83

Анонимен

преди 4 години

такъв бои и такова поражение руснаците не са претърпявали и по време на войната

82

Кинжал зА фащ

преди 4 години

Тия лудогорец некъв френски отбор ли са дето играят и българи двама трима? Просто не знаам, затова питам? :-)

81

Фенъ

преди 4 години

В "Българския" отбор колко Българи имаше? Играха пак 10 малки чернички момчета+ оня кълвун Недялков. Следва загуба от Косово в София.

80

До 119

преди 4 години

До АнонименАми.... то освен него друго българско име май няма и в резервите. Победата бе хубава с красиви голове, но не знам защо свързват Лудогорец с българския футбол. Имам предвид националния отбор.

79

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Евала. Фен съм на Ботев. Обаче ЕВАЛА. Дай боже догодина и ние. ;)

78

Анонимен

преди 4 години

Как няма русофилски коментар, че и американските отбори нямат победи в европейските турнири , за освобождението от нацизма и тнт

77

Анонимен

преди 4 години

В голямата казарма Русия се играе казармен футбол !...дори чужденците не могат да променят нещата, след като началството са само офицери от танковите войски !

76

Картофчо

преди 4 години

ЦСКА Москва се убеди на собствен гръб и за собствена сметка, колко глупаво е да подценяваш противника си! Браво на Лудогорец, за добре изнесения урок!

75

шматка

преди 4 години

До 108Е сега.Ами Недялков

74

Анонимен

преди 4 години

Очаквам съвместна протестна нота от Президента и ЦК на БСП до ФК Лудогирец за недипломатичното пребиване на "братския" руски отбор. Руските са свикнали в България да им се правят подаръци, не да ги дробят на салата.

73

Анонимен

преди 4 години

До 98 ,,Браво български момчета...." Къде видя българи?

72

Анонимен

преди 4 години

Вкарали веднъж 5 гола, били се "подиграли" :) А това, че сме тотал щета във футбола от над десетилетие, какво е?!

71

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Дали е ЦСКА от Русия или Байерн от Германия няма никакво значение. Написаното от мен е по принцип, а ИСТИНАТА трябва да се уважава, както трябва да се уважават и противниците.Обективното заглавие трябваше да бъде:Лудогорец победи убедително РЕЗЕРВИТЕ на ЦСКА Москва.В руския отбор има поне 10 контузени титулярни футболисти.Но щом искате да се самозаблуждавате, че Лудогорец е голям отбор и че е полезен за българския футбол ок. Дерзайте !

70

Еххх

преди 4 години

Що не им легнахте бе. Срамота начи. Орта са ни усвободили 2 пъти. Къде бяха Чирвените бабички да викат за *** :)

69

Слава Україні !

преди 4 години

Всички викахме мощно за Лудогорец!

68

Анонимен

преди 4 години

Голям КЕФ!

67

Анонимен

преди 4 години

Радвам се за Лудогорец играха срещу много по известен отбор.Първото полувреме си помислих че след тея греди и тоя вратарНяма да вкарат гол на Москва.Обаче с това инфарктно преобръщане на мача събудих съседитеТова беше феноменален мач на бързи обороти и много добро владеенеНа топката през целият мач .Руснаците нямаха положения за отговор

66

Анонимен

преди 4 години

Браво на Лудогорец. Монголоидите бяха разчекнати.Още повече, и Краснодар си отиват в матушката с пълна кошница от 5гола.Два руски отбора с общо 10гола във вратите. Иначе се бяха надули като пуяци и се препираха колко гола ще вкарат тука.Видя се и първенството им като всичко руско е некачествено.Лудогорец им нанесе най-голямото поражение в Европа и ще им държи влага още дълго време.

65

Иви

преди 4 години

Толкова ли е трудно да напишеш - победи ! - а не тъпотии с шамар - с подигра ... ще те питам след няколко мача , ако лудогорец загуби с 5:1 - какво ще пишеш - мерете си приказките г-н - Попов

64

Анонимен

преди 4 години

руснаците поне си имат ЦСКАА българското ЦСКА умря преди 5 години.