19

16

преди 4 години

Между другото, за такова нещо (ползване на държавен ресурс за партийни цели) в Европа (Западна) падат правителства !!!Ама в Ганьово сичкУ И точнУ с това просто племе.П. П. ИскатИ да стИ европейци ама с този акъл който имате това е НЕВЪЗМОЖНО.За това и ви третират в Европа като трето качество матриал .....(второ качество са тези от Код дИвоар и Кения)...

18

бай Тошо

преди 4 години

тая нинова защо не е в затвора питам аз?

17

Освен

преди 4 години

Гергов, другият приятел на Борисов е Станишев. И той ще е много необходим, защото е ЕК иска всички в ЕС Да се приемат за ИК. А това с Нинова няма Как Да знае се случи. Станишев трябва да помага. Но какво ще реши народът?

16

Анонимен

преди 4 години

БИЗНЕСМЕНИТЕ СА СЪЩИТЕ, КОИТО СА И ПРИ ГЕРБ

15

Анонимен

преди 4 години

Необяснимо е ЗАЩО жуpнaлята и опозицията пропускат ФАКТА че Боко-тиквата отива на събиране на ЕНП с правителствен самолет?!?!Това е партийно мероприятие а не правителствено!!!Именно затова австрийският канцлер пътува с редовни аеролинии.Никой да не се сеща за този елементарен момент вероятно е причинено по-скоро от ГЛУПОСТ отколкото от слугинаж.Но.... нивото в Бг е такова..... матриал 8мо качество или с други думи ***.

14

Анонимен

преди 4 години

Ами той се знае - Гергов и Баце са първи дружки.

13

Анонимен

преди 4 години

Баце пропусна да каже, че за нищо на света не би направил грешката, та да бъде свалена Нинова от шефското място!Ох,дано дълго се задържи там!!!

12

Полетът

преди 4 години

На Борисов за партийно мероприятие с държавния самолет е наглост.Ание събираме капачки за ковьози.И помним полета на Горанов с държавния хеликоптер на частно парти на Домусчиев,. ,при откриването на трибуна Моци.За която държавата плати 6 млн.Рсботете роби,но страхуващият се от земетресение,живее безплатно точно в комплекс на Фомуса.Случайност?

11

ПроСоТо

преди 4 години

До българин"българин",знам че НЕ си българин,но въпреки това уважавам НЯКОИ от коментарите ти...В случая обаче с Нинова се дъниш яко!!!ТЪРТЕЯ го държат на власт КУПЕНИТЕ ПАТЕРИЦИ!!!!...И "вездесъщото" ДПС,разбира се...ЗАД ЗАВЕСАТА..Но всъщност,едно "щракане с пръсти" АКО се чуе от Отвъдокеана,тиквата си отива ..Като две и две.Нинова няма пръст в тая работа....Та да видим какво очаква СУПЕРСЛУГАТА "Бориссоф" на 25-ти този месец..

10

Кемпера

преди 4 години

Диляне,Диляна недодялан,,замисли се защо платихме на гергоолу 42 милки за Варненската дупка и ще разбереш с кой се е удушил борисович за да ликвидира Нинова като Председател на БСП,нима не съсипват партиите,които ви пречат,да ама Нинова и БСП са друга бира,ако схващаш

9

Анонимен

преди 4 години

Борисов правилно каза - Народът решава!А Нинова ще остане във политическия фолклор като тази,която нищо не решава!Нито за оставка,нито за управление...само за собствено успение!

8

ПроСоТо

преди 4 години

добра идея!..Но нека започнем от "А",а не от "Я"!..Та така:-Нека първо тиквун назове "бизнисмените",които дърпат конците на "партийката" му,и после да пита Нинова!.."Защо се взираш в съчицата в окото на брата си,а не виждаш ГРЕДАТА в собственото си око?".../за неграмотните:-Думи на Исус../

7

Всички знаем

преди 4 години

Че по предложение на ГЕРБ Варна,Борисов плати на Гергов 40 млн.за Дупката.При това от ДЪРЖАВНИЯ бюджет,н е от този на Варна.Освен това Гергов "печели"поръчки в строителството наред с тези на ГЕРБ.

6

българин

преди 4 години

Докато я има Нинова и ГЕРБ се " заиграва" с Нинова. ГЕРБ ще е на власт още дълго време уви! Представете си Че я няма Нинова.ГЕРБ ще падне веднага! Какъв е извода? Мисли бе българино !Мисли сам! Нинова държи на власт Търтея Борисов!

5

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Делянчо,това може да...огласи само Цацарофф,като се...самосезира и изиска от госпожа Нинова...фактите.Ха познай,дали това ще стане,явно няма да получи...разрешение от Вожда.А ти от къде...изплува,нали те заточиха в провинцията,къде бързаш пак да се...връщаш.

4

Мартин

преди 4 години

Полета е по евтин от субсидията, и приватизацията докато Нинова беше при Костов... и Борисов не е цвете, но Нинова наглее безбожно....

3

Анонимен

преди 4 години

Всички са заедно. Пред нас разиграват постановки, че са в конфликт уж. Театро!Заедно ли гласуваха за В. Симеонов- заедно. Повече няма какво да се правят на опозиция.

2

СВИНАРЯ ГЕРГОВ

преди 4 години

виден социалист и таен фен на ТИКВАТА например

1

Анонимен

преди 4 години

И това с какво променя факта, че ББ пътува за партийна конференция на държавни разноски ... или слага равенство между партия и държава ?