25

Анонимен

преди 4 години

До Бате ГойкоЧетеш и не разбираш.Отговорът е: ЗАРАДИ ЗАДРЪСТВАНЕТО.

24

Анонимен

преди 4 години

До Българските мъдростиНе са български мъдрости, а твои простотии.

23

Българските мъдрости

преди 4 години

Преклонена глава сабя не я сече. Който не ходи в гората мечка няма да го изяде. Бежанова майка весела, стоянова майка плаче.Благодарение на тях сме били 500 години под турско, търпяхме 45 години социализъм, а сега търпим 30 години демокрацията на олигарсите.

22

Анонимен

преди 4 години

Тва са болни хора.С по два инфаркта и байпас на по 70 год тръгнали да катерят замръзналите скали при минус 40 градуса и силен вятър.И закво?Да поседят горе 5-10 мин и да снимат камънаците...Е и тая с китайската пухенка.Страх я било от високото и я чакали 1 час да и мине шубето та продължала да движи.Докато я чакали малката пиклa, бяколко души умряли.Очевидно нещо не са наред тия хора.Що не са я вързали с въжета и да я спуснат като вързоп с дрехи.

21

Бате Гойко

преди 4 години

"Статията пита това "Защо умряха...".отговорът трябва да го даде всеки за себе си."В заглавието се казва: "Ето защо 11 души умряха в планината...", което предполага наличието на конкретен отговор в статията, но такъв няма. Иначе за отговора не е трудно да се досети човек, след като знае, че става въпрос за Еверест

20

АТАКИСТ

преди 4 години

до 20Той щото Христо Проданов стигна и до Марс ли, че да знаем какво има на Марс?Брачед, кажи сериозно тъъъп ли си или си на 5 ракии?

19

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТЕ откъде щеше да знаеш?От мемоарите на бай Тошо ли?Или от работническо дело>Хич не ти стига акъла.Ама какво да очакваш от селски р ростатакист.

18

Анонимен

преди 4 години

До Бате ГойкоНикой не ти дава отговори наготово.Статията пита това "Защо умряха...".отговорът трябва да го даде всеки за себе си.Ти искаш някой друг да ти даде отговор.

17

АТАКИСТ

преди 4 години

до 16 Вярно, бе!Аз ако не бяха тия ГЕРОИ изкачили се на Еверест и ония другите с мини апаратите изследвали Марианската падина, нямаше нищо да знам за тия Височини и Дълбочини!Вярно, как ме подсети!Браво!Ще те черпя един Джак, брат!Ти си уникален ум!

16

Анонимен

преди 4 години

Всички хора ще умрат по един или друг начин.Дали от изтощение качвайки Еверест.Дали от слънчасване пиейки коктейли на някой плаж.Дали от инфаркт преизпълнявайки петилетката в някой заводСмъртта е неизбежна.

15

Бате Гойко

преди 4 години

Така и не разбрах, "защо 11 души умряха в планината...", ама карай. Много букви, които не казват нищо.

14

Анонимен

преди 4 години

по добре да умрем от сланина,ракия и цигари отколкото да умрем от студ

13

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТАко всички бяха като тебе, никой нямаше да е покорил нито Еверест, нито Марианската падина.И ти нямаше да имаш откъде да прочетеш нищо за тях.Иначе покоряването не е задължително. Никой не те кара на сила. Ти ако искаш трооли си цял ден. Нищо на никого не доказваш.

12

Анонимен

преди 4 години

до 14 Това че ти си изтрещял е друг въпрос....

11

Циник

преди 4 години

"Какво е "чекпойнт"?"Място на което броят - колко егоманиаци са останали във фризера

10

преди 4 години

До House M.D."модерна" дума, използвана от необразовани диванета.

9

House M.D.

преди 4 години

Какво е "чекпойнт"?

8

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ГЕРБ са ми платили толкова много за тролене, че мисля догодина, със събрания кеш да отида и да забия едно синьо знаменце ГЕРБ

7

Истината

преди 4 години

Марк Зукерберг да поеме отговорност. Всеки се чуди кви безумия да прави, само за да е първия от приятелите си да се тагне на някое безумно място, където никой не се е тагвал, че да може после да му правят "евала".Aз не се тагвам никъде и не шервам статуси. За това и не съм умрEл на некой чукар

6

Циник

преди 4 години

Човешкото ЕГО убива повече от всичко друго!Превърнаха един чукар в тоалетна - гробница - за да се изфукат, че са "покорили Еверест"..Не изпитвам нито жалост...нито емпатия с тези побърканяци!Каквото търсили - намерили!