50

рфл

преди 4 години

Напротив БГ е русофилска държава, процентно русофилите са много повече. От там идват и проблемите, от мазохизма и шизофренизма им, защото поддържат руското лоби, а бягат на запад, без да отнасят последствията. Други направо получават по 1 млрд грант от русия или от цветан василев, който се крие в по-руската губерния сърбия, и плаща наотрепки като иванчева и прокопиев плъховете да правят комунистически преврати. Ние сме заобиколени от мухлясъли пироги грабители и БГ-то умира завинаги.

49

Анонимен

преди 4 години

За политолога - правата лопата.

48

Анонимен

преди 4 години

Пък и как да е нямало руска войска? 44та влизат над 200 000 армия в България. И не си е тръгнала на следващия ден... Нали :) Седяла е достатъчно, за да няма нужда да седи после... Ако ме разбираш мухал.

47

Анонимен

преди 4 години

България е такава, каквато е властта в момента.

46

Анонимен

преди 4 години

Нечем ве руски крепостници.Русия ке падне.

45

Анонимен

преди 4 години

Е то няма нужда да има войници по соца. При положение, че са избити всички важни в армията, бизнеса и опозицията. Сложено е правителство от марионетки подготвени и учили в Москва. За какво им е войска тук? Ти си бил роб и си работил за тях. Храна и техника всичко се е изнасяло за Русия. Тука сте бапкали за 150 209лв. За това и правихте буркани по цяло лято да не умрете от глад зимата.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Товариш, служителите на руското посолство са повече отколкото американските войници у нас.....понял?"Не се пъни да броиш, то не е за всеки и на теб не ти се удава. Опитай изкуство

43

до 34

преди 4 години

Драги ми Зозо сънувай си сънищата и не се бъркай там където не ти е работа. Въображението ти има шизофреничен птоблем.

42

Анонимен

преди 4 години

'По соца нямаше руски войски на наша територия. Днес има американски войски . Значи сме окупирана територия."Товариш, служителите на руското посолство са повече отколкото американските войници у нас.....понял?

41

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА"Искам дебело да подчертая следното... - с Русия никога не сме имали, в момента нямаме и няма да имаме взаимоизгодни икономически отношения."Колкото и дебело да чертаеш и да повтаряш, казаното пак е ЛЪЖААко можеше с подчертаване и повтаряне лъжата да става истина... турците нямаше да имат никакви проблеми! :))))))

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А лакеите му - нетският тролаж, разпространява срещу заплащане такива идеи."Така е, това всеки го вижда! Поне да понаучат езика, правиписа и историята, че много си личат

39

Анонимен

преди 4 години

Преди 50 години лакеи на СССР сами искаха да стават съветска република, сега лакеи на ЕС и САЩ без да могат да си дефинират и отстояват интересите. Към такива се отнасят с най-голямото пренебрежение и те страдат най-много когато големите започнат да се ритат...

38

АНТИ

преди 4 години

Земята свещена на Ботев и Левски,е рай за крадци и слуги еврейски !

37

Анонимен

преди 4 години

След като горивата у нас са в пъти по скъпи отколкото в Русия каква друга държава да сме?Лично на мен русофилските чувства ми се изпаряват още щом като доближа бензиностанцията.Още на 200 метра от бензиностанцията ставам много бесен русофоб!

36

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Искам дебело да подчертая следното... - с Русия никога не сме имали, в момента нямаме и няма да имаме взаимоизгодни икономически отношения...

35

Анонимен

преди 4 години

Акцията е по настояване на китайците. Те са казали, че иначе няма да инвестират дори юан у нас, след плачевните им резултати в Сърбия.

34

Анонимен

преди 4 години

"което поставя под заплаха реализацията на икономическите проекти на Москва в Източна Европа."Ето им мъъката на ва тниците.

33

Зозо

преди 4 години

Комунягииииииии, сънувате ли Гешев :))))))))))))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 4 години

Някой запита ли се защо станахме анти-руска държава, от много хубаво ли дето видяхме от тях? Докато беше социализъм, се укриваше историческата истина, въпреки, че народът пак се усещаше. Сега, като излязоха наяве толкова документи, хората прогледнаха. БКП/БСП и СССР/Русия са пагубни за България!

31

Анонимен

преди 4 години

До 30Прееди това запиши пияните си Фили на курсове по компютри, че едвам си пускат компютъра. Немогар да обяснят, как са си бърсалии гъзооо с вестник народни дело.