16

човек

преди 4 години

За сведение на посрещачите само ще кажа, че в днешна Сърбия при преброяването през 2011 година 23 303 души са се самоопределили като "югославяни", повече от българите.Сега тук можем да поспорим има ли такъв етнос, ама това са официалните статистически данни.А в днешна Русия са регистрирани над 186 етнически групи!!!Но, това е отделна тема, в отговор на въпроси от рода какви "братушки" са ни гражданите на Руската Федерация. И всички ли са ни "братушки" и как да разберем кои не са...

15

Анонимен

преди 4 години

ВПО-тата раждат македонци и внушават на българите че са македонци. НПО-тата внушиха на 3 млн. българи, че не са българи и ги прогониха от държавата Политиците нямат нищо общо с геноцида над българите.

14

Анонимен

преди 4 години

Къде гледат спец-службите и контра-разузнаването?КОЙ даде право на "нерезиденти" за БГ паспорти, лични карти и "шофьорски книжки"?Как БГ банки откриват сметки за "нерезиденти"?

13

кукуригу

преди 4 години

НПО-тата създават НЛО малцинство у нас! Помооооощ! Дайте ми хапчетаааааа!

12

Анонимен

преди 4 години

Щом държавата се управлява от НПО-тата вие за какво сте ни. НПО-тата могат да се финансират сами, не ни тежат на гърбовете като парразитите политици. Субсидийка искаш ли и държавни кифтета.

11

Анонимен

преди 4 години

Прав е!

10

Анонимен

преди 4 години

По-големи продажници от ВМРО едва ли има.Патериците на ГРОБ, които излъгаха хората, гласували за тях.

9

До6

преди 4 години

Нито Сърбия, дори Русия не може да спаси Македония вече, да почват да учат албански както им препоръча шефа на собствения им парламент

8

Анонимен

преди 4 години

Нали живеем в демократично общество и това много добре го знае и Шкембе войвода !Всеки има право да си самоопределя етноса,ако иска кеф му ескимос,кеф му нег.ър,а пък тези се барът антични макета!Не е за първи път Каракачанов да се изживява като пазител на българщината у нас и по света,ефект ако има, то е само за рейтингът на ВМРО и лично неговия,иначе македонстващите у нас продължават дейността си!

7

Анонимен

преди 4 години

БЕ ТО И ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА ГО ИГРАЕШ МИНИСТЪР АМА НЕ ТИ СЕ ОТДДАВА ПОВЕЧЕ СИ КАТО НЯКОЙ ОТ ОПОЗИЦИЯТА И КАКВА ВЛАСТ КРЕПИШ БЕ БAСТYН

6

Анонимен

преди 4 години

Такова нещо като македонци не съществува има траки, даки, одриси, мизийци власи и подобни. Докато не се създаде република по тертипа наЛевски ще се налага да търпим разни шкембета доносници и предатели.

5

Анонимен

преди 4 години

НПО-та с финансиране от чужбина трябва да са забранени.

4

***

преди 4 години

Сърбоманските и руски агенти са си разпасали пояса и им трябва един Стамболов , да ги постави на мястото им.

3

Един тъмнозелен

преди 4 години

Ами така както е тръгнало, скоро ще регистрираме българско малцинство в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Искам майка ми да си махне телефона ми под своя от контакт листата си на мобилния ѝ. Сметката - на неин договор.

1

Анонимен

преди 4 години

Кажи им Каракачанка! Те ще те разберат!Няма ли болнични за премахване , или заплати за намаляне, нали си патриот?! Какво си тръгнал да се занимаваш с глупости, има поръчки на Баце за изпълняване!