169

Анонимен

преди 4 години

Браво на Радев, добре го е казал.Президентът ни е честен човек и си обича родината. Жалко, че позицията му е представителна и няма повече власт.

168

фатмака

преди 4 години

Българската памет е подменена 45 години.45 години беше втълпявано и зомбирано нещо което не е проверено.Аз не вярвам на Българската история от 1945 до сега.За мен фактологията е умишлено сменена!

167

рапон.

преди 4 години

Рап. Току що пуснаха 2 Мин.

166

глуп акът

преди 4 години

За един питащ отговарям.Проблемът с историческата памет и кой ни се бърка се вижда в програмата на всички телевизии.Нито една,няма да излъчи тържествената заря в Габрово,послучай победата на Шипка.Малко ли ви е.БНТ-филмче кошлуково,БТВ-Бързи и яростни сащ,НОВА-Пипиляшка....

165

фатмака

преди 4 години

А похитителите на изчезналия кивот, къде са?

164

ДртПрч

преди 4 години

Похитителите на българската история са онези, които създадоха т.нар. македонска нация. Тия същите похитители те издигнаха за пРезидент бе, ***! И понеже в тази държава по данни на БСП живеят 80% дeбuлu, взеха че те избраха.

163

!!!

преди 4 години

До 212 от 211,Посредствено човече, къде точно съм обидил президента? Не го понасям като цяло, но не съм казал и 1 лоша дума към него. И какво ще ми се стъжни? :D Клоун

162

До 211 Само питаме

преди 4 години

Много ти плямпа устата бре ! И обиждаш президента избран от народа ! Изглежда, че ще ти се стъжни. Коректора на сайта, защо това вулгарно обиждащо президента недоразомение не е цензурирано а ако мнението беше на антисоросоид веднага го цензурирате ?

161

!!!

преди 4 години

До опоркоОпорко, мушморок, никъде не съм споменал ГЕРБ. Не казвам коя партия или президент е събрала повече гласове (което сравнение само по себе си е абсурдно и само *** човек може да го прави), просто оспорих на трола по-долу мнението, че Радев е избран от 50% от българите. Което не е вярно.

160

Анонимен

преди 4 години

Браво Радев.

159

опорко

преди 4 години

До НеТо цялото герп,барабар с вожда е избрано от малко над 1 милион.Президента сам е избран от 2 млн.Та те така,разсъждаващи.

158

Анонимен

преди 4 години

Тиквин поне един чужд език да беше научил.Знае само конграчулейшън,шменти капели и ний всички тук парле ву франсе.Така международна политика не се прави.

157

Анонимен

преди 4 години

Егати недоразумението е тоя !!!!

156

Анонимен

преди 4 години

Тоя "президент" кога ще си вземе чамодана и право в Русия.

155

Въпрос

преди 4 години

Не наистина не знам Президентската институция за мен е безинтересна и на пълно безмислена Та питам пак сериозно кога пак ще има избори за президент Че да изчезне от погледа ни това недоразумение Р.Радев

154

Не

преди 4 години

До АнонименАнонимен, не е избран с гласовете на над 50% от българите, а е избран с гласовете на 2 милиона българи. Като говорите тролски опорки, поне гледайте простотиите, които говорите да са трудно доказуеми.

153

Анонимен

преди 4 години

Президента е избран с гласовете на над 50% от българите а Боко тиквата с гласове на гербавите мафиоти.

152

Анонимен

преди 4 години

Трябва Радев да стане като Пиночет и да нареди герберастите на стадиона.

151

До 197

преди 4 години

Ако визираш тиквун отдавна му изтече,ама като сте умни като него задавате *** въпроси.

150

отговор

преди 4 години

До ВъпросКогато цецко цачев си направи пластична операция,за да се кандидатира,бокич ще провокира нови избори.Тя да му пази мястото,а после сяда той-до дълбоки дъртини.