27

К.уранов СМГто

преди 4 години

Вчера се върнах от Детройт.Еми там нито има хора, нито има дупки по улиците. спокойно място. От време на време се вижда по някой боядисен, но с маркиращи и светлоотразителни дрехи. Хората работят към общината, чистят улиците. Апартаменти в downtown колкото искаш. Огромни небостъргачи и офиси много. Е, как не видях една дупка на пътя, дори извън центъра пак пътя е супер. Да,има много западнали къщи, но в софия човек ще се претрепе с тия скутери. много дупки,малки улици

26

Картофчо

преди 4 години

Годишната карта за цялата градска мрежа е 365лв. По 1лв. (един лев) на ден. Ако само отиваш на работа и се връщаш, без да ходиш на друго място ти излиза 50ст. (50 стотинки) на посока. Ако пообиколиш по магазини може да ги докараш до 20 стотинки на посока на движение. Билета за градския транспорт е 1.60лв. Тези искат цената на билетчето само за да се качиш и отделно почват да ти начисляват допълнителна такса!!!! Мерси, но няма нужда от вашето щедро предложение!!!

25

Анонимен

преди 4 години

дето вчера един от героите на Пълен мрак каза - 'Луксът е този който ще замени нещата които ми липсват тук и сега'

24

от хахо

преди 4 години

....на минута...

23

К.уранов СМГто

преди 4 години

Бая работа ще отворят на ***-джери ;) скоро ще се преквалифицират. вече са специалисти на ток и жица, сега ще подготвят кадри - ел.техник на маалата.

22

хахо

преди 4 години

Само дето у Софето улиците не са като у Фриско.Пък и в УСА 20 цента на час са едно нищо,а у нас си е пара.

21

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Направете първите три месеца промоция. примерно 10 ст. минута. да пробва народа. Няма ли възможност за месечни карти?

20

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Цената е калкулирана 10 пъти над реалната. Математиката не лъже!!! От друга страна това калкулиране е стандартна практика за всички западно европейски и американски компании, които правят бизнес в БГ. Някой от тях все още оперират на пазара и то много успешно. Така, че успех им пожелавам.Само има един проблем, кой ще плаща при злополука ? Ако в градския се нараниш имаш застраховка-билетчето. Хубаво е да се уточняват тези неща.

19

Картофчо

преди 4 години

Неудобно, скъпо, обаче модерно :)))))

18

Анонимен

преди 4 години

A за такава цел не ли по ефективно просто хората да карат градски велосипеди?Велосипеда няма почти никакви разходи, няма нужда от зареждане и може да преминава много големи разстояния при много по висока средна скорост спрямо тези тротинетки.Хем евтино, хем здравословно.

17

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

За София обикновено от точка А то до точка B са необходими 30 мин. с градския транспорт. Условно да предположим, че този скутер е по-бърз от автобус. Макар и това да не е така.1.5 + 0.3 * 20 = 7.5 лвЗа 4 седмици това са 20 работни дни 7.5 * 20 = 150 лвСега да добавим и обратна посока в края на раб. ден150*2 = 300 лв. месечно в идеални условия, иначе е >=300гр.транс. една линия 25 лвавтомобил 50лв.мес то това е почти колкото месечната ми квартира

16

Джедай Мастър

преди 4 години

Цената повече от джет на слънчака.

15

Анонимен

преди 4 години

30 ст/минута е ел. кола от spark... тия тротинетки трябва да се не повече от 10ст/мин

14

Анонимен

преди 4 години

Защо ли си мислех, че електрическия скутер е със седалка и ел.тротинетка не е ел. скутер? 20 лева на час - може са разни туристи. Само трябва да наложат правила за тях, че сега са като камикадзета и терористи в едно.

13

boby

преди 4 години

Не, благодаря, живее ми се, и аз не знам защо...

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко Стрина Юрдана втасала, че и до скутери опряла...

11

Ганчовец

преди 4 години

До Анонимен Това не е никак смешно

10

Анонимен

преди 4 години

Вземи си за 800 кинта и си джиткай на воля

9

Гашо

преди 4 години

Опитват да ударят кьоравото. Със скутер четата им за 500 лв. Искат за час да прибират по 22 лв. Знам какво ще стане, след месец *** ще са окрали всички скутери

8

Анонимен

преди 4 години

Ще има яко скок на загиналите по пътя :D