21

избирател

преди 4 години

Комплексари,разчитащи на глутницата.По сами предполагам не са такива "БАБАИТИ"!!!Аман от "МЪЖЕ"в тая държава,която оставихме без бой на шепа крадци да я съсипят до степен бананова република!!!

20

Анонимен

преди 4 години

До 8"Това е само претекстът. Главната цел на кукловодите е да се тестват масата , медиите , държавата относно легитимирането на фашизма !"Глупости. Фашизма си е напълно нормален. Това което искат да легитимират е арестуването на хора без да има извършено престъпление. Тоес легитимират комунизъма.

19

Тъпанар

преди 4 години

Бе не че нещо, но в Англия има повече расисти, отколкото цялото население на България! Тия по първенствата си ако спираха и преиграваха всеки мач, заради расистки изказвания, още щяха да играят първенството от 2005-та

18

Турчина от Запада

преди 4 години

Мисля, че това е заради исторически факти. Както знаем Англичаните са бомбардирали София защото България беше отворила вратите на Хитлеровата Армия.

17

Анонимен

преди 4 години

Пълна забрана на футбола за 20 г в България .

16

Анонимен

преди 4 години

13 от Бистришките тигри ли?

15

Анонимен

преди 4 години

Всичките приближени до режима ГЕРБ, момчета за поръчки!

14

14

преди 4 години

Трудно ли ти е да разбереш? Любимец 13

13

Анонимен

преди 4 години

Две години забрана да ходят по стадионите и до 2,000 лв глоба. Тия сеяндурски тарикатчета в грешно време живуркат. Да бяха се родили по онова недоносеното време. Хем Милицията щеше да им изтупа прахта, хем щяха да си сменят снимката в паспорта хем бай Ставри щеше да им прочисти ауспусите в централният за месец. Така се вкарваха в правият път нарушилите закона. След прочистването на Ауспусите до края на живота си нямаше да се сетят да ходят на стадиона. Много щеше да ги боли ауспуха.

12

Анонимен

преди 4 години

Някаква постановка е това,организирана,а тези са платени.Вече има инов шеф на бФС светкавично го назначиха.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах, тези ли са виновни, че футболът ни копае дъното?

10

8

преди 4 години

Никакъв расизъм ! Това е само претекстът. Главната цел на кукловодите е да се тестват масата , медиите , държавата относно легитимирането на фашизма !Тоест да приемат това за нормално и да не реагират повече - като първа стъпка ! Преди това бяха учебниците , Паметника и пр.....Ще им позволим ли ? Ако Англия не бе реагирала всичко щеше да се приеме за нормално !

9

Сандо

преди 4 години

виковете и знаците на 15 човека в един стадион спират мач на няколко пъти ?!!?!? ... постановка

8

Анонимен

преди 4 години

И защо са арестувани при условие че няма извършено престъпление? Защото английските педерастчета ревът ли? От кога чуствата на хомосексуалистите са по-важни от закона?

7

payak

преди 4 години

Културисти, кикбоксьори и прочее лигльовци. Не 2 години да не посещават спотрти събития. Нека да ходят. Две години да полагат обществено полезен труд по 4 часа дневно. Да метат и мият улиците с ***, да чистят стадионите и градинките. Всеки ден-реално. Ако и ходят на работа-не знам кога ще им остане време за фитнесче, татусчета и т.н. И плеймейтките ще избягат. Другите пък ербаби ще се замислят. Целта е постигната.

6

Леле, леле, леле!

преди 4 години

Цели 15. Ау, какво мнозинство!Някой може ли да каже колко на брой бяха англичаните, които освиркаха химна ни?

5

Вервам

преди 4 години

Ох милите дано я преживеят обидата играчите на анг. поне си имат скъпи салфетки както се казваше в една реклама.

4

Анонимен

преди 4 години

Малеййй, клатят БФС-то и футбола ни! Помощ!

3

Истината

преди 4 години

Всички в футболните среди знаят кой стой зад атаките срещу БФС и това е Домусчиев...

2

СЕГА ЩЕ ВИДИМ

преди 4 години

дали има закони у нас или всичко се върши по заръка на АМБАСАДАТА. Тия ултри млади нацита отдавна трябваше да са навъртели стаж в затвора, а не да чакат Борис Джонсън да звъни на ТИКВАТА и да го пита що така бе Борисов