133

Анонимен

преди 4 години

някой чете ли въобще тва нещо от 3 страници горе , едва ли

132

Анонимен

преди 4 години

горе пише 211 коментара а тука са 144 Сайта Днес.бг освен че краде копира чужни Новини написани вече от други а и лъже сайта ви е 1 коментар не заслужава , жалко за глупавите хорица решили да коментират тука

131

Анонимен

преди 4 години

А каква заплата искат?

130

аз на лекар не ходя

преди 4 години

При зрелия социализъм след като чака човек два часа пред кабинета, по някое време се отвори и човека вижда че са седнали на масата. Шишета с Плиска, кафета, чинийки с фъстъчки . . . и тем подобни. Казват му да дойде утре. Е, те това искат лекарите. Кабинет, сестричка и по-висока заплата.

129

Анонимен

преди 4 години

Ами вярно си е

128

80998

преди 4 години

Нови пари мое да се наливат, само след кат преразпределят сегашните по посока на здравно осигурения пациент. той е жертвата на цялата корумпирана практика.

127

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тия лекари бе!!! Писна ми от лапачи смъдльовци. То не бяха милицайци, па даскаля, па дофторя! Цялата плява на туй пропадащо държаве!

126

До 133

преди 4 години

Според гербавата ти статистика вече е спокойно може да я пишете 100 г и повече.Абе какво се стеснявате, обявете я тази продължителност на живота кръгло 200 години и пенсия след 100.Обаче повечето починали мъже в момента средно са на не повече от 65 години. Има изключения обаче за смърт до 70 г. възраст. Няма какво да лъжеш тука, че изключенията са правило.

125

Анонимен

преди 4 години

Не се наядоха лекарите. Когато мед. сестри протестираха, защо и лекарите не ги подкрепиха? Кой посъветва лекарите да не подкрепят сестрите? Синдикатите, нали?Заплатите на лекарите изобщо не са малки, но те искат, докато си вземат дипломите, върху тях да се изливах хилядарки само защото били лекари.

124

Анонимен

преди 4 години

До ТутиРабота, работа и пак работа!Това трябва, нали?Вий работете - ТЕ богатеят!

123

Тути

преди 4 години

В държавата на Бойко Борисов се случват много често тези неща !Свиквайте!

122

Анонимен

преди 4 години

През соца некролозите редко показваханад 60-65 год.Имаше и по възрастни.След това се повиши,но това повишениебе от редовен уеднаквен ритъм на живот.След което,болестите намалихавъзраста.Небива да се правят изводи отднес за утре,а поне за база да се взимапо голям период от преди години,но неи днешна снимка на продължителност.На един бивш министър от костовия всетова му е в устата.

121

Анонимен

преди 4 години

През соца средната продължителност на живота е била 71 години през цялото време. След соца почва да расте и сега е над 75 години. И продължава да расте. Сигурно защото здравеопазването сега е по-лошо отколкото през социализма и сигурно защото сега живеем по-зле, Едно е какво ти втълпяват медиите друго е истинската статистика.

120

Анонимен

преди 4 години

колко е мин.заплата на начинаещ лекар никой не казва дали това е лекар в бърза помощ или общопрактикуващ лекар няма такава стойност като за начинаещ лекар защото няма и такава за лекар с 20год.стаж все тая така е угодно на управляващите .Знаете ли че дори в съседна Гърция пациентите нищо не плащат дори и да трябва да им се смени става а тук е от хиляди левове -това здравеопазване ли е Вие кажете -в Чехия назряват протести а унас ние сме доволни и плащаме

119

Анонимен

преди 4 години

До 131.Няма страшно ,като свършатпатолозите.Само по себе си краят не епатология.Патология е когато другитеспециалисти ни друсат към тези формина живот.Бяха най интелегеннтне а сегаса ..... на републиката.Защо гикласират доктори- друга тема.

118

Сравнете и мислете!

преди 4 години

"Милко Калайджиев връща 300 000 от къща "за гости" "- разбирай - частни купони, партита,,,и още нещо...

117

човек

преди 4 години

До: номер 129Ти шегуваш ли се? Или сериозно?Човекът е загърбил държавата. Взима си 57000 лева на месец, но държавата не участва.Все едно е в джунгла. И не е никакъв лекар а крадец, мошеник, измамник и убиец.А за лекарите пари пак НЯ-***!Така нареченият "бизнес" пак обяви, че има нужда от готвачи, сервитьори, незнам си какви, но не и лекари, инженери, учители, архитекти и други.Най-лошото не е ако недостигат лекари. Най-лошото (и страшно) е като свършат патолозите за моргите и гробарите!!!

116

Анонимен

преди 4 години

Лекарите са персон нон грата.Да фащатулицата и са свободни.Това е бял геноцид в/ у българите.Все те немат,все нещо искат и само те.И медицин-ските запетайки и те.Другите са с по 100бона заплата.Защо несе борят,за целиянарод,да е добре.Клетва са давали.Умориха 3 год дете от лакомия на ламя- стоглава.Вън и несе връщайтеникога.Ние колкото можем.

115

42% !!!

преди 4 години

Евростат изнесе официално данните, че в България умират 42% от пациентите, които могат да бъдат спасени. Което означава, че в България смъртността е с 42% по-висока отколкото в Европа. Това ви го каза Европейска институция още преди 3 години.

114

Анонимен

преди 4 години

Ромите да се лекуват от ромските лекари (ако няма такива Тиквата да поиска от Доналда мед. подкрепа от кадри за про-американската част от обществото), през ромската здравна каса и нещата ще се оправят.