100

Анонимен

преди 4 години

До 110:Че за какви да бягам, 4000? на месец . Ти как си, ще можеш ли да си платиш парното този месец или ще вземеш от мама на заем. Този таралясник дето го караш на 15г ли е или 20гАхахахахахахахаха смешници.

99

Анонимен

преди 4 години

до 109 Ами да ти кажа моята работа е специфична- за 10 години минаха 20 човека през тази фирма, а работните места са само 2. Аз както си пия вече 10 години съм в тази фирма. Оня дето ми дава парите разбра че съм ценен кадър, защото вършея тази работа. И направи 2 пъти компромис. Кое не разбра?

98

Анонимен

преди 4 години

До 108:Леко се напрягай бахур да не пукнеш някоя вена.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Живея в чужбина от 15г, във фирмата ни имаш право на 5 болнични дни в годината, след това се спасяваш. Стига с тези глупости, бележки и т.н..........Глупостите ги пишеш ти!

96

ДО 106

преди 4 години

Аз ако съм на твоето място ще избягам от твоята Фирма със 150 .Какво чакаш ?Вие сте гнездо на Зарази , Бълхарник .

95

Анонимен

преди 4 години

До 98:Вижда се колко те интвресува работата, направи хич. Ако ти бях шеф досега да си отлетял. Такащемпжеш да си пииваш и са се биеш на воля.

94

Анонимен

преди 4 години

до 107 Така било на запад ли, бе олигооофрен? Не се плащало болнични?Ти я по- добре да ходиш на Луната!

93

Анонимен

преди 4 години

На Българина все някой трябва да му плаща, като си болен стой си в къщи и не получаваш заплата за дните. Така е на запад ама нашоте свикнали ошв от комунизма да си седят вкъщи и да вземат пари.Живея в чужбина от 15г, във фирмата ни имаш право на 5 болнични дни в годината, след това се спасяваш. Стига с тези глупости, бележки и т.н

92

Анонимен

преди 4 години

до 103Много по- лошото е че има и такива мазняри във фирма, че даже да са болни и да кашлят срещу теб, не искат да взимат болнични- защото са МАЗНЯРИ на шефа.А те знаят, че шефа им знае, че са болни, но не искат да взимат болничен- за да не го набутат 1 ден да им плаща болничния по закон. Ей такива най- много ги мразя. Имаме един такъв индивид- мазляр във фирмата- всеки го е намразил. Ходи зимно време по къс ръкав- киха , кашля но нали е лиззззача на шефа, никой не може му каже нещо.

91

ОТ БИЗНЕСА до работн

преди 4 години

Стига сте Ревали като Вдовица за ..Ако не ви харесва Метла - я ги виж - млади Пияници .Има хора които работят и се осигуряват за пенсия - след 30 години ще реват вашите деца че НОИ на плаща Пенсии .

90

(-_-)

преди 4 години

Най-непонасям тия, където си нареждат лекарства по бюрото да видят всички колко са работни.. Видиш ли без тях за няколко дни всичко ще се срине едва ли не, а в същност пръскат вирусите върху всички останали.. Чиста форма на простотия е това. А, щом работодателя не може да осигури достатъчно хора в предвид, че има такива, които се разболяват ми това означава, че няма достатъчно хора, които да поддържат работен процес..

89

Анонимен

преди 4 години

ми, като хванеш грип, ходиш на работа и кашляш срещу всеки! до два/три дена въпросния "работодател" ще види какво значи "непредвидените отсъствия на работниците възпрепятстват сериозно работния процес.", като работния процес съвсем спре!

88

Анонимен

преди 4 години

относно неплащането на болничните от работодателя! ако се разболея на работното си място, защото работодателя ми е решил да спести от парно или климатик и ме натоварва всеки ден с извънреден труд, ще трябва ли заболяването да го пиша като трудова злополука? защото тогава ще трябва да ми плати за лечението и лекарствата?!Прочети още на: https://dnes.bg/business/2019/09/20/falshivite-bolnichni-problem-na-mz-i-kontrol.423659

87

Анонимен

преди 4 години

Абе работника трябва да плаща на работодателя, това не го ли разбрахте най накрая.Ама хайде приемайте то и да се свърши

86

Предложение

преди 4 години

Предлагам да изгоним дебеловратите работодатели и да им закрием фирмите, и да ни дойдат нови работодатели с грациозни лебедови шии и да ни дават големи заплати!

85

Сандо

преди 4 години

как да се изцедят работниците до дупка е въпроса ...

84

Анонимен

преди 4 години

до 97 Ми аз примерно съм идвал насинен на работа, след пиянски запой и скандал и юмрук в лицето. Вижда ме шефа и ме освобождава за няколко дни за да не ме гледат колегите и тия които обслужваме в такова състояние.Обаче се случи и втори път...той аха да ме уволни, но пак няколко дни вкъщи ми отпусна. И ако недай си боже му кажа някой ден по телефона преди работния ден, че ме боли зъб и трябва да отида на зъболекар, той ще си помисли, че пак съм ял бой.)))

83

Анонимен

преди 4 години

То май вече е много опасно да се раболееш, ще те уволнят без да им мигне окото.Разбира се има и такива с фалшиви болнични, но ако найстина се разболееш, какво правим.То и при толкова много работни дни и часове, все някога ще се разболееш.Работодателите трябва да помислят малко и за работника си а не само за себе си.

82

Bay Hoy

преди 4 години

До Знайте за да знаете!"БРАТЯ! БЯГАЙТЕ на ДАЛЕЧЕ от РОДНИ РОБОВЛАДЕЛЦИ!"Утре ще "празнуваме" Съединението !!!Преди това отпразнувахме едни освобождения от турско, руско, фашистко и др. робства !!!КОГА ЩЕ СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ЧОРБАДЖИЙСКО РОБСТВО НАРОДЕ ?!!Като се замисля - май в турското е било по-добре за всички - освен на чорбаджиите поради жаждата им за власт и пари !!!

81

АНТИ

преди 4 години

Богатите ще стават все по-богати, за сметка на бедните, които ще стават все по-бедни.А кои са богатите ?!Тези НАШИ хора, които ДС назначи, още в началото на безкраиния преход към бездната.Един в Бг за да е добре, трябва други да са зле !Ей това е България днес, а и за в бъдеще ............