159

Анонимен

преди 4 години

Медиите в Русия не са руски,нито държавни,така че,сами си направете изводите,те нямат дори собствени медии.Затова винаги когато излиза някаква информация,стои въпроса дали не е полуистина и дали е вярна.Медиите им не представляват държавата.

158

ктт

преди 4 години

До Анонимен 151Има си интервю с немеца ,в което обяснява ,че два пъти руснаците са го облитали и огледали и са разбрали ,че е безобиден и евала на братятя,че не затриха момчето,така се гледа на тоя случай - с руска мъдрост - а че разни шматки и мишки искат трепане като по холивудските филми - ми такива за това сте шматки и мишки .

157

Анонимен

преди 4 години

До БобиОправданията са като *** - всеки си ги има.Ама кил било, ама корем било.Крайния резултат е известен.най-новата и най-голямата руска подводница я няма, американската с драскотини.Ако въобще е имало американска, а не перокисното руско торпедо да е гръмнало от самосебе си.

156

Боби

преди 4 години

До АнонименДо Боби"Значи руснаците имаха смелост да свалят пътническия самолет с 200 пътници в далечния изток, а нямали смелост честната."А Умнико самолета на КАЛ колко време се разхождаше над далечния изток?3 пъти са се сменяли изтребителите които са го съпровождалиПочти два часаИ чак тогава е дадена команда да бъде свален И ПАК И ОТНОВО1994 Елцин предава всички части вкл черните кутии извадени от морето на ICAO1996 КАЛ в лицето на шеф пилота е призната за виновна - плаща обезщетения

155

фатмака

преди 4 години

До 164 , важното е да не си бос и глупав, като теб другарю!

154

Анонимен

преди 4 години

Ще те бие фазата ами като нямаш заземяване на ел захранването, даже и миньорите ще излезнат да те бият с лопатите.

153

Боби

преди 4 години

До Анонимен"сблъскват се американска с руска подводница.Руската ***, американската на собствен ход до Норвегия.това е показателно."ЕХ ЕКСПЕРТЕ ЕХ УМНИКОСблъсъкът между двете подводници е в района на КИЛ(корем) на Американеца(ПП на всички кораби и подводници усилено място за да държи кораба в сух док)на Руснака в района на горната част на 1 торпеден отсекТам за съжаление има бутилки със сгъстен въздух които се отварят от удараСледва пожар при високо налягане в торпеден отсек - Взрив

152

фатмака

преди 4 години

Проблема на руските хладилници-Мраз или Зил беше ,че по корпуса им избиваше фаза и бяха електически опасни, както са сега китайските зарядни устройства за GSM-ми които офазяват мобилния телефон.

151

Анонимен

преди 4 години

До БобиЗначи руснаците имаха смелост да свалят пътническия самолет с 200 пътници в далечния изток, а нямали смелост честната.Доста са ти смешни оправданията.Ние просто си говорим, не се чувствай виновен и длъжен да ги защитаваш.

150

Анонимен

преди 4 години

До Бобисблъскват се американска с руска подводница.Руската ***, американската на собствен ход до Норвегия.това е показателно.

149

Анонимен

преди 4 години

Ти си дърт - 1968.И ние имахме МРАЗ, ама през 80-те. В продължение на 2 години се развали 5 пъти.После с връзки намерихме ЗИЛ. С него проблеми е нямало.И телевизор респром съм имал - пак беше трагично.НРБ качеството през 80-те беше отчайващо.Затова и фалираха впоследствие заводите.

148

Щирлиц

преди 4 години

Щом са го показали по телевизията, вече имат ново, предполагам с тъчскрийн и гласови команди -старото реагираше на "Ето ден победьi ", a това на със сигурност ще сработи на - "Koneц фильма"

147

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Завалийчетата от Курск бяха само на 90 метра под водата и чукаха по тенекията за да ги извадят."Умнико Курск се сблъсква с Американска подводницаСледва взрив на торпедния боекомплектУнищожени са всички хора в първите 2/3 от подводницата(вкл командира,аварийни буй и прочие)Да хората в опашката са оцелели известно време, но в крайна сметка пак щяха да са мъртви дори и норвежците да се бяха намесили(и от къде в норвежците подводни шлюзове съвместими с тези на РФ за да спасят хората

146

Анонимен

преди 4 години

Ти се радвай някой чукча да не се заиграе с това куфарче, та после пак приказвай на кво технологично равнище е.

145

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Атаките в Саудитска арабия бяха с ниско летящи дронове.Там патриота явно не помага.А смешни бяха руснаците, когато германско студентче кацна с честна на червения площад и все да раздава автографи."Вярно Руснаците бяха смешни(основно не че не бяха засекли германеца, но нямаха топки да заповядат да го свалят по онова променливо време - за това ПВО генералитета целокупно беше уволнен)Взеха си и бележки и Ситуацията с Лактакия и Таурос го доказва.САЩ взеха ли си бележки - ъъъ не.

144

Анонимен

преди 4 години

Завалийчетата от Курск бяха само на 90 метра под водата и чукаха по тенекията за да ги извадят.

143

Анонимен

преди 4 години

на вилата имам Мраз от 1968 г кото работи, не е спиран и не е ремонтиран от тогава. Я да видим от сегашните лъскави тенекии кой може да издържи толкова време. Даже боята му още е оригинална, само ръбовете са обелени тук там. Толкоза за бившите соц домашни техниики работещи по 50 г. нон сто. А не като днешнте гаражни еднодневки докарани на фаца а на втория месец в ***. За това дивият еднодневков капитал заминава в небитието и се завръщат към качествто и дълготранйтото.

142

Анонимен

преди 4 години

До 144факт.Малка честна със студентче прелетя 2000км над територията на великия СССР и кацна на червения площад.Със същия успех можеш да пусне една 100 килограмова бомба в кабинета на генсека.Това го знае цял Свят.Ти си тоя който увърта и носи вода от кладенци.

141

Анонимен

преди 4 години

Куфарчето е на високо технологично ниво за възможностите на електрониката на чукотка

140

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145пише, че това е на 50 години.А правец82 е само на 35-40.Та не са от там бутоните.