15

до 4

преди 4 години

Горе долу същата история беше и при мен. Една година шофиране в градски условия с баща ми до мен и предварително разучен маршрут където КАТ просто няма как и не се залагат. И при първото кормуване инструктора категорично ми заяви: "Ще посещаваш само теорията".

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ АСА КОРУПСИЯ

13

Анонимен

преди 4 години

"Прави се селфи в началото и в края на часа."Задължително ли трябва да е с телефон, или може и с фотоапарат?

12

Анонимен

преди 4 години

"Ако се затегне обучението и ако на изпита няма никаква възможност за помощ, броят на жертвите по пътя драстично ще намалее" А купуването на книжки ?

11

кръговото на обратно

преди 4 години

Ще задам директно на Министъра на МОН един вапрос : Вашия мозък кафяв ли е на цвят , мирише ли ??? И вземи един чадър и да си го разпни от зад. *** пълен , на вас в МОН трябва да ви дават заплата в жълти стотинки неграмотници и бавно развиващи се овци . 10-15 вапроса от листовките са абсолутен абсурд и без всякаква логика .

10

Анонимен

преди 4 години

И как въпроса със винетката ти пречи да осигуриш 31 часа бе хайванин ами *** паси овцете щом всичко ти пречи.

9

Лист0ffка

преди 4 години

С 31 "часа" (по 45 минути), почти нищо не може да се научи.

8

Анонимен

преди 4 години

Не ходете при тези, идете в Румъния или Гърция за парите които даваш дори не могат да ти осигурят 31 часа в Румъния е по-евтино и няма инструктори ментета.

7

Замислен

преди 4 години

Ако не греша в доста държави няма изискване за задължителни шофьорски курсове. Обучението се води от пълноправен шофьор, на собствения му автомобил, който обаче има доста скъпа застраховка и поема всички отговорности. След това просто се явяваш на изпит.

6

От 5

преди 4 години

Не е задължително и телефона на курсиста да има GPS ...

5

Анонимен

преди 4 години

Не е задължително човек да притежава мобилен телефон. Даже и да има мобилен телефон, той не е длъжен да си дава номера на *** и пульо.

4

Хайде, хайде

преди 4 години

Часовете обучение били важни, а?! Не беше ли по важно, че когато отидох да карам курса аз имах 30 000 км изминати вече? Разбира се, абсолютно незаконно. Но така стана, че изпитвах колосална скука по време на курса. А едни "големи бели птици", до края на курса при опит да дадат мигач, включваха чистачките. Изобщо, това безумие с курсовете и дали да съществуват трябва да се преосмисли!

3

Анонимен

преди 4 години

Те са длъжни да подготвят шофьорите, въпросът с винетките на никой не пречил Важното е да се хленчи за нещол Явно това е признаниетор че са неспособни да създадат правоспособни водачи и създават убийци. Инструкторите в затвора !

2

Анонимен

преди 4 години

Абе индусите дето не знаят да четат и пишат как отговарят на подобни въпроси,че и книжки вземат!?

1

Анонимен

преди 4 години

Съотношението мощност/маса не е глупав въпрос. Той е за високо интелигентни мотористи.