256

Подминаващ

преди 4 години

До Анонимен 272А на тебе трябва да ти се набие...че си *** като селянин.На такива като тебе само изпращане на далечно място извън България би помогнало.

255

Анонимен

преди 4 години

Все повече се убеждавам, че на българинът му трябва една яка сопа, която най-накрая да му избие от главата крайно упоритата комунистическа идея, че държавата трябва да се грижи цял живот за него, да мисли и живее вместо него. Държавата дава лошо образование, ниски заплати, лошо здравеопазване. Ако те бяха наред...смятайте какви висини щеше да е стигнал българина...ама на, тая пуста държава как го прецаква цял живот....А какви държави има, ехеее, мед и масло тече по улиците..не като нашата.

254

Подминаващ

преди 4 години

До Как болиБъди снизходителен, те реално какъв избор имат....Бойко дойде с бял кон с измислени изтекли изказвания от ДПС, българина се върза и това е.Повечето българи които познавам определят Борисов като и диот и ***.Значи Доган си е изпълнил задачата....

253

Късия Путин

преди 4 години

До Редакцията на в.Днес.Жалки и смешни сте руски подлози.

252

Как боли

преди 4 години

Добре де когато ви е вивна държавата защо докарахте Борисов/ Пеевски 3 пъти по ред на власт. Нямате нормално извинение вече, не остава нищо освен да се гърчите.... за което вече даже не ви съжалявам...

251

Подминаващ

преди 4 години

И това го има, медии купени от олигарси, даже се чудя останаха ли истински журналисти които да търсят истината.

250

Анонимен

преди 4 години

.....Заради това че обира негативите от народния гняв олигарсите разрешават на поредното правителство да се налапа. Плюс ако някой стане неудобен могат лесно да го сменят като го посочат за крадец - имат си готови компромати какво са му дали да си открадне.

249

Анонимен

преди 4 години

Забравете за държавата. Какви ли не правителства се смениха и положението е същото. Единственот ковто се запазва са олигарсите от прехода които държат средствата за производство и стоят в сянка. Те слагат правителствата в залисиност коя тяхна групировка надделее. Медиите не пишат и ред за олигарсите защото те са тяхна собственост. Напротив-насочват недоволството към бушона правителство. След като поредното правителство обере негативите те го сменят с ново "неопетнено" за да потушат напрежението.

248

Подминаващ

преди 4 години

До Анонимен 263Вечно някой им е виновен.Всъщност е виновно обществото, ако го имаме разбира се.Нашия мироглед е - щом е в управлението значи трябва да облажи, какво по дяволите е това разсъждение?.......

247

Анонимен

преди 4 години

така наречената 'държава' в този си вид е изключително вредна за оцеляването и съществуването на българите. ако е просто територия, нещата ще са по-хубави. в момента 'държавата' прави всички възможно да ни унищожи, доста успешно. всяка година у нас измират и емигрират в пъти повече хора, отколкото се заселват или раждат; дори и да броим цветните. и никакви стъкмистики няма да променят фактите. в този си вид, държавата е ненужно раково образувание, което заразява и убива хората си.

246

Анонимен

преди 4 години

30 години след краха на социализма, в съзнанието на хората все още се е загнездило схващането да чакат за всичко на държавата и че за всичките им несгоди е виновна държавата. Няма как да се справиш с проблемите си ако си дигностицирал неправилно причините им. Ако винаги правиш едно и също няма как да очакваш различен резултат. Протести , сваляне на правителството, идва ново, пак протести, пак сваляне и така до безкрай. Българите винаги търсят причините извън самите тях и някой друг да е виновен.

245

Англичанин до 251

преди 4 години

Нямам навика да отговарям, на забележки от тоя тип. Но само да уточня, не говоря за Българи в чужбина- аз почти не познавам такива, и определено никой по бизнес линия. Говоря за прекрасните високо образовани българи, и това са 90% от българите които познавам. Не казвам, че всички са такива , но нямам и нужда да общувам с други. И пожелавам на България именно те да са нейното бъдеще.

244

Подминаващ

преди 4 години

До Анонимен 254Това беше оправдание в продължение на 30 години, може ли да повярваш 30 години....Та за тез 30 години нищо не направихме освен да грабим.Как Повечето бивши соц държави стъпиха на краката си, а ние си дълбаем дъното.Сега някои ще кажат че в Чехия имало протести, който не е ходил в Чехия и бъде там, сигурно ще се почувства като клоака в България.

243

Анонимен

преди 4 години

рециганизацията на България е факт.

242

Бай- Муй

преди 4 години

Липсата на правила , наличието на комунистически внуци в управлението и ето резултатс

241

Анонимен

преди 4 години

добро утро

240

Невероятно но факт

преди 4 години

Държава в която компаньонки и мошеници карат джипове по 250 хиляди лева, а образовани хора, професори и тн са принудени да работят като охрана, няма бъдеще, тъпърва ще се превръщаме в шитхол

239

П.Петров

преди 4 години

На първо място причината е, че българският избирател е много ***! Освен, че е *** не уважава по-умните, квалифицирани,принципни професионалисти, а само им завижда и ги определя като "балъци". Вместо това уважава и овластява прости, нагли селски тарикати, които назначават некомпетентни калинки на ръководни държавни постове! Е как институциите да са работещи?!

238

Бау

преди 4 години

Радвам се, че има такива, които виждат къде е проблема точно ... в тях самите. Има надежда. Синдрома - "държавата ми е майка и трябва да ме издържа", е доста досаден ...

237

Анонимен

преди 4 години

Когато доходите на хората са обвързани с минималната РЗ, а управляващите умишлено я държат ниска, хората ще обвиняват държавата.Когато в държавата всичко се прави в угода на олигархията и в ущърб на народа, хората ще обвиняват държавата.Когато работещите са бедни и нямат никакви права, работодателите имат пълната свобода да се гаврят с народа, хората ще обвиняват държавата.За терасите, асансьорите, яхтите, къщите за гости, офшорките, няма да пиша.