79

транзитна такса куче

преди 4 години

Великият международник Бойко продължава да умува какво да пита Путин:,,Другарю Путин, кучето Балкан храниш ли го редовно?? Искаш ли още едно куче да занесеш на Лавров и Решетников? То кучето е подарък,ама нали знаеш транзитната такса да стигне до Русия е висока!

78

завод за суджук

преди 4 години

Бойко великият международник умува:***Най-важният въпрос,който искам да питам Путин е: ,,Обича ли български суджук"? Може след това да реши да направим с руски пари завод за суджуци у нас. Ще гледам да го преметна с тая далавера като е на 3 водки,ама той все е трезвен, не е като Елцин...Лавров няма ли да дойде с него? Само да не вземе и Решетников. Малее,ако вземе Решетников през крив макарон ще видя завод за суджуци...

77

Анонимен

преди 4 години

Понеже си знае, че 90% от населението са русофили, тиквата прави последен театрален плонж, да се хареса за изборите.Обаче толкова се е оакал от всякъде, че нито Путин ще се занимава с него, нито избиратели с акъла си ще гласуват за него.Май пак ще се бръкне да плаща на л ум пени те, да увикват София цяла година след изборите, дано пак ни се натресе на главите за премиер на конци, упрявляват от Козяк.

76

греша ли???

преди 4 години

Той Бацето ще забрави,на коя дата ще покани Путин и ще прати покана и до Тръмп едновременно. И така двамата ще се видят в София да делят света, докато Бойко подскача като кученце повтаряйки КонГраТулеЙшЪнс и Спасиба.

75

До 77 от Буда

преди 4 години

Я не се занасяй момче!Искаш да изкараш, че има и по-големи диктатори от мене?Пардон, демократи исках да кажа...

74

Анонимен

преди 4 години

Борисов оцени: Отношенията ни с Русия добри, каним Путин догодинаСмешник!А очиларката на Сорос ще присъства ли на срещата с Путин, че да го нервира хубаво и да ви натъркаля накрая, за да си знаете какво може, какво не може и къде ви е мястото?Тъкмо ще се види прехваленото карате на бъчвата колко струва. Сигурен съм, че за смях ще стане (отново).

73

по братски

преди 4 години

Добрите отношения с Русия завършиха 5:1 до година заповядайте пак.

72

Путин искрено§лично

преди 4 години

Бойко ме кани,за да му занеса подарък.Миналата година за Нова година подарих една огромна елха и някакви протестираха. Ех за първи път чувам някой да протестира срещу елхи.А наскоро някакъв скулптор наля червена боя във фонтана на Докторската Градина и нещо се заканваше на Русия.Разбирам,че хората на изкуството са всестранно развити,но нима фонтанът е запял на руски,че да засужава това?Ако следващият път му проговори дърво на руски моля да не го боядисва червено,защото е комунистическо.Путин

71

КИМ ЧЕ

преди 4 години

ПОКАНИ ме мене ! Аз колко съм вкарал в затвора .колко съм отровил ...дори и брат ми ...а Путин се учи още от мен ! НАЛИ искаш ДИКТАТОР да поканиш - АЗ СЪМ по от Путин

70

Путин

преди 4 години

А Бойко що си мисли,че ще приема поканата му? Да видя паметника нс Съветската Армия с боя ли? Едно куче Балкан ми стига, друго не ща.

69

Анонимен

преди 4 години

ИЗ КРЪСТОСЛОВИЦИТЕ : БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР С 18 БУКВИ И 5 ИНТЕРВАЛА:"ТИКВА ДЕ БЕ ЛА И ПРАЗНА"

68

Анонимен

преди 4 години

АМИ ВИЖДАМЕ В САЙТА ВИ КАКВА ДРУЖБА ПАДА... БОРИСОВ, ПРОЧЕТИ КОМЕНТАРИТЕ, ВИЖ КАК ХУЛЯТ ТЕБ И БЪЛГАРИЯ ТРОЛОВЕТЕ МУ НА ДЖУДЖЕТО! ИЗПРАВИ СЕ БЕ, НАВЕДЕН!

67

Анонимен

преди 4 години

ПУТИН ЛИ .... ЩО МИ Е ТОЯ БЕ ТИКВАПОКАНИ ТРЪМП ДА ТЕ ВИДЯ

66

Анонимен

преди 4 години

И за каво да идва Путин догодина? Просто да се разходи, ли? Да не би АЕЦ-а да го дадете на дженеръл електрик,като хунатата на Порошенко в Украйна,и да прецакат централата тези н е г о д н и ц и, н а г л и американски?

65

u4en

преди 4 години

НЕ НАГНЕТЯВАЙТЕ обстановката ! СТИГА с тези предизборни -ра ! НИКОЙ не иска Путин в БГ !!! БУТНЕТЕ *** !!! Жужи със азиатска ЗЛОБА ОБИЖДА БГ....дори и езика .който сме им дали /ДА НЕ *** ЧЛЕНОРАЗДЕЛНО / го определи за Македонски ! ПОПА - кгб-ист набива канчето на президента....Решетников скоро ни определи /и ВАС / ..като *** ...а вие предизборно говорите за визита ! Да знаят . какво мислят младите Необременени хора за тях - БГ РУСОФИЛИТЕ са като ДЖИХАДИСКА КЛЕТКА в цив. д-ва !!!

64

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Другари и господа, симпатизанти на Изтока или Запада,след като бай *** мутрата изгони платежоспособния западен турист,изгони и платежоспособния руски.Къде отидоха ли ?!В Турция отидоха, защото турците предлагат по-добри условия, независимо от отношенията им с Изтока или Запада.

63

Историк

преди 4 години

Бре, чак не мога да повярвам, как смени плочата бързо.

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Русия има интерес от спокойни граници и приятели за съседи с които да живеят съвместно и да профитират заедно."Абе севки тъпako, затова ли Русия нападна Грузия и Украйна? Русия няма нито един приятел по 25000 хиляди километровата си граница.

61

Анонимен

преди 4 години

Защо снощи Лудогорец размаза ЦСКА Москва?Това може да навреди на българо-руските отношения.Борисов да даде обяснение в парламента.

60

Анонимен

преди 4 години

Никой не кани кремълския разбойник, само наш Боко Рапона му се гъ3и.