68

Анонимен

преди 4 години

Разформироване на БФС и пренасочване субсидиите за футбола в здравеопазването. Англичаните ни правят голяма услуга. "Най-голямото зло на 20-ти век, това е футболът"-Джеки Чарлтън.

67

някой

преди 4 години

До БайХДобре, ние сме такива! Англичаните, какви са, че опоръщаха, *** и опикаха София? Провокираха ли чрез освирквания българския химн? Те как ще бъдат наказани?

66

Анонимен

преди 4 години

Можем да демонстрираме положителните черти на нашата култураМного сте ми интересни, вие от футболните агитки какво очаквате по-точно, да бъдат нобелови лауреати по литература ли? Всички знаем за какво става дума по агитките, там говорим за проявяването на най-първичните инстинкти заложени в човешката природа. Щели да показват култура по стадионите. На кой свят живеете бе хора?

65

Анонимен

преди 4 години

Прагматичните американци са изчислили, че едно дете завършило колеж струва 250000 $.Когато говорим за свободно движение на хора в ЕС се има предвид свободен пазар на труда, но никой от новите работодатели не плаща на нацията отгледала работниците им.Най-голямата кражба на нашето време е на квалифицирани работници от Източна Европа не, че Великите сили не си вземат всичко, което пожелаят.

64

До 65

преди 4 години

ДрОгарьо комплексиран ревльо. Искам да ти заявя, че мен никой не ме открадна от ганьовистан, а такива като теб, и това че сте далече над онези 80% ме прогониха. Иначе, съм съгласен, че трябва да има някакво тежко наказание от ФИФА. Защото *** от дума не разбира, трябва със сопата по кратуната.

63

комуне

преди 4 години

Англичаните да се самонакажат, моля

62

Демократ

преди 4 години

Браво!!! Аз съм ЗА!!! Не може през 2019 година да има расизъм. Българската байканьовщина край няма...

61

БайХ

преди 4 години

Неясно защо трябва хората по света да толерират простащина, било то българска или друга. Ако ние наистина сме горди с 13 века българщина, дали демонстриране на това по възможно най селяндурския начин е нужно? Можем да демонстрираме положителните черти на нашата култура вместо омраза и негативизъм.....

60

Анонимен

преди 4 години

А защо.не отразяват заглавията в английските вестници като:Лъвовете срещу животните или лъвовете срещу расистите?!Защото правото е на страната на силните.Какво ги е накарало тези момчета да реагират така?-не знам, но това, което ме нерви е, че нациите, които "от-краднаха" младите и умни хора от България могат да си купят евтино всеки футболист от третия свят и да му дадат гражданство.

59

несведущ

преди 4 години

Ако на бял викаш "май муна", расизъм ли е!?

58

бОрис Джонсън

преди 4 години

Нафиркан съм и хич не ми пука, ние изобщо не сме вкарвали голове, те и футболистите ни са наркомани, истината е че българските футболисти играха къде безплатно, къде не чак толкова за нас, надявайки се на потупване по гърба, то ако няма лири, поне поощрения и конграчулейшъни да има. А на фифа се оплакахме, понеже не ни се дават лири! За кУбернетици (а не тошови кибернетици)

57

Анонимен

преди 4 години

Днешното поколение меки китки вечно е обидено и накърнено и всички са големи жертви. Само една голяма война ше ви оправи вас, да видите прадядвците и прабабите ви през какво са минали. Изнежено поколение от да не казвам какво.

56

до Уефа

преди 4 години

Всяко зло за добро.

55

етно граф

преди 4 години

Тоз кЛименко, украинец ли е?

54

ДинкоАТВ

преди 4 години

Е тези вече се оляха. Колко хора се занимават с това, че разни пешлегари размахвали пръсти и мучали. Спряха ли висшата лига когато замериха Обамеянг с банан? Лицемери, които си го изкарват на най-слабия.

53

TT

преди 4 години

Това са първите добри новини около българския футбол от много години насам....

52

странно

преди 4 години

Балъков по-скоро трябва да се извини на нас, за резултата, както и за поведението на агитката, ако по този начин тя е подкрепяла английските запалянковци и са им се подмазвали

51

Уефа

преди 4 години

Най лесния начин да се прочисти първенството от чужденци е като наложат наказанията за неучастие в Евро турнирите.

50

кво?

преди 4 години

Ама тези са много смешни, Балъков даже се извинявал на Англия за расизма? В какъв смисъл се извинявал на Англия по-точно? Може би трябва да се извини на друга държава, от Африка или пък примерно, на евреите, защо не, в какъв смисъл на англичаните им се извинява, нали по никакъв начин този расизъм не ги е комплексирал и попречил да играят, даже точно обратното. Нещо не разбирам?

49

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо ще си гледаме само Лудогорец .