9

Анонимен

преди 4 години

а въпросната списвачка, за кой път пътува по въпросната магистрала в Масачузетс че да и е "за пореден път" срещата с заспала Тесла? На списвачката и пращам по3драви "за пореден път" от Сидней Австралия, континент който "за пореден път" няма да види и едва ли някога през живота си ще види

8

fact

преди 4 години

До Истинатае, не е трудно да се обесни.това е гъзарска стока за хора със огромно его и в час с модата.Масовия пазар ше отхвърли това - обезценява се по-бързо от двг, даваш шапка пари за боклучаво ауто, че и скоро ше има смена на пакета с батерии, айде още един 30 хилки за нещо, дето си дал 90 хилки преди 5 години? Че и нема на кой да го харижеш с лимитирана загуба......Чакай гъзарите и дизайнерите да се отвърнат и край с тесла.

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Аз на себе си...нямам вяра,че на една...тенекия,да ме вози сама,че и да...спя на това отгоре.

6

Истината

преди 4 години

И, какво сега:-Да си купим тъпият автомобил, защото може и да спим, когато караме чи?Тези какви ли не трикове ще приложат, само да им купят ***! Не мога да си обясна, как хората избират това , че и го купуват?

5

...

преди 4 години

Епа по добра реклама на Тесла няма на къде повече! Всички в колата спят а тя си се движи с 100км/ч Аз летяяя! :)

4

Анонимен

преди 4 години

Видно е, че клиентелата на Мъск се състои предимно от безкрайно прости хора.

3

Анонимен

преди 4 години

Каква хаплива и приятно забавна статия.

2

Анонимен

преди 4 години

До там води джендърията!

1

Анонимен

преди 4 години

Да видиш спящ шофьор зад волана на Tesla вече е напълно нормална гледка. LOL! Не е! Стига глупости. Когато шофьор на камион заспи, никой не обвинява камиона, нали?