79

Анонимен

преди 4 години

с мешник

78

маде ин Булгари

преди 4 години

Този това в будно състояние ли го е казал, или го е бълнувал на сън?

77

Голям растеж

преди 4 години

Минималната пенсия стана цели 250 лева.

76

Euronymous

преди 4 години

КАКВО Е ПОСТИГНАЛ ТОЗИ ***, и да ми говори за числа , той понятие си няма от чиска бе, УННС пак, нали ?

75

Vivko

преди 4 години

Тоя е ял халюцигенни гъби

74

пари от европата

преди 4 години

Работещите зад граница изпращат повече пари в България и имаме устойчиво иконом. развитие плюс европейските фондове.

73

Анонимен

преди 4 години

Ами наистина за тези 10 години герберастките крадци доста се позамогнаха.Вече има доста милионери, а баш Гербаджията отдавна е милардер.

72

Анонимен

преди 4 години

Икономиеският ИМ растеж (техният), наистна е висок. А нашият, на обикновените хора? Я публикувайте по години колко е средната заплата и пенсия, но медианата (половината хора получават по-малко от нея). Щото в средно-аритметичниге влизат и такива банкери, с пет-цифрени заплати, и става като лафа за свинското със зеле. Толкова кредити раздадоха банките, че следващата рецесия ще е страшна.

71

Теглете

преди 4 години

Банките са фалшиви теглете си парите .

70

Нервен

преди 4 години

По нищо не си личи...

69

Sofianets

преди 4 години

Той има предвид джобния растеж на управляващите и това число той като управител на БНБ/ със заплата 20 000 лева/ и журналистите работещи в частните медии

68

Иван

преди 4 години

Като започнат да ми говорят за "високи" неща , усещам ,че ми се пробват да прикрият как "ниските "неща не трябва да знам къде и как се случват, Опит с КТБ. И ако след броено време ми изпраскат "до тук с ..." " от утре само с ... " аджеба къде ще е шефа на БНБ или на списалият материала .

67

Анонимен

преди 4 години

Какъв разстеж когато народа живее в беднотията. Растат данъците, ГО, цените само .

66

334

преди 4 години

Сигурно имаш предвид собствения си "икономически растеж". Всички шефове на БНБ сте за затвор/ако имахме истинско правораздаване/ - главно заради това, че заедно ограбихте КТБ.

65

Баба Пена

преди 4 години

Ехееей, браво на нас! Нямаме икономика но имаме икономически растеж. Чудо *** чудо! Стой на високото и гледай - завод до завода, пък по селата народ, народ и във всяко село - полиция. Мъ не за друго, ам да не падне някоя възрастна жена , чИ да и помогнат да стане, щото веке престъпността е преборена и нито се краде, нито се лъже. Пък имаме и нов прокурор и ющи по-нов отгоре му да гледа първият да не стори нещо гряшно. Та тъй...

64

Dart

преди 4 години

Въпрос към шефа на БНБ Защо сме най- бедната страна в Европа???Къде са откраднатите 3 милиарда лева от държавни предприятия и частни вложители в КТБ?Някой от читателите усети ли икономическия растеж? Усетихте само вдигнати данъци, такси ,вдигнати цени на доста стоки от първа необходимост...направено тихомълком.

63

погледнах датата,

преди 4 години

да не е 1 април, щото в съседна статия Нено Екото пък твърди, че в София въздухът бил по-чист от Париж. Този пък едеоt говори за висок растеж в зациклилата ни територия...Всъщност не са те debilни, а ние, че не вземем да ги изринем!

62

Анонимен

преди 4 години

Тоя за такива ПР-включвания ли получава 20 000 лева месечно + бонуси...

61

Анонимен

преди 4 години

До хааххаахна всичко отгоре изобилства от ниско квалифицирана работна ръка и продуктивността е супер ниска сравнена със страна от централна или западна европаумните уважаващи труда си се изнесоха отдавна--Ако обкръжението ти е такова. говори много лошо за теб. България е пълна с умни и кадърни хора, които си работят, правят си пари и си живеят много добре.

60

бай ганю

преди 4 години

До хааххаахна всичко отгоре изобилства от ниско квалифицирана работна ръка и продуктивността е супер ниска сравнена със страна от централна или западна европаумните уважаващи труда си се изнесоха отдавна