75

Хан Крум

преди 4 години

Ленин =ЛеВин Сталин е JEW=ДжуГашвили Целият партиен елит -еврейски целият религиозен свят еврейски.Писна ни от еврейски изпълнения.Петимата от мача с Англия дса признали,че леви либерал еврейска фондации им платили за да петнят черните играчи и да вкарат България в международен скандал.Насъсквайки света с/у нас.И ние сме расистите, тези,които ги спасихме от Бухенвалд,Треблинка Освиенциум Европа се пробужда втората война ще ви заличим до крак мръсно семе на yроди.

74

муспи

преди 4 години

Далше - болше: Христос не се е въплътил в изсраел, защото такава държава се появява чак 1948г. и е бял а не семит. Хитлер е католик, има го на снимка как излиза Парижката Св. Богородица след служба, по време на окупацията на Франция. Изпращал е експедиции да търсят Светия Граал, но най вече това което е правил и писал е осветено от Свята Омраза към евреите.

73

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Адолф Хитлер не е евреин. Това е последното средство на евреите да компрометират някой - я, че и той е от нас! Ленин беше уж евреин, а е на 1/4 по майчина линия, 3/4 е руснак, Сталин уж бил, а се оказа че е чист грузинец и т.н. Но рекорда е, че богочовека Исус Христос бил едно наше момче! А не се е казвал Исус, той не си е оставил името, Христос се появява дълго след убийството му, след като последователите се наричали християни - спасяващи се, по гръцки, и от там - Христос.

72

Анонимен

преди 4 години

кое от казаното е обида ако може да се спори за нещо то това е дали е вярно.някой компетентен по този въпрос да провери имало ли е и има ли друг или други да пътуват по евтино.на първо време се сещам за депутатите и управляващите но може и да греша.

71

Тео

преди 4 години

Тома Белев е човек, който определено не уважавам, но е хубаво, когато се казва нещо, да се изкаже цялото, а не да се вземат изречения от контекста. За мен този пишман-еколог е финансиран от същите тези, които уж обижда и единствената му цел е да прокарва интереси, които не съвпадат с тези на България. Това означава, че или това е планирана провокация, в което се съмнявам, или просто показва липсата на опит на този човек и дилетантския му подход в политиката. Можеше да избере по-подходящи думи!

70

Анонимен

преди 4 години

Само ги вижте така наречените демокрадци, сини, и всякакви такива лайня, какво представляват. Един друг се поливат с помия, поливат другите с помия, поливат всичко наоколо с помия. А простия българин едно време на тепсия им даде власта и ги остави да се натуткат където могат и да заграбят каквото могат.

69

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СДС СЬСИПА БЬЛГАРИЯ

68

Анонимен

преди 4 години

Едно време за дьометата (ислямизираните евреи бейове )НИЩО не се е казвало ,днес това продължава като традиция! Ерейте та еврейте ,че други като че ли няма пострадали.Колко още години ще ни занимават с еврейчето Хитлер ?

67

Скептик

преди 4 години

Ако се е изказал неуважително или неуместно това прави ли го някакъв? Това пък СДС да са морален стожер е потресаващи. Но да си кажем това не са ли все крила на СДС - семитското у фашисткото. Едно време дружно изядоха Баницата.

66

Анонимен

преди 4 години

До *** /60/Значи на нас е отнето правото да кажем това, което мислим?Ами ти в Германия какво можеш да кажеш по темата за Холокоста, без да си навлечеш неприятности и санкции?

65

Анонимен

преди 4 години

Всичко което засяга ч.ифутите се води антисемитизъм. Хитлер им спретна най-голямата услуга на тия о.трепки, ама сега почна да поизимира старото поколение и се чудят как да промиват мозъците на младите дето не им пука за тях и как да цоцат още пари и да става по тяхната.

64

муспи

преди 4 години

Любопитно явление на късния талмудизъм: Да кажеш че не е имало никакъв холокост и Германия не може по време на война да отделя влакове, пък биле и с конски вагони за 6 милиона евреи, а е имало и други - роми, мароканци, турци... е антисемитизъм. Да кажеш че е имало холокост и 6 милиона евр. са биле превозени безплатно в конски вагони е също антисемитизъм. Този гешефт се е развил във взаимно изключващи се направления, но всички носещи доходи.

63

кирес

преди 4 години

В тяхната сбирщина, а не партия е пълно с оли го фре ни , като Радан Кънев и компания, та какво от това ,че има и и ди оти!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

СДС също скочи срещу...---------------СДС?????Яяя....., "глистите" се показаха!!!-)))))

61

Анонимен

преди 4 години

Това не е антисемитизъм, това е история значи ако , Хитлер е возил евреите във конски вагони и ги е затварял във концлагери това си е самата истина ? Холокостът е признат от целия свят дори от самите евреи Антисемити са тези дето вряскат срещу Белев.

60

Циник до 59

преди 4 години

Това, че те убедих - да "ми предложиш" да "приема" какво да мисля е "напредък"!Иначе си прав - трябва всеки ДА МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ В КАКВО ДА ВЯРВА... И КАКВИ УБЕЖДЕНИЯ ДА ИЗПОВЯДВА - БЕЗ СТРАХ ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ.. на основата на КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ!

59

Циник

преди 4 години

По - страшното не е какво е казал някакъв си... По-страшното е, че ВИ ОТНЕМАТ ПРАВОТО ДА КАЖЕТЕ КАКВО МИСЛИТЕ (СВОБОДНО... Па даже и да е грешно) без страх от "преследване", че даже и съд!Това е истината!

58

Евреин до Циник

преди 4 години

Мисленето е въпрос на опит и много, много мъдрост.Субективно понятие.Контекстът на "Бъди щастлив" - беше, мислете!Както и на "първото Ли", отговорът е даден, дали сте готов да го възприемете, изборът е ваш!

57

Бургас

преди 4 години

Като привърженик на Да България считам Белев за провокатор и вреден за каузата на демокрацията. Или е просто гггглллупак

56

Циник до 55

преди 4 години

Великите сили???Клише!!!Въпроса ми беше - ЗАЩО???