135

Анонимен

преди 4 години

Че сме на последно място в Европа по-доходи е по-малкият проблем, големият проблем е, че се сме на едно от последните места по доходи в Европа и Африка.

134

след 10 години

преди 4 години

На първо място сме в Европа по смъртност.На последно място сме в Европа по доходи.През последните 10 години Бойко Борисов УСПЯ ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА.

133

Анонимен

преди 4 години

КНДР извършила изпитание на ракетен двигателПхенян вероятно ще изведе сателит в космоса

132

Анонимен

преди 4 години

Българи на просия в Германия: Намерят ли у някого скрити пари, го пребиват!От просия изкарваt по 30-50 евро на ден, някои повече!

131

реалист

преди 4 години

Мутрата отиде на инструктаж при Тръмп и сега ще купуваме и подводници. Явно здраво го държат заради тъмното му минало. Факт. Няма пари за кувьози, но за подводници имаме. Оставка на продажниците и българоубийците.

130

Анонимен

преди 4 години

Най-бедната страна дава повече за оръжия отколкото Германия.

129

Анонимен

преди 4 години

Трудът на българите става все по-добре оценен. България се развива, заводите никнат като гъби, българина върти западна кола по магистралите и гледа реалити шоута на кулед и амолед форка и петка и даже 8 ка, растежът на доходите ще става още по-голям през следващите години! ЕС е най-прекрасното място за живот.

128

българин

преди 4 години

До 145 " Тонката" *** си бе човек! Четеш ли си глупостите след като го напишеш? Че ти нещо нормално написал ли си? Ако Д-р Борисов ти е " любимец" *** тяхно.То ние не желаем да чуем повече за него! Та противниците на д-р Борисов.Плюсове ли искаш да ти климат? Е няма как!-:)

127

въоръжават ни!

преди 4 години

До българинтака, както въоръжаваха Турция!

126

българин

преди 4 години

Американското НАТО.Не е нашата кърма д-р Борисов! И ти го знаеш прекрасно.Защо са тези ялови напъни Да си на всякъде и с Америка?!-:) На българина не му дреме за Америка и твоето НАТО! За младите е ясно.Те друго не знаят. -:) В Американофили ги превърнахме. Но едва ли И ТИ си " Американофил" вече!!!-:) Ти си знаеш какъв си!

125

Анти ГЕРБ

преди 4 години

"Въоръжаваме се, за да сме силни и да възпираме всякакъв мерак към нашата територия и нашия съюз, добави премиерът". Кого ще спираш бе бан.кянска т.кво. От 1944 г. до ден днешен никой не ни е нападал и като гледам няма желаещи. Този т.иквеник какво си въобразява, че с десетина самолети ще спре някого. Този шут е срам за България.

124

ДИРЕКТНО

преди 4 години

Бойко Борисов комунист ли е,или капиталист?

123

Анонимен

преди 4 години

Инересно срещу кого ще се въоръжаваме и кого ще възпираме? и каква възпираща роля ще ни отредят. Повечена прилича откупване за запазване на статуквото.Жалко за България и бедният и народ, отново заеми, отново харчове за да направим някои богати още по богати.

122

степан

преди 4 години

От сега знам ,че печели отсрещната страна това е традиция в България да се залага на куция кон.

121

Корпорация ГЕРБ

преди 4 години

Ние и с 18% ще ви връткаме, щото иначе с Корпорация БСП по-зле

120

Анонимен

преди 4 години

този човек не знае какви каши забърква за в бъдеще време

119

Ха-ха

преди 4 години

Кого ще възпира Борисов,след като сам обяви,че стане ли война ще побегне!?Цялата му евроатлантическа хиперактивност е защото килимчето му се изплъзва изпод краката и търси външна подкрепа за да се задържи.Щото падне ли-мъртъв е.И в двата смисъла.

118

Анонимен

преди 4 години

Като говори за разходи защо никъде не се споменават милиардите заем които ТОЙ взе?

117

До 132

преди 4 години

Ми нормално. Така беше и със съветския съюз. Същите дет си разтваряха бузите на съветския съюз, сега си ги разтварят на САЩ.К'вот каже големия брат, т'ва прайм...

116

Анонимен

преди 4 години

Мунчоооо...щял да воюва.Пръв ще си вдигне чукалата,ако стане нещо.