87

Анонимен

преди 4 години

Е той и Путин има само една стара лада нива и двустаен в панелка в Санкт Петербург...

86

Бачкатор

преди 4 години

По Тошово време бачках в едно предприятие където директора вземаше по-малко от бачкаторите.Под него бяха само администрациата.Директора вземаше 560 лв. 1988 г, преди шашармите.

85

HeinrichHimmler

преди 4 години

Защо ни занимавате със заплатката на Бойко , като всъщност той отдава не разчита на нея. Състоянието си трупа благодарение на рекет, кражби в особено големи размери, заменки, наркотици и злоупотреба с влияние и власт , както и с далавери с имоти и обществени поръчки. Човекът е милиардер, пък нека другите взимат официално повече трохи от него. Тъкмо му се лъска имиджът!

84

Анонимен

преди 4 години

След всичките далавери в страната и купена и неработеща прокуратура, защо са им заплати.

83

Преял Гербав

преди 4 години

В ОПГ ГЕРБ заплатите са ни само за украса. Истинския доход идва от имотен мърч, рекет и дрога. Палци горе за най-голямите!!!! :))))

82

Анонимен

преди 4 години

А в тази класация защо не са включени докторите с по 57 хилки?

81

u4en

преди 4 години

ДЪРЖАВНИТЕ ни служители са сред най-нископлатените в ЕС . НОооооооооо БГ не е БЕДНА !!!!!Да започнем от тези за който знаем / приблизително /. В часната БТВ - в сутрешният блок - ХЕкимиан ...около 8 000 лв....продуцента на С.Б. и каките от Тази събота .Тази неделя ...около 17 000 гл.редактор ..Гиздарска ..около 22 000 ...ШАМПИОНКАТА ни Ст. Костадинова е изтъкнат стройтел - МАГИСТРАЛНИЧКА - в УС на ст. фирма ТРЕИС.с 5 000 за нищо .там е и шефа на БАН -ЧЕНГЕ .а доктори в болници от 35 000-55 000

80

Край

преди 4 години

Когато можеш да спреш или пуснеш обществена поръчка за 100-200 милиона лева с подписа си - не ти е до заплата..Почна строежа на Балкански поток за 1.2 млрд. с подписа исъгласието МУ. дали го вълнува заплатата. Едниствения проблем е че не може да харчи колкото му се иска.

79

Анонимен

преди 4 години

Защо са дават такива огромни заплати , Били независими ами от къде се парите бе хора, нали от нас от нашите данъци . В тази държава всички независима , ама бърка в кацата на държавата с парите събрани от народа. Я направете по малки заплати бе, срамота е в тази беднотия и немотия.

78

Анонимен

преди 4 години

това подготовка за вдигане на заплатата му ли е.както преди години излезе по телевизията и каза че няма кой да го предложи за вдигането му чин баш генерал след което го направиха.

77

ай сиктир

преди 4 години

Не ставайте сме шни нито Винету, нито някой друг от политическата из мет разчитат на заплата.

76

Попонай

преди 4 години

Не знам някой друг да е с къща в Барселона.

75

боцко

преди 4 години

никой освен чък норис

74

ПроСоТо

преди 4 години

но това си е негов проблем..Аз само ти "открехвам" неща,които може би и ти сам/ата подозираш..

73

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатам/у другото,да те светна за нещо:..-Тиквата направи пари от слугинажа си на отвъдокеанските си "братя"..И На "Високата порта",разбира се...Но:-Когато времето му изтече ,господарите му не само ще го отсвирят по най-брутален начин,но и ще му вземат всичките пари,независимо дали са в офшорки,в Кувейтски,или Саудитски банки!!Защото тия пари са за да слугува..А като нема повече нужда от него,ще си поискат парите обратно,защото повече няма да им е нужен.Това е жестоката "истина"!

72

Ехааа....

преди 4 години

Още ЕДИН месец .........!

71

Да допълня...

преди 4 години

До Сата НАТО 55 Прав си , ама имаш 5 минуса. Явно има глу..па.ци дето вярват на 20-те милиарда. Или искат да излъжат като телефонните измамници.

70

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

ББ работи само за стаж, той пари си печели от другаде...

69

Анонимен

преди 4 години

Не искам и да го знам вече тоя! Скоро ще издаде властта на следващият!-:)

68

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е кой краде повече в България?