22

Горд Българин

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО. БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ. ВСЕКИ, КОЙТО НЕ СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН Е СВОБОДЕН ДА СЕ ОМИТА КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕ.

21

Анонимен

преди 4 години

Петров не се заяждаи и не се подиграваи с независимостта. При СССР ние бяхме окупирани както и други от соц. блока. Сега руски скрити клетки искат да правят партия.

20

Анонимен

преди 4 години

Аз само да попитам коя независимост? От Русия, От САЩ, от ЕС, от Турция?

19

Петров

преди 4 години

В чест на Деня на независимостта български съд независимо освободи Джок не знам кой си щото и той е независим от българското правосъдие. Какво по добро доказателство за независимост от "ва тниците".

18

забележителна дата

преди 4 години

Против Божията воля и Великите сили.......................Това ако не е атеизъм - здраве му кажи! Затова католическата инквизиция ни намрази!и затова губим войни!

17

избирател

преди 4 години

Независимост?!Към днешна дата от Русия или от САЩ сме независими,че бъркам по някога?!

16

Анонимен

преди 4 години

До ХахаЩе плачим за турски парцали!

15

Анонимен

преди 4 години

Ми сега по история нищо чудно да се учи, че сме се освободили от зависимостта на ограничението от само 2 пола. Та затова хората питат по форумите.

14

Петров

преди 4 години

Посолството на САЩ подкрепя силата на българския дух да си избере Индипендънс дей за национален празник.

13

суверен и независим

преди 4 години

България никога не е била такава!!!! с НЕЗАВИСИМОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ!!!!!На всички наши съседи Русия и Турция го дават но България е забравена.Ферди даде за курбан приживе и двамата си сина и Католиците му отмъстиха!Борис и Кирил приеха православието като условие пред руския император!!!!!!!

12

7

преди 4 години

Нали почнахте за съжителство да говорите. Не я разбирам аз тази работа - независимост от съжителство ... Ама като това ви диктуват няма как да е иначе. За 5 цента и майка си ще продадете.

11

Даскал Фратю

преди 4 години

Днес отбелязваме 111 години от обевяването на Независимостта на България от едни присъстващи.Честит празник скъпи сънародници.

10

Румен

преди 4 години

До Петров. Трябва да поясня , че Плевнелиев, Паси, Цветановговорят от името та МИЛИОНИ БЪЛГАРИ. И аз съм им съмишленик и никой неми плаща освен от поръчките като си свърша работата. Сред тоталитаризма съм свободен. България е в НАТО и ЕС. Никой от Изток неможе да я окупира.

9

Анонимен

преди 4 години

Днес в Бг независимост няма, защото всички са финансови роби, вързани към банките с дългосрочни банкови кредити!

8

Петров

преди 4 години

БоКУ дето една дума не кказва без одобрение от американското посолство бил индипендънт. И тези около него дето една крачака не правят без да им разреши от джипката били незавсими. Цветан, Плевнелиев, Шломо Паси дето са на издръжка от американското посолство и те празнуват независимост. Бедни ми , Македонски....

7

Бг

преди 4 години

Честита Независима България,бъдете по-единни и сплотени!

6

Петров

преди 4 години

Празник преведен от американски английски - Индипендънс дей. И по американски сценарий. Хем независими хем се "гордеем" че някой ни "пазел".

5

Saki

преди 4 години

Тия празници стават все по безсмислени .

4

Анонимен

преди 4 години

Султан Ердоган ако реши за 24 часа ви превзема татковината барабар с вас тя и без това вече полвин Бьлгария вече говори на турски.От какво сте независими не разбрах ?

3

Анонимен

преди 4 години

Само *** под вьншно управление и без суверенитет може да е незаисим!!!