110

минувач

преди 4 години

Пичове, тоя е ясен. Ядосал е някой и му "осветяват" фиша. Наглъл е и то в държавното нац. радио, но...Представете си, ако ги изкарат всички други държавни длъжнсти, колко весело ще стане!Оказва се, че по-добре да си на държавна работа, отколкото да деразеш сам някакво бизнесче!

109

някой си

преди 4 години

До Анонименпарите, парите, парите!могат да купят например:леглото, но не съня;храната, но не апетита; лукса, но не красотата; една къща, но не дом; лекарства, но не здравето; съжителство, но не любовта;по луксозно място в гробището,но не НЕБЕТО!

108

АНТИ

преди 4 години

Ей затова бай Тошо не даваше космически заплати.

107

vai

преди 4 години

*** mrusen horata umirat ot glad ti sha zimash takava zaplata

106

Анонимен

преди 4 години

Красавец....

105

Горан

преди 4 години

Той, че е тарикат, тарикат е! Ама, как така му публикувате възнаграждението на тоя, не би ли трябвало да е тайна? Хахахахахахахахахаха! Директор да си, па може и да не е в много слушано радио!

104

Анонимен

преди 4 години

Не е важно колко ти е заплатата, важно е какво можеш да си купиш с нея... А този горе още не си е купил къща в БарЦИлона...

103

ист

преди 4 години

Заплатата на този тарикат е обратно пропорционална на слушателите на БНР.Хайдук до хайдука на държавна ясла без надзор.

102

Анонимен

преди 4 години

не са един или двама такива -пълно е в София с агенции ,комисии,дирекции в които има над 400 000 чиновници , таргет избирателите на ГЕРБ ,които при всеки празник с повече почивни дни се точат като салами на изходите на София и дават повод на Боко гордо да обобщава -вижте бе колко хора ходят на почивка в Гърция ,у нас няма бедни ...ама до като едни взимат такива заплати други вегетират с 200лв. пенсия или мизерни заплати като на мед.сестрите 600-700лв.

101

Ари Голдберг

преди 4 години

тоя е беден като църковен пл ъх.

100

Анонимен

преди 4 години

тоя е направо бедняк -я онзи пазарджишкия гешефтар дето слага стентове на здрави пациенти взима 57 000лв и то от държавна болница ,а парите са от точене на здравната каса .

99

Анонимен

преди 4 години

Да им дават още по големи заплати на държавните хрантутници!И на докторите..като оня дето вземал 60 000 на месец..и на даскалите...и на пъцулаите...!Тиквата ще ни дере с още по големи данъци!

98

Анонимен

преди 4 години

Не може да обясни защо е спряло радиото, но може да си гласува сам 40% надбавка. Дрисъk нещастен!

97

селянин

преди 4 години

догодина 16 000лв пожелавам му успех

96

Радилов

преди 4 години

Грешите, премиерската заплата е поне 7 цифрена на месец....

95

Радослав

преди 4 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛНе сме чичовци, на стринките, на балдъзите, на братовчедите по зълвена линия на Баце, че да ни сложат и нас на позиция където срещу нищоправене да получаваме 8000 лева заплата! Пък и няма толкова позиции все още за цялата рода на ГЕРБ, че да се стигне до нас. Още повече, че някои все пак трябва да ги изработи тия 8000 лева и да се вземат от него като данъци, че да се дадат на тоя!

94

Анонимен

преди 4 години

8000 лева заплата за шеф на национално радио не е много, а даже е малко. Лошото е, че останалите заплати са мизерни.

93

Анонимен

преди 4 години

Този директор е гола вода. Нашия кмет (от БСП) се вози в лимузина със затъмнени стъкла като мафиоз. То и без друго градът се управлява не от него, а от друг мафиоз, протеже на руската мафия. Цялата алея е застроена с хотели на мафиози. И той яде и пие с тях.

92

Анонимен

преди 4 години

Средната брутна заплата в БНР към 01.01.2018 е 1052,42 лева, от която след осигуровки и данък общ доход, остават 782,56 лева. Това го има на сайта на СЕМ.

91

до 93

преди 4 години

така е, една от най-големите ми изненади като инженер беше като бях в Китай, говоря със собственика на компанията и му споменах, че отдел продажби са най-високо платените в компанията за която работя и той човека се стъписа от изненада и каза със съответстваща интонация "по-високо платени от инженер?!". обаче, Китай произвежда и им е ясно, кой прави продукта и кой трябва да е супер висококвалифициран за да продукт има.