17

Хазарта

преди 4 години

И утеха във патронче - къркай,а успеха е талонче - търкай!

16

Анонимен

преди 4 години

Последното изречение го е писал Божинката.

15

алекс

преди 4 години

Пример за абсолютно безмислена статия

14

Анонимен

преди 4 години

Участието трябва да е в разумни граници, *** никога не изпускайте тираж. Много логичен съвет.

13

Анонимен

преди 4 години

До Леля ГошкаБг тотото и б г бг лотариите трябва да се задължат да качат сорс кода си в интернет.

12

Анонимен

преди 4 години

Имам едни пари... дали от "почерпки", "такса спокойствие", дрога, проституция и т.н. Имам и палат за милиони, скъпи коли... абе набиват се на очи. Който *** е спечелил от лотарията поне милион, ще ми продаде фиша за някой лев отгоре. И имам законни пари. За каквото и да ме питате откъде са парите - от този фиш са... И други начини за пране има, но този е класика. Нищо общо с късмета.

11

мат

преди 4 години

Да приемем, че искате да сте 100% сигурни в спечелването на джакпота от 12 милиона лева. Каква е вероятността? Трябва да пуснете фиш с 49 числа пълно комбиниране и да платите 13 983 814 лева( и 5 стотинки за квитанцията). Само при това положение можете да излезете на печалба!При по-малък джакпот ще сте "вътре"! А правилата на Тотото не разрешаватда се участва с повече от 20 числа пълно комбиниране, за което трябва да се плати също немалка сума. Ерго: С малки с суми, но редовно! И КЪСМЕТ!

10

пецата

преди 4 години

за цялата световна история на лотариите само в българия за 3 дни в 2 различни тиража са се падали еднакви числа, по нататък няма нужда от коментар ако IQ ти е минимум двуцифрено число

9

Експерт

преди 4 години

И аз знам как най-сигурно да спечелите от тото - не играйте. С комарджийски гени съм, внук на ***, който на карти е профукал двуетажна къща и две ниви общо 40 декара, а към края на живота си се прибираше вкъщи без шапка, палто и сако. А аз за 40 години "с малки суми, но редовно" подарих на късметлиите и на държавата пари колкото за много приличен седан бизнес класа. 5 пъти петици, десетки четворки и стотици тройки, които общо не покриват и една четвърт от профуканите пари. Просто не играйте.

8

Анонимен

преди 4 години

В БГ това не работи, винаги печели шиши.

7

Леля Гошка

преди 4 години

Трябва да имате пълна статистика на числата, които са излизали, както и добре да познавате физическия апарат, с който се извършва тегленето, кога е бил подменян и т.н. Комбинациите се изчисляват лесно по теория на вероятностите и нормалното разпределение на резултатите.НО, бг тотото е нагласено откакто е дигитализирано, никъде няма "частни" лотарии, навсякъде са национални или общински (щатски).И последно, ако сте заблудени каръци, пак нищо няма да спечелите.

6

Анонимен

преди 4 години

Последния ред ме накара да си скъсам дипломата.

5

Анонимен

преди 4 години

Как човек да си вдигне късмета? Сериозен въпрос. Който е наблюдателен вече знае че късмета НЕ Е 100% случайност. Въпрос на някакъв вид набожност е, но какво точно?

4

Анонимен

преди 4 години

Математически, спиритически, както и да го смятате, по-лесно е да сметнете как да си промените шанса да ви удари мълния отколкото как да спечелите от тотото.Ако стоите близо до дърво шансът да ви удари мълния е по-голям.Имало е такива случаи, дърво, разцепено от мълния и запалено от нея.Ако играете с едни и същи числа шансът не е много по-голям отколкото с различни.Все тая.Успех на играчите!

3

Анонимен

преди 4 години

Аз знам за един дето печели от всеки тираж.

2

Цецо

преди 4 години

Последното изречение на статията ме изуми... :)))

1

Анонимен

преди 4 години

От тотото не се печели. Предварително е дадена наградата.