19

бг

преди 4 години

Типично , сега ще ги съди....Затова на тютюн..... да си караме....И в двата случая пълним на свинята джоба

18

ПорЦелан

преди 4 години

Правенето на много, много дим се нарича cloud chasing.

17

Бау

преди 4 години

Правил в "vaping". Което не е точно електрона цигара е специално устройство за много много много дим, с който се опитва да прави фигури и прочие. Това няма как да не е отрова ...

16

Анонимен

преди 4 години

Значи преди да почне да пуши е имал дробове на 68 годишен младеж

15

ПорЦелан

преди 4 години

Защо не пишат нищо за тези с нагряване на "тютюн"? Много просто там има акциз, държавата прибира сигурно $9 от $10-те които струва една кутия. Иначе случая е класика - THC от улични дилъри, пък после вейпа му виновен.

14

Анонимен

преди 4 години

до 12 Никога не съм пушил, брат! Опитвал съм един път обаче- изгоря ми белия дроб догато дръпнах наътре пушека преди 30 години и оттогава не съм лапвал цигара...бях на 10 години.А пия алкохол всеки ден от 16-17 годишен..вече 25 години. Бих дал всичко да спра с тоя порок и да не съм зависим както не съм зависим като пушачите!Повярвай ми- алкохолната зависимост е като наркоманията- толкова силна!Няма нищо общо с тютюневата!

13

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател 5Взшмам една фуния и почвам да ти наливам акъл. Явно и ти си типично американско ***** . Няма как да шзлетиш в космоса без малко ъпдейт......С фуния са те наляли теб след като баща ти се е подмокрил от плиткоумие!

12

Анонимен

преди 4 години

Истината е че никой не знае как и колко ни увреждат новите пушеци.Тази химия би трябвало да замести тютюнът който е отровен,но знае ли се до каква степен и как се уврежда главният и костният мозък.Да не говорим и за респираторните заболявания като на този младеж.Определено имунната с-мс не е в състояние да изчисти организма от тази химия.Електронните цигари се зареждат и със ,,специални'' разтвори,и това ще навлиза повече и повече в ежедневието ни.Съвсем спокйно се дрогирваш на публични места.

11

Анонимен

преди 4 години

Кой знае какво е пушил и сега се опитва да се изкара жертва за да прилапа милионите обезщетение.

10

Анонимен

преди 4 години

Адам е грешник- обяснимо е

9

Анонимен

преди 4 години

до 8 Само че 100 грама уиски ми стигат само ако се върна вечер късно от работа. Днес цял ден почивам и вече съм на може би половинка домашна + кило вино.Не е хубаво да безделничат алкажи като мен!

8

Анонимен

преди 4 години

100 г уиски е за предпочитане пред 10 или 20 цигари на ден. Даже е по-полезно от литър кола или 3-4 кафета.

7

Алов

преди 4 години

У нас е модерно, наргиленце ала-бала

6

Анонимен

преди 4 години

Не е навредил на друг, освен на себе си.

5

Наблюдател до 3

преди 4 години

Взшмам една фуния и почвам да ти наливам акъл. Явно и ти си типично американско ***** . Няма как да шзлетиш в космоса без малко ъпдейт.

4

Анонимен

преди 4 години

Моята приятелка не пие алкохол, но пие по 3-4 кафета на ден и пуши поне 20 цигари на ден- 1 кутия. Аз не се научих да ги пуша, но пък пия 300 грама концентрат + кило вино на ден.И сега е въпросът: Кой кого иска да отучва от нас двамата от порока или и двамата да продължаваме да си пушим и пием, докато тялото ни предаде.

3

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател 1Типично американско ***. Вярва само на рекламите и упътванията към стоките. Няма грам собствено мнение........Нали, само в България пръщите от "собствено мнение" и акъл за целия Космос и Вселена - лаййннннарррции и клошарци до гроб!

2

Язека

преди 4 години

Тукашните са с нагряване на тютюна, а в щатите са парите на течност...Няма да да е зле някой по-запознат да ни светне допълнително, че нищо интересно не казахте.

1

Наблюдател

преди 4 години

Типично американско ***. Вярва само на рекламите и упътванията към стоките. Няма грам собствено мнение.