистка шайка, а народа не знаел.

36

Анонимен

преди 4 години

До ТРАКИЕЦДа си навреш тракизма там,където слънце не огрява,ние сме славяни и се гордеем с това!Царете Борис 1 и Симеон Велики са разпостранявали славянска Азбука,писменост и книги,а не на измрялите някога траки!Това е бил нашия език!

35

Анонимен

преди 4 години

изведнъж се появява фразата "борба с комунизма" и под тази маска шефа на Гестапо - Мюлер си отмъщава и продължава нацистката си дейност.Имало е хора,които са го издирвали след ВСВ и всички са избити и то пак от нацист и негов помощник.Мюлер е организирал и нацистките концлагери,масов убиец и изключително безскруполен,алчен,престъпен индивид,абсолютно див звяр,а не човек!

34

Анонимен

преди 4 години

Шефа на Геспапо -Мюлер е заграбил руски ценни вещи,картини,злато,сервизи на руските царе,френското злато и си е живял като цар.Мюлер избягва в Швейцария,а от там започва работа към ЦРУ и се премества в Америка.Първата му работа,след като си закрепва позициите там е,да продължи нацима,но затова му трябва подкрепа да не го пипат,веднъж предлага среща с президента Труман,след дълъг разговор с него,изведнъж се появява фразата "борба с комунизма" и под тази маска Мюлер си отмъщава и продължава нацис

33

Василев

преди 4 години

Спокойно селяни прости, Бати Бойко вече гушна и цунка новата еврокомисарка!Германия е велика , има кинти, към България пак ще дойдат милиарди по еврофондове и програми!Това е резултат от войната селяни прости!Вече навсякъде по света великите и всемогъщи банки и корпорации станаха пълновластни господари!И да слушате селяни прости, хората ви приеха в клуба на богатите развити цивилизовани страни, а вие само са крадете един друг и си правите мизерии, защото сте некадърни комплексари!Хейнс!ЦРУ

32

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е герой, все пак той е убил Хитлер.

31

Анонимен

преди 4 години

до 41!Прав си, били са варвари.

30

До 35

преди 4 години

Ми селяци са .... Виж София се напълни с потури от къде ли не. Дано да върнат софийското жителство ......

29

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е бил див селянин като василев.

28

Анонимен

преди 4 години

По-добре напишете статия за нацистките масови убийства,зверства,мъчения,за доктор Менгеле,за да придобият хората представа какво огромно страшно зло е бил нацизма.Изтрили са всичко дори в Уикипедията и ни представят нацистите просто като едни ангелчета воювали в нормална война,което е огромна лъжа!

27

Анонимен

преди 4 години

Хора с чест, ценности и висок морал. Борили в името на една идея и идеал и като не успели са си отнели живота, вместо да живеят с провала. Колко от днешните политици и други мижитурки ще го направят ? Сега има само продажни дупедавци, а не истински мъже и затова цяла Европа е една голяма клоака.

26

Анонимен

преди 4 години

До 36А трябва!

25

Анонимен

преди 4 години

Ние не знаем дали Хитлер изобщо се е самозастрелял.След като наскоро видях,че фашистите са си били съвсем живи,а шефа им на Гестапо Мюлер е работел за ЦРУ и нацистка група е организирала бунтовете през 1968 г. в Унгария и Чехословакия и пак Мюлер е продължил нацизма с пълна пара под маската на "борба с комунизма",това ме разтърси из основи и намразих нацизма до отвращение,както и лицемерието на политиците.Всички жестоки зверства и убийства на нацистите се крият и не се излагат на яве,за да види

24

Анонимен

преди 4 години

Не я оправдавам, жената на Гьобелс, убила шестте си деца. Но за едно е права, не е искала те да живеят в света който идва! Т.е. нашият свят? Нека разплетем нишката аналитично!Кои са идвали по това време? Руснаците! Аха-а.Един ден можеби ще стане по- разбираемо за нас защо "немците"(руска дума само)са се самоубивали масово.

23

Анонимен

преди 4 години

До 30Баш па велик ... Изгубиха 5 пъти пояече хора и техника ... Ако не беше тоя масивен zerg rush накрая ... добре че имаха 10 пъту повече хира за губене.

22

Анонимен

преди 4 години

И за какво ви ги казвам това, ами защото тази фирма със собствениците и банките , които са стояли зад тях бяха една от фирмите , които крепяха военната индустрия на Третия Райх!!! Преди 4 поколения ... Ама споко де, то не е лесно! Менталната дизфункция която изпитваш, може и да не се лекува, но съм сигурен, че ще ти намерим работа. Какво ше кажеш за зоопарка! Хем животинки, хем ще АИ сред хира! Чистач, разбира се!

21

Патриот

преди 4 години

Да не бяха правили грешката да нападат великия СССР нямаше да се самоубиват !Пак добре че се смилиха над тях и не ги заличиха тотално като нация ,както са искали да постъпят със съветските народи!

20

Идеалист

преди 4 години

Немският Дух!!! Германците не са можели да приживеят още един път унижението на което са били подложени след ПСВ. Унижение наложено им от анго-саксонците. Чърчил е искал Германия да бъде заличена като държава след ВСВ. Славяните - руснаците изтеглиха войските си от ГДР ( тяхната окупационна зона ) и да доха възможност Германия да стане едно цяло. Англо-саксонците не направиха това и още я държат в окупация. Не е било страх, а се нарича - Достойнство. Това качество отдавна е загубено у нас.

19

P.S.S.S.

преди 4 години

Пак не оцелихте. Пробвайте пак!

18

ДДТ

преди 4 години

Самоубивали са се масово там,където Червената армия е идвала.Много добре са знаели какво ги чака,след зверствата които са извършили навсякъде из Съветска Русия и са треперели от страх. Защо не са се самоубивали там,където американци и англичани са настъпвали?! Много нацисти са били погалени с перце,само защото знаят и могат нещо,което американците не са могли да направят. Не виждам защо да изпитваме жал към тези масови убийци,бащи на деца и майки на деца,които също са възпитавани да убиват.