12

Екшънмен

преди 4 години

Да опиташ е едно, да се закачиш е съвсем друго... Правете разлика!!!

11

Българин

преди 4 години

Това си е бич в нашото съвремие!Бил съм охрана на важни обекти в България, и някои от колегите ми взимаха редовно и аз покрай тях някой път.Аз лично не знам как не се закачих, можеби психически гледах с насмешка на опиятите.Но имах колеги които в последствие разбрах че са зависими и ако не шмръкнат бяха най кривите хора на света.Тъжна работа!

10

Анонимен

преди 4 години

През живота си твърд наркотик не съм взимал но като почнат разни алкохолици дето пушат цигари да буйстват като стане въпрос за наркотици.. вижте кой говори бе? Сигурно от 10 години се наливате всяка вечер с жена си и пърдите с жена си всяка вечер в апартамента муцайки салати тежко тежко. Каширани в някакви 2 морала иначе първи пропадняци.Слави ли не взима, политиците в ЕС ли не взимат, Волен ли не взима.. на уолстрийт ли не взимат. И не, не казвам че трябва да взимаш за да си успешен. Тръмп

9

Анонимен

преди 4 години

Как па всичко наркомани все сте успешни и със семейства?Тревата отключва шизофрения - ФАКТ!

8

Анонимен

преди 4 години

Това да опиташ трева изобщо не е проблем. Все едно като се напиеш на някое парти и вече си пропаднал алкохолик. Аз съм вече почти на 40, всичките ми приятели дето преди пушеха малко или много, вече не пушат и всички са успешни професионалисти с деца и семейство. Ако си свестен, тревата няма да те прецака. Ако си ***, ще намериш какво да те прецака.

7

Анонимен

преди 4 години

До наркомания с размери на пандемия ни докара тъй желаната Промяна на президент румен радев ветото от харманли - нищоправец, назначен от кремъл и решетников, за да унищожи България! Оставка на мръсника!

6

Бургас 63 Премиум

преди 4 години

Трева, ганджа, хашиш, херца, кока, ***, кашкавал, амфети - това са наркотиците, които ползват наркоманите - слабото звено в човешкия вид. Хора без психика, неумни хора - плиткоумници прибягват до употребата *** стимуланти. Естествен подбор е това.Наркоман ли е - не става!

5

Българ

преди 4 години

Всички пият наркоман

4

100

преди 4 години

Процентът е 100 - алкохолът, кафето и цигарите са също наркотици.

3

Анонимен

преди 4 години

И нека коментарите на всички възмутени да започнат СЕГА!

2

АЛов

преди 4 години

Перхидроления Пудел Волен шмърка в парламента ко да кажа.Моите наблюдения. Ако си готин трябва да си пушил трева най-малко. Ако си богат готин малко кока + LSD и така ставаш Бергендорф

1

Анонимен

преди 4 години

Живея в нов затворен комплекс във Варна,оплаквам се по съседски ,че аспирацията на блока не е изградена правилно и мирише на готвено от съседката над мен,какво мислите ми казва съседката от другият блок..у вас мирише на готвено,А у нас на марихуана и вечно ни боли главата с детето,съседите ни са ...направо ужас!