37

Анонимен

преди 4 години

Някога дали ще излезе на бял свят списъка с убитите западноевропейци от натовците?

36

Анонимен

преди 4 години

Финландският принц рюрик основава град Новгород във втората половина на 9ти век, а по-късно към държавата му се присъединяват естонски, латвийски и славянски племена. Тогава те молят България да им прати книги, учители и свещеници, за да ги покръстят и да им дадат език и писменост! Което и става. Цял свят официално нарича езика 'български църковен, само рамките си измислиха 'славянско църковен', за да не берат станове, че произлизат от нас.

35

Анонимен

преди 4 години

Ето за това винаги хвалят руските оръжия за да се оправдава големите пари за оръжие на нато, все пак Русия е единствената причина за тези бюджети, добре че Русия се нави да вземат Крим за да си оправдание нато неиното съществуване. Все пак нато не е мирен договор а военен съюз които трябва да има някакъв символичен враг.

34

Fate

преди 4 години

10 пъти по много пари а Руснаците ги смазаха и в Украйна и в Сирия

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария на територията на Украйна е съществувала през 5,6 и до 7 век,а Русия(Киевска Русь) си е там от 8 век,Киев е създаден от руснаците!

32

Анонимен

преди 4 години

В 8ми век руснаците не съществуват. Тогава Украйна е българска. Що за пом*ияри и предатели трябва да сте, за да търсите толкова долни лъжи?

31

Анонимен

преди 4 години

До До 23Турция ще стигне до Виена,кога си видиш ушите без огледало,мечтай си безплатно!

30

Анонимен

преди 4 години

Кефят ме как и американци, и руснаци, наричат тактическите си изтребители, бомбардировачи, крилати ракети и т.н. оръжия за 'отбрана'. То бива двуличие, ама чак толкова...

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУкрайна винаги е била руска и с руско население,още от 8 век та до днес,а Киев е била руска столица,града Киев е създаден от руснаците,самите украинци са руснаци по произход.

28

Анонимен

преди 4 години

Това със обединените войски е повече поза. Намерение. 28 държави, 28 нагласи, 28 желания, 28 страхове. Каква ли мотивация има един войник изпратен през 9 държави в десета. Ще му се заумирва ли на българин по полските бойни полета, или да речем в Португалия. И обратното. Виж наемниците, това е друго нещо. Все пак нека да опитат.резултата ще е плачевен.

27

Анонимен

преди 4 години

До До 23По тази логика Фашия трябва да върне цял Сибир.

26

До 23

преди 4 години

А САЩ ще върне ли Тексас на мексиканците,британците фолкенските острови(май тъй се казваха).,ще върнат л и ?Израел Холандски ... .А ТОВА НЕ СЕ безпокой за Турция ,че иска да си вземе своето ...що то и стигало и до Виена... . Нещо друго измисли .

25

Анонимен

преди 4 години

НАТО Е 17 ПЪТИ ПО-СИЛНО ОТ РУСИЯ. КАЗА ДОНАЛД ТУСК, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕНП! НАТО МОЖЕ НА БИЕ РУСИЯ КОГАТО И КЪДЕТО ПОИСКА.

24

Анонимен

преди 4 години

Само предател може да скача срещо алианса, който ни пази. Ние нямаме войска и оръжие. Ако се откажем от НАТО, Българската територия ще се заграби от съседни държави. Вижте в Сирия какво стана, след като Русия и Турция я налазиха - само трупове и руини.

23

Dublin

преди 4 години

OTAN e pretorianskata gvardia na evreiskoto bankerstvo.Tam e zaroveno kucheto...

22

Анонимен

преди 4 години

До НЯКОЙКрим не е руски, за да си го взимат. Източна Украйна също. Русия реално започна война с Украйна. Стана възможно, след като Украйна се отказа от ядреното си оръжие. Освен неспазването на международни договорености и законодателство е изключително опасно за световния мир. Утре Турция може да реши, че част от България е неийна (те там така и смятат). Според твоята калпава логика, просто трябва да си вземе "нейното", така ли предателю?

21

Анонимен

преди 4 години

Русия бе жестоко ограбена и затова няма доверие на никой!И аз да съм и аз няма да искам да допускам крадеца в къщата си,затова руснаците са за ЕС, но не искат обединяване с ЕС.НАТО окупира и изсмуква ресурсите на държавите,пази и западните големи корпорации,които изсмукват държавите от изтока,то не гарантира никакво спокойствие и сигурност,а само провокации и напрежение.

20

Ром"с

преди 4 години

Я НАПИШЕТЕ за Макрон който каза ,че НАТО Е ТРУП !а Бойк о Борисов отново не видя развала на НАТО,ТА ЧАК ХОДИ НА ПОКЛОНЕНИЕ ПРИ Царя във Фашингтон.

19

ЦРУ

преди 4 години

До Боби.........ЕХООоооооо. никой не си го " СТЪКМИСВА " ! Пишеш Гугъл - БВП и ти излиза - НА СВЕТОВНАТА БАНКА.....на МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВАУТЕН ФОНД ! ..ВСИЧКО се смята в $ . А защо им намалява - ти си отговори ...но помисли...не бързай .

18

Най-голям

преди 4 години

Военният бюджет на Русия е най-голям . 6.5 до 7 % от БВП. На САЩ е 3.45% от БВП. На руснаците работата е- на гол тумбак , чифте атомн подводници. Затова *** са гладни, голи и боси.Само дтънкат оръжие , а една свястна пералня не могат да си направят.