407

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз не говоря за себе си,казвам че имам познати които нямат пари дори да емигрират.Иначе аз си мърдам.

406

Богомил

преди 4 години

Кесарево то на кесаряА божието богу.Аспирина и ваксините за от сатаната.А от народа се иска само труд и смирение.

405

Анонимен

преди 4 години

До БогомилБрат ... добре ли си уе? Нещо водичка? Аспирин? Май блед ми се струваш? Да не да имаш температурка?

404

Анонимен

преди 4 години

До 666Ааа, няма мърден? А преди да се надъниш там, не мърдаше ли?

403

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 415Да, обаче ако наемеш заместник, за периода, то после си спестяваш заплата му от таксите. Сега, ако не се вземе временен работник е малко куцо, за работодатлея.Има и застраховки, които ще покрият щетата. В България?

402

666

преди 4 години

До АнонименПрав си че от нас зависи, обаче е сложно.Има хора които зависят от чорбаджиите и няма мърдане

401

Богомил

преди 4 години

Дай на богатия още злато.Дай Господи на бедния още бедност Дай ни още страдания и мъка .Дай ни Господи още изпитания Да докажем своята вярност .

400

Анонимен

преди 4 години

Как кой? Естествено че ти и твоите Ц'ървени "дружки"

399

Анонимен

преди 4 години

До 666Ми не точно брат ... И виж - никой не те кара, да работиш там. Ти, вчера си си замъкнал здмина, сега си взел надника и са ти длъжни? Ами ако ги нямаше, нали и това нямаше да вземеш? Стегни се малко, направи нещо свое и промени системата! успех :)

398

комунист

преди 4 години

На вссекимо според потребностите.От всесекимо вземи според възможностите.И шефа да знаете винаги има право.Не гледай в канчето на стария

397

666

преди 4 години

бизнес ли, бизнесмени ли, неее буржоа буржуазия,това е сега в бг, такъв е бил и преди 1944г, затова и много хора са били повярвали в идеята на комунизма, защото им е било писнало от господа буржоата

396

Анонимен

преди 4 години

....Като ефективна мярка той обясни, че в повечето европейски страни има т.нар. дни на изчакване, при които обезщетението е много по-малко, а в някои случаи то подлежи и на данъчно облагане.....................................................В Германия първите щест (6!!!) седмици се плащат от работодателя.Ако има продължение от началото на седмата седмица се заплаща от здр. каса на 70%.Кви изчаквания,кви пет лева!?!?!?!Заради двойното осчетоводяване всички си плащаме болничните САМИ!!!

395

Йода

преди 4 години

Бизнес а да знае че три дена без пари не ни плашат. Ния цял живот без пари работим.И ако някой ни увеличи заплатите е сатана и съблазнител . Вярваме в Бога . Всичко материално е на дявола. Тялото трябва да страда защото е дело на сатаната.

394

Анонимен

преди 4 години

Няма справедливост и няма синдикат който да ни пази.

393

Анонимен

преди 4 години

На това червеното бичме има ли нещо което да не му пречи! То не бяха майките,то не беше класът,то не бяха болничните,то не бяха кризите!Ще излезе вярна приказката на крив"червен" .ой и вълната му пречи!

392

Анонимен

преди 4 години

Работещи бедни и работещи възрастни. Какво очакват кожодерите? Болни са българите и болни се влачат на работа. Назначени на половин работен ден и половин заплата, работят по 12 часа..., с фалшиви осемчасови договори и петдневна работна седмица, работят 6 дни по 9 часа...на минимална заплата, официално, и по някой лев отгоре... Но тези неща устройват "бизнеса" и проблем са болничните, които се обявяват за фалшиви, проблем са инвалидите, които се доубиват с ненормално жестокото и цинично отношение

391

спартак

преди 4 години

Народа е железен. Калени легионери на труда.Какви болни ? Няма студ ,няма пек няма глад.Ний сме гладиаторите цезаре на твоята европейска арена.

390

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ни искат и такса че са ни назначили на работа ! - къде в света има бизнес който не произвежда нищо а богатее на гърба на хората?

389

Анонимен

преди 4 години

Тоя не спря да реве,прилича ми на вдовица пардон(комсомолче)ревящо за ..Й!

388

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше масовата емиграция, днес щеше да има поне 25% безработиц и средната за странта щеш да е 500 лева. Не казвам, че е "добро", просто искам хората да са наясно.А тези "Ако тея гадните, дето избягаха, си бяха тука, сега ехееее" ... щеше да е ужасно. Както в 94-5 - когато се изселиха за една година милион+ души.