54

човек

преди 4 години

До: номер 57Евала, ето че има тук поне един български патриот!Нали? Това искам да кажа и аз.Турция е дала независимост на Българската Екзархия през 1870 г. със султански ферман, нещо за което Русия мълчи.Повечето държави имат за национален празник денят на тяхната независимост.Само ние още робуваме на митичното "освобождение".Турция също празнува тяхната независимост - както правилно казваш, Османската Империя се е разпадала по онова време та и без Русия са щели да я разпокъсат.

53

Пуй за Хутин

преди 4 години

Koйто може да си позволи лимузина, няма да тръгне да купува руски бОклЮци.

52

Анонимен

преди 4 години

До 53Стига с тия лъжи:Ако не беше Русия България не щяла съществува!!!Османската Империя и се виждал края и България най-късно през ПСВ ,щеше да е Освободена!Слаба Италия побеждава Осман.Империя през1911год.!!!Ако тогавашните българи са знаели ,че руснаците ще искат вечни благодарности и раболепие,щели са ,да се бият на страната на турците!

51

човек

преди 4 години

До: номер 53Никоя държава не дължи на друга своето съществуване.Ти си поредният манипулатор който се отказва от днешния празник, независимостта, призовавайки да се чувстваме зависими спрямо чужда държава, в дадения случай Русия.Така отричаш и делото на Васил Левски. Същността на неговата революционна дейност не е в това колко турци е убил (това е дело на хайдутите), а в идеите за чисто българска революция, без помощ отвън. Нито Русия, нито Сърбия сме искали да ни помагат!!!

50

човек

преди 4 години

ХА-ХА-ХА!

49

Анонимен

преди 4 години

А капиталистите от ГЕРБ съобщават ли на Вашингтон всичко което се случва у нас?

48

Анонимен

преди 4 години

Българите не са създавали никаква държава Русия, нито Русия е създавала България. И двете страни си имат собсвена история. Но ако не беше Русия днес нямаше да има България, а благодареие на САЩ след няколко години българите като народ ще изчезнат и ще остане само територията.

47

Мнение

преди 4 години

Много ме кефи като публикуват статия за Русия или САЩ как веднага се изождат най-различни умници да обясняват как или без Русия, или без САЩ нямало да съществуваме на картата. А забравят, че благодарение на българи е създадена тази държава и брагодарение пак на тях все още съществува. А на Русия и САЩ сме им през оня работа, ако ме питате. Само ни гледат сеира и се подхилкват...

46

Анонимен

преди 4 години

С какъв мотор е? Мерцедес или Порше? Не вярвам да е руски, освен ако е на Т-72.

45

Анонимен

преди 4 години

До Решетников45 Естествено,че няма нищо за шпиониране в България,тъй като комунистите от БСП/АБВ /Атака и Воля,съобщават на Кремъл за всичко,което става у нас.Руските шпиони и българските предалети ,провеждат дейност срещу държавата България и това им е основното занятие,независимо,как им се казва организацията,в която членуват.

44

Анонимен

преди 4 години

Да си я продават в Сърбия,там приемат всякакви руски кофи. И без това са крали от западни коли,както правят винаги.

43

нема нужда

преди 4 години

Цял свят закриват а руснаците откриват първия Рус Ройс.

42

До 42

преди 4 години

Не позна.Сключили са договори за дилърство в арабския свят със Саудитска Арабия и още една от монархиите там. Арабите са направили многомилионна инвестиция за нов конвейр и увеличаване на производството.Има първи поръчки, които са запълнили капацитета на завода за до края на 2020 г, но след това ще тръгне нова производствена линия.Преди месец на прикаспийския бизнес форум, където Борисов присъства като турист, купиха от всички варианти на Аурус - от джипа до лимузината.

41

Анонимен

преди 4 години

Абе Тонка, пак ли те изпуснаха от Карлуково???Това твоето е робство бе, ментали ил men, експлоатиран до припадък от Сорос, да пише глупости по сайтовете.

40

Решетников

преди 4 години

В България няма нищо за шпиониране.

39

Анонимен

преди 4 години

Има ли клозет в колата?

38

бай ганю

преди 4 години

ако е качествен ще се продава но май само в азиявсе пак богатите азиатци държат на утвърдената гъзарска марка от западаа може и разни несебърски общински съветници да си сменят ролс ройсовете с тези руски разработки които все пак не минават за напълно руски при положение че има намеса на инжинери от порше

37

Берлин

преди 4 години

Смях в залата.

36

haha

преди 4 години

а за Българите, членове на ЕС и НАТО границата е затворена и им е забранено да пътуват при господаря.***************************************************************************Да не усмърдят въздуха, иначе ще ги пуснат. Ама да се научат да ходят на баня.

35

Анонимен

преди 4 години

Москалите първо да сделат една прахосмукачка. Не ги виждам да направат Майбах до третото хилядолетие.