44

waffen

преди 4 години

Те ще стават все повече а Германия ще спре да живее с лъжат създадена от еврейте след втората световна. Страшната истина ще излезе на яве и тогава ще се отприщи страшен гняв.

43

Анонимен

преди 4 години

Тези поне не крият намеренията си, за разлика от гостите на Меркел, които при всеки удобен случай се изкарват жертва.

42

муспи

преди 4 години

Явно има Бог, иначе как знаем какво е добро, за разлика от еврейското - изгодно? И Бог за да допусне дявола Яхве да положи в ръцете на това мъртво - без души племе, парите, правителствата и армиите на света, не може да не го прави за добрите. Еврейския тумор е за да отблъсква от отвращение в обратна посока, нагоре, в живота, оставайки вечно тук за свидетелство на смъртта.

41

Анонимен

преди 4 години

Германия е отдавна окупирана от евреи и белите хора са подложени на какви ли не форми на тормоз и издевателства. А вече и на "заместване" с низши същества от Африка и Азия, които неясно защо се наричат хора. При това положение е напълно изненадващо, че още няма бунтове, метежи и погроми. Явно германците са се предали и са решили да умрат тихо и да предадат цялата си собственост на евреите. Което беше и целта.

40

Ива

преди 4 години

До бай *** 46 Някои фирми се подведоха по Меркел и след това се изпатиха със "специалистите" на Меркел. Че всички има добри и лоши - никой не спори...Проблема иде когато средният от едната група е равен на най-лошият от другата група..Средната интелигентност в модерната икономика показва натуралните разлики между етноси и раси и култури. Китайците са пример за "интеграция", а африканците и арабите пример за Проблеми - Германия, Франция, Швеция, Холанидя-същата истроия. и фирмите го гознаят

39

Стаматаврий

преди 4 години

И на мен да ми плащат минимална немска заплата, и аз бих се разхождал по мирните берлински тротоарчета, ако трябва по цел ден

38

Анонимен

преди 4 години

Не правят нищо противозаконно. След като властта се шляе по улиците, хората си въвеждат реда.

37

Реалофил

преди 4 години

То посред бял ден на центъра и бабите ще викнат полиция,нощем да се разхождат ако искат да пазят населението от мръднали социопати или просто искат да са в новините и да ги повишът в партията за безплатния ПР.

36

муспи

преди 4 години

Всичко това се прави от евреите за да се отвлича вниманието от тях и прехвърля върху диваците. Те се докарват от пясъците от евреите, сами не биха могли да се дотътрят до Германия. След I Световна война Германия е била залята от американски негърски войски, с бойната задача да развалят гена на Германците, след като огромно част от младите германци са биле избити. Хитлер за това и почти не говори - всичкото зло е свеждал до евреите! Без това, най важното, сегашната им съпротива е като българска.

35

muha na med

преди 4 години

друго са си халал шериа патрулите на много места в германия, англия, швэция, франциуя, белгия. помагат на бабите да пресичат улиците, събират *** хвърлени от белите пролети и показват на малките оммиченца как да си връзват забрадките. а тея дойчистанци тръгнали да пазят ханъмите си барем не родят некое дете дори да не е по собствено желание. ако забременеят от изнасилване така е трябвало да стане, алах гледа и на този свят случайни неща нема. да живят мама мути и танте панца уши.

34

бай ганю

преди 4 години

До Работещ в Германияточно така внапредналите страни правят разликата не по цвят религия етнос и т.н.. а правят разликата на индивидуална основаот всяка раса и етнос има и лоши и добри работливи и мързеливи бедни и богати и именно поради това те не могат да нарекат сочейки с пръст конкретно нация и оределяйки всички такива като само лоши или само добри след като има и от дветеа ти правиш ли разлика между тези у нас които идват от по бедни страни? и за теб те са един дол дренки нали?

33

Работещ в Германия

преди 4 години

Германците не правят разлика между арабин, българин, *** и румънец. Сами си вадете изводи.

32

Анонимен

преди 4 години

Смешните "Дойче" Веле не случайно не са си отговорили на елементарният въпрос в края на статията. Стават повече, защото очевидно има нужда, защото паплачтта в Германия (и Европа) е минала всякакви граници като количество и държание. В Западна Европа вече не знаеш на кой ъгъл ще те наръгат, оберат, взривят и тн. И всичко това е резултат от политиката на подобните либерастични "дойчевелевци".

31

Анонимен

преди 4 години

заразата мултикултурализъм може да предизвика имунен отговор националсоциализъм от белите кръвни телца защитаващи организма,и това е напълно логичен и здравословен отговор на заболяването

30

Ташунка Витко

преди 4 години

Братя по оружие

29

Анонимен

преди 4 години

Някой местен, ако се измъкне от ятагана ще ги ловят шерифите.

28

Анонимен

преди 4 години

В Германия по улиците има и гринговци майка плаче ром свири.

27

Анонимен

преди 4 години

Освен шерифи има халифи по немските улици.

26

Ива

преди 4 години

Австрия новините: 43 атаки с нож в Германия през уикендИмайки предвид множеството престъпления само за един уикенд, това е пълна подигравкаако медиите за поза разпространяват съобщението,Германия ще стане по-сигурна година след година.Най-добрата Германия, която някога сме имали (цитат: Йоахим Гаук)потъва все повече и повече всеки ден в най-бруталното насилие с нож.Допълнение - Първоначално съобщавахме за 26 случая, включително две убийства.

25

Вито Корлеоне

преди 4 години

И кюрдите също,и италиянците египтяните тоже