178

Анонимен

преди 4 години

Аз в момента знам че всички в България имат проблем с плащането на сметките за техните апартаменти.Я ги прехвърлете всичките на мен и се освободете от тоя излишен товар да плащате сметки за апартаменти ето това горе долу предлага Тръмп и ако той е прав, значи и аз съм прав и като е така чакам договори за прехвърляне, но ще си чакам май доста.

177

Моше нник

преди 4 години

Са този Тръмп използва мойта техника.лсъо искам да баламосам някой и да мо взема имота евтино.Първо го залудявсм за да го баламосам сетне и накрая го обирам.

176

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина с руски произход.

175

Анонимен

преди 4 години

Дания, финансови проблеми?

174

Анонимен

преди 4 години

В тази жега и аз се замечтах за Гренландия.

173

Анонимен

преди 4 години

Нашите не смао, че всички ще дадат, а ще питат и колко деца искат, да им пращаме н година ...

172

Анонимен

преди 4 години

Ми да нападат и да се свършва ... ама като гледам как някакви мустакати махленски бабаити им дават зор, може и викингите да го озорят

171

Хюго Бос

преди 4 години

Хахахах не била за продан?! До онзи ден се чудиха как да се отърват- дадоха им автономия, всяка година има полит. призиви да се разделят с този остров, който им носил само негативи. Наричаха хорста тсм мързеливци, кск нищо не правели, а само лежали на бюджета. Искаха там да пращат затворници, ислямисти, да се чистели били. Сега се правят на чиста вода ненапита. Аман от скандинавско- комунистически гьонсуратлък

170

Анонимен

преди 4 години

Анонимен Гербераст ,преди да плюеш ,вземи прочети нещо или поне погледай новините по ТВ.Покажи ми къде точно Тръмп е отправил такова предложение?Не да ми показваш фалшификациите на руските телевизии?САЩ имат огромна авиобаза в Гренландия, имат огромна радарна станция в Гренландия, от която следят Мурманск и Архангелск (базите на руските подводници) и Нова земя (ядрен полигон), всичко е отдавна уредено.Та, ако все пак е решил да си закупи острова, къде и кога е предложил?

169

Анонимен

преди 4 години

Тръмп къде се заплеснал по Гренландия,та там е много студено и пълно с лед!Я,да хвърли едно око накъде назе,па да ни направи щат на USA!Само ще го помолим ,да ни прати тяхна администрация,полиция,съд.Обещаваме да не пращаме депутати в Сената и Конгреса!

168

Анонимен

преди 4 години

Никой:Тръмп: Ще купя Гринландия!!!!

167

Анонимен

преди 4 години

Луди хора ...Коментиращите де, не датчаните!

166

Анонимен

преди 4 години

До 169Не можа да кажел нишо, затова повтаряш моето мнение, което те прави един долен копирач ... Кажи ми, кое прави Да ви, по-малко достойна, да кма тази земя, от чкокото примерно България, да има Стара Планина? Та не, дори не сме първите тук.... но е наша и в имаме сега, нали? Правилно ли е, да считаме за нормално, че някой, защото днеска е силен, ей така си взема земи?

165

Анонимен

преди 4 години

Ако иска да купи бг , не вярвам да срещне отпор

164

Анонимен

преди 4 години

И защо да не го приравнявам, драги ми съфорумници? Кое пречи на Дания, да има земи? Или всички го виждате в пушки и убийства? Нищо чудно, че сте най-нещастняи и незначителен народ в севернто полукълбо ....

163

Анонимен

преди 4 години

До 175Тея датчани живеят около 10 пъти по-добре от тебе, защото не си оставят хората в калта. И преди да започнеш с това, имало много самоубийства, знай, че в България са повече ...Разбира се, при нас, да кажеш, че нямало смисъл да се хвърлят грешни пари, за болници в градове с 50000 души, който измират като мухи, се вижда едва ли ен, като правилно и морално решение. Не знам на кой завой се объркаха нещата, но определено не сме много наред и трябва, да направим няколко крачки назад...

162

Анонимен

преди 4 години

Правителството в Копенхаген ,отрече да е отправно предложение за покупка на Гренландия!Всичко е журналистически бълнувания!На САЩ не им трябва ледения остров,след като те имат договор от70год.с Гренландия ,щатите да са пълен военен господар!Дания хвърля милиарди за инфраструктура и издръжка на местните.Точно сметкаджкията Тръмп няма да се изръси за да се вее американският флаг над двайсетина градчета!

161

Радио Ереван

преди 4 години

Знаете ли коя е основаната разлика между Тръмп и Путин?- единият има перчам, а на другият му е лъснала пистата.

160

Анонимен

преди 4 години

Анонимен Гербераст ,преди да плюеш ,вземи прочети нещо или поне погледай новините по ТВ.Покажи ми къде точно Тръмп е отправил такова предложение? Не да ми показваш фалшификациите на руските телевизии? САЩ имат огромна авиобаза в Гренландия, имат огромна радарна станция в Гренландия, от която следят Мурманск и Архангелск (базите на руските подводници) и Нова земя (ядрен полигон), всичко е отдавна уредено. Та, ако все пак е решил да си закупи острова, къде и кога е предложил?

159

Анонимен

преди 4 години

Ако се направи такава сделка, може да видят какво ги очаква и тях в документален филм за Хаваи: RT Poisoning Paradise. Където краварите са вземи властта местното население се избива безмилостно и територията се опосква. Приемат ли виртуалните пари това ще е краят на острова.