39

Анонимен

преди 4 години

Дайте снимки на лаборанката!

38

Анонимен

преди 4 години

А дали тази новина не е опит за настройване на общественото мнение срещу медицинските работници като цяло някой запита ли се...-----Аз се запитах и си отговорих - няма връзка.

37

Анонимен

преди 4 години

Ако е така е страшно и тъжно, обаче нещо ми прави впечатление-новината някак си съвпада с протестите на мед.сестрите и задълбочилите се конфликти през вчерашният ден. А дали тази новина не е опит за настройване на общественото мнение срещу медицинските работници като цяло някой запита ли се...Освен това случката е от септември и се разгласява с някакво не малко закъснение, което също бие на очи.

36

Иванов

преди 4 години

Интересни неща. Както е правила тази лаборантка цели шест часа от работното си време? Тя едва ли има друга специалност, по която да е била заета. И защо веднага са я пуснали в отпуск, а не да дава обяснения? Само тези две обстоятелства говорят много.

35

Анонимен

преди 4 години

Това е едно от най-отвратителните неща, които съм чела за нарушение в болница.Тя спокойно може да осъди лечебното заведение за причинени й болки и страдания. Нека го направи.

34

павликенчанец

преди 4 години

Излишно е да ми цъкате минуси. От Павликени съм, ясна ми е и болницата, и града като цяло.

33

Анонимен

преди 4 години

Човек не знае какво да каже в случая - или умисъл, или тотална деградация и безотговорност, абе много неща са.Една несериозност в течение на времето се превръща в бедствие и болест.

32

Анонимен

преди 4 години

Както се казва - луд свири, луд играй, който чете акъл няма. Затова сме на това дередже и още по-лошо ще става, мръдна народа.

31

Таня

преди 4 години

Аз пък емигрирах от България към Холандия през 2000 година. Когато се наложи да влезем със синът ми в болница там и да му направят изследване на бъбреците със скенер, се оказа, че са му инжектирали грешното контрастно вещество, останало от предишната пациентка - 80 годишна жена, на която са гледали дробовете. Синът ми, който тогава беше на 5 месеца бебе, трябваше да стои още 3 дни в болницата и да чака веществото да се излъчи от тялото му, за да направят необходимито изследване. Факт.

30

Анонимен

преди 4 години

Тая баба как яко се е намагнитила за седем часа в скенера... Станала е енергиен вампир.

29

павликенчанец

преди 4 години

Ами Павликени, какво друго да искаш?!

28

Бау

преди 4 години

До Анонимен 17Лекарите са си чакали резултат от скенера, те не стоят там да държат болния да не падне; лаборантката е виновна

27

Тра-ла-ла

преди 4 години

"Близките й са настояли в епикризата да бъде записано, че тя напуска болницата, именно защото е била забравена в продължение на часове в скенера."Пак мисловни проблясъци на *** близки. Ясно е, че е недопустимо да я забравят вързана в скенера, ама такава глупост не може да настояваш да бъде вписана в епикризата, щото няма никакво отоншение към заболяването на госпожата.Ай да не се бърката близките какво трябва и какво искат да бъде записано в документ за историята на заболяването.

26

чичоГошо

преди 4 години

До долния: аз не съм медицинска сестра. Жена ми е. И вече за 4-ти път й помагам да се мести. Обаче от това само вие губите. Не за друго, ами щото сами си оценявате здравето на 500 лева, 400 часа годишно неплатен труд+неизползван отпуск. Айде със здраве, ама толкоз ви е акъла. И да знаеш, че има ситуации, в които доктора като го няма, сестрата ако е достатъчно кадърна и съвестна може да направи достатъчно, че да не си заминеш. Случки бол.

25

До чичо Гошо

преди 4 години

Ми махни се ,като не ти харесва ,никой не те държи насила ,Да трудно ви е ,но пък нямате елементарна човечност ,цинични и нагли сте до безобразие .

24

Холограма

преди 4 години

Даже съм сигурен ,че жената е заспала вътре понеже е на преклонна възраст и обяснението на докторите след това е било ,че просто не са искали да я будят така сладко спяла :)))))) . Цц ами по-лошо ако беше умряла вътре? Баси

23

Анонимен

преди 4 години

Шок и ужас! Павликени,Павликени хубаво си нощно време!

22

Fck

преди 4 години

Малее мале държавата на неограничените абсурди не спира да ме изумява... Просто покъртителна новина

21

Версия

преди 4 години

Най-вероятно пазача е бил натоварен със сложната мисия да откачи жената от скенера. И е забравил, защото е гледал мач.

20

Анонимен

преди 4 години

А аз когато ходих на ЯМР в Света Марина във Варна 5 минути след началото на изследването дойде някакаъв шеф, развика се и нарита целия персонал на някаква среща, а мен ме изкараха навън със свален колан на панталона. След 10 минути служителите се върнаха и манипулацията продължи. Та така е навсякъде у нас!