102

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

101

Гражданин

преди 4 години

Добре, че структурите не са като тези в Пазарджик, че резултатите щяха да са още по трагични. За съжаление лява партия няма в България.

100

хахо

преди 4 години

не пипаите *** . оставаики на4ело на бсп това е единствения на4ин тази партия да из4езне от картата на българия

99

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 110 Луд ли си или *** ?

98

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 97 Надеждата на обикновените хора умря отдавна.Сега надеждата на младите е друга.Народа видя къде е истината.

97

Анонимен

преди 4 години

Няма причини да й искат оставката.Не могат да си навият на ината архаичните опоненти - стари номенклатури.Нинова трябва да направи обучителна система за млади кадри.Признавам - не харесвам Кирил Добрев.Знам, че имахора, които могат да бъдат активни социалисти.Но от тях никой несе интересува по места.Местата са окупирани от надяващите се, че тяхното време ще се върне.Абсурд!Нинова е на прав път.Трябват нови хора, отговарящи на съвременните технологии и потребности.Не ги пускат старите.

96

Да допълня...

преди 4 години

До Mr.STARBUCKS 9 Ама и в Крушовица не я искат.

95

що за глупосрт

преди 4 години

До Бсп е в будна кома..ГЕРП барабар със СДС получи 80 000 гласа по-малко само в София. бесепарите получиха 80000 гласа повече. Интвересно съвпадение.Но на троловете кати теб нищо не им е интересно - те са тук по работа, макар и незаконна.

94

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

93

Анонимен

преди 4 години

Станишев и кохортата му трябва да бъдат изгонени от БСП! Доказани предатели, те унищожават идеята и надеждите на обикновените хора. Станишев е позор за смисъла на човечността и разума! Основен участник в погрома над българското образованието, след провалите "орешарски" и "пеевски", този нагъл използвач и наколенкаджия днес има претенции към партия, която едва не затри?

92

АнонимеН

преди 4 години

САМО СУФЛИРА НА ПРЕЗИДЕНТА!!!А ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-СЛАБОУМНИЯ ОТ ВСИЧКИ ДОСЕГА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ БАЙ ТОШО!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЛЪЖКИНЯТА ДА СЕ МАХА!

91

русофила

преди 4 години

Няма да бутате Ниновъ. Тя е започнала ликвидацията на БСП, и не трябва да оставя работата несвършена.

90

кйх

преди 4 години

другари! не може да ви е шеф човек от сдс ,у4аствал в т н раздържавяване!!няма как десняк да стане сега левак!троянски кон е! но зависи на кого,или на кои посолства!!

89

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Good morning to everyone.От вчера не съм влизал тук.Какво се случва сега,стрина Ниновица,купили си еднопосочен билет за с.Крушовица !?

88

другари

преди 4 години

След поредните загубени избори другаря Кутев каза ,, 53% от българите са бедни , те трябваше да гласуват за нас " . Това е стратегията на БСП , българите да са бедни за да гласуват за тях . С много лъжи и демагогия - купени социолози и журналисти може да се доберте до властта , пълен мандат няма да изкарате , след това ще сте история .

87

Ти да видиш..

преди 4 години

У ха ! Кеф! Тава е истината за историческата победа на БСП. Според Нинова всеки провал на БСП е пирон в ковчега на ГЕРБ.Гергов си отмъсти жестоко.Докато Нинова е начело на партията , Бойко може да бъде спокоен.

86

чичо Гошо

преди 4 години

До Анонимен68 По коментариите си личи,че гербаджиите са уплашени много.Да видим как ще се върне Боко от САЩ,след срещата с Тръмп,ако изобщо се състои такава.Не забравяйте и Цвъкито,който също е наострил брадвата и не се знае колко ще отцепи от ГЕРБ.

85

Винету

преди 4 години

До ГЕРБ надолу. Халал да им е на всички такова надолу. Вече 14 победи над БСП и тотална доминация в национален мащаб.

84

Реалист

преди 4 години

До 77. Абсолютни глу.пости си написал.Тези неща важат най-вече за управленията на БСП.

83

страничен наблюдател

преди 4 години

Да добавяАргумента, че бесепарите били си повишили съвсем малко резултата не е ли малко куц? Все пак основният конкурент не само ,че не си повиши резултата ами има тотален срив в абсолютна стойност.Ама вие си знаете най-добре къде ви стяга чепика, де. Вие си решавате кой и как ше ви управлява партията.