63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Ако въобще си ходил в германия, щеше да знаеш, че 60+% от проститутките в германия са чернокожи или мулатки.Което значи, че няма как да са българки, дори от ромски произход.

62

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСоциализмът умря.Скоро и вие ще умрете....Прав си. В ЕС и НАТО при демокрацията и капитализма България е първа по смъртност в света и както е тръгнало до 10-20 години такъв народ българи няма да има.

61

Анонимен

преди 4 години

Абе тия сеяндури на Устна договорка ли се осланят. Ами в случая те са си виновни. Черно на бяло пише ли някъде че ще им плащат по 8,50 долара на час. Имат ли подписан договор че това са парите които ще получават на час. Как може да се доверят на човек с такава Фамилия Мавруд, иев. Такъв с такава фамилия ще го пратя у лево.

60

Анонимен

преди 4 години

Командировъчните трябва да отговарят на стандарта на живот в съответната страна,включват квартира,храна,транспорт,но не и най лошите битови условия!Че са на минимална заплата също е унизително,като се има предвид колко са платили възложителите на собственика изпълнител и да каже каква ставка е уговорил с арабите. Българските робовладелци нямат край,а без тези работници никой нямаше да го пусне,те са му свършили монтажа.Вярвам на работника,за устната уговорка за 8.50 на час,но за зарибяване е бил

59

Чиновник

преди 4 години

До селянинЩом смяташ, че 700-800 лв. може да се изкарат за 2 дни, ИЗКАРАВАЙ ГИ БЕ! Има и хора, които и за половин ден изкарват толкова. Обаче не са неграмотни и мързеливи готованци като тебе.

58

Ха ха

преди 4 години

Ще има хитри, тарикати работодатели докато има прости работници. Без договор или ако го има не е прочетен. Съгласил се да работи с устна договорка и плащане "на ръка" . Няма осигуровки... застраховката е само на думи ... нищо подписано ...И после рев по медиите що го били излъгали ... Ами ти байчо направо си си изул гащите , навел си се и си закачил голяма табела с надпис "Добре Дошли" .... Какво ДРУГО очакваш ? Любов ?

57

Анонимен

преди 4 години

Васалите винаги ходят на гурбет и си пращат децата да учат в метрополията при господарите, така е било по турско когато българите са ходили в Одрин и Истанбул, така е било при колониите афирканците и индийците и пакистанците са идвали в Европа и Англия. Така е и сега - българите ходят да мият улиците на Запад и мечтаят детето да завърши западен университет, и то да мие улиците ако не може да се уреди в някое НПО.

56

Нормално е

преди 4 години

90% от работничките в сфрата на итнимните услуги в ЕС са българки.

55

Анонимен

преди 4 години

Социализмът умря.Скоро и вие ще умрете.А внуците ви в Америка даже няма и да си спомнят за гнусните си дядовци-русофили в българия.Разберете го.

54

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул някой лъжлив русофил да си е пратил децата в Русия, Северна корея, куба или Венецуела.Всички ги пращат в САЩ или Западна Европа.А искат да продадат децата на другите българи в робство на русия.

53

селянин

преди 4 години

и да добавя лошото е че повечето от хората нямат моите възможности и тва да одиш да копаш и садиш картофи и домати е много тъпо щот ако немаш техника не можеш да изкараш повече от 10 лв а за техниката требат паре та па отиваме до точката немаш избор

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА на кое място по смъртност е България?

51

селянин

преди 4 години

до 50 чиновникаами че и аз това казах ама явно не четеш всичко аз също навремето бачках така докат не ми писна да бачкам за 7-800лв лошото е че разбрах че тея парета ноже да се изкарат за един два раб дни и ся същите тея чорбаджий ми звънят и аман заман дай да спасяваме положението ноооооооо само с капаро от поне 70%

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52А колко е продължителността на живота в Русия?

49

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията и капитализма умните и кадърните забогатяват и имат високи доходи, само простите и некадърните са бедни или нямат работа, всеки може да открие фирма за доставка на пакети и да стане милиардер като Джеф Безос, да открие петролна рафинерия, верига от казина, може да стане косултинг, криейтив дизайн, архитектурна визуализация, фешън визаживст или мейкъп артист, само простите и некадърните се оплакват, че нямат избор.

48

балама

преди 4 години

"Гурбет" или робство. Решете сами.

47

Анонимен

преди 4 години

Как не ги е гнус от онези чаршафи там? Само на снимка като ги видя и ми се повръща, а да отида там просто е изключено.

46

Анонимен

преди 4 години

Средната продължителност на живота в Куба е колкото в Дания и в САЩ.Социализъм.

45

Анонимен

преди 4 години

1989 г. България 8.9 милиона2016 г. България 7 милионаКапитализъм.

44

Чиновник

преди 4 години

До селянинДругарю, държавата не е виновна, че се навивате да работите за жълти стотинки. С това мислене, че "нямате избор" сами поддържате тази система на ниско заплащане. Когато спрете да се съгласявате да работите за жълти стотинки, тогава ще се вдигнат заплатите.