26

Ivan

преди 4 години

Не съм изобщо почитател на Русия, но тук трябва да се признае блестящото мероприятие, с което неутрализираха САЩ и Англия! Успяха да сложат за президент и премиер в двете основни пронивникови държави техни послушни агенти - Борис Джонсън и Тръмп! И двамата работят за унищожаване на икономиката и цялостта на държавите си! Изумително е как цру, нса и ми6 не взимат никакви мерки да ги неутрализират!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Между другото в ЕС и Великобритания варварите нахлуват от години вече.

24

Анонимен

преди 4 години

Пудела на САЩ ще скъса синджира с ЕС.

23

Анонимен

преди 4 години

Който дава - получава. Българите като са дали толкова много на света защо живеят в такава мизерия и всеки ги подритва? А, сещам се - несправедливо са недооценени българите, това е причината, иначе са дали много на света.

22

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, на всяка империя все някога и идва края. Империите се разпадат отвътре, чак после идват варварите.

21

Анонимен

преди 4 години

От британска империя до васал на американската империя!

20

Анонимен

преди 4 години

До15. Още малко ще искараш и СССР са били велики. А *** станаха разнебитени. И тия от РФ потъват още по към дъното.

19

Анонимен

преди 4 години

не знам защо някои хора си мислят, че британците са зле. около 1/3 от държавите по света (всички са 196) са по някакъв начин свързани с острова; имат най-голямата армия в европа и държат почти всички възможни ключови стратегически точки по света. там има частни фирми, на които месечния им оборот е колкото целия годишен бюджет на българия. не ги мислете, ами вижте какво става из нашите географски ширини; брекзит или не, нас това не ни грее.

18

Анонимен

преди 4 години

Тия от обширна империя над чиито територии слънцето не залязва ще останат само с Лондонското сити.

17

Анонимен

преди 4 години

До 14 "Върви като Югославия."Юголславия беше изкуствено създадена държава, от същите западни държави, след Първата световна война. Сърбите получиха територии, които НИКОГА, не са владеели преди- Словения Хърватия, Ч.Гора, Македония, Войводина. Често ненавиждащи се помежду си народи,като хърватите и сърбите. В момента в който им беше непотребна и я оставиха на самотек, се стигна до логичното- разпадане. Сърбия се върна до това,ковто е била винаги преди тази война- Шумадия и република Сръбска.

16

ЕС форевър

преди 4 години

до 15,как ве мен, дали сме на света Кен Ли, Анита Мейзер и Пульо мляскача. Защо са ти лекарства, всички лекарства лекуват едно а развалят друго, организъма си се самолекува.

15

Анонимен

преди 4 години

До10. Ако БГ се отдели от ЕС. Което е фантазия на анархисти. Става вътрешна открита война. И плячка на Руската Федерация.

14

Анонимен

преди 4 години

Те са велика нация нормално е да взимат високи заплати. Дали са на света толкова много неща - футбола, редица лекарства, музиканти, актьори. Ние не сме дали абсолютно нищо на света. Не сме създали нищо от световна класа. Затова ще си мизepcтваме с най-ниските заплати в ЕС. Защото когато не допринасяш няма как и да получаваш.

13

Анонимен

преди 4 години

Върви като Югославия. Сърбите се свиха до малка държава, като се отделиха от Запада. Това очаква всеки , който нежелани ЕС и НАТО.

12

Щерю

преди 4 години

Ще ядат фъшкиите на Фараж и БоДжо...

11

Петко

преди 4 години

Искам и аз да живея на 3000 лв социални помощи и да пиянствам по островите. Какво ми е ,да не съм по-различен от тях че да бачкам по цял ден за 50 лв?? WTF

10

ЕС форевър

преди 4 години

до 8,бе Борката е светлинни години зад тях. Разглезено *** от фамилия на дипломати, цялата му представа за политика е само селфита и празни приказки. Като беше кмет на Лондон яхаше едни колелета беше голям смях. Само че, да си кмет на Лондон(до 2000г. Лондон не избираше кмет) няма нищо общо с това да си премиер. Това всъщност донякъде е добре за ВБ щото с тоя пасивен страхливец нещата отиват в ръцете на Брюксел, а те там драми не обичат и всичко ще мине по мед и масло.

9

psccccc

преди 4 години

алооо, единия ***,не си на верната линия за "разпада" на Англия. Ми тогава по твоята логика и ЕС ще се разпадне в някакъв момент като всяка империя, малко ли е двете "свръхдържави" дет се обединиха отделно и цицат 26 колонии, тях какво ги чака скоро не виждаш така ли и то с просто око се вижда вече, ама БГ ще плати голяма цена дето крепи колониалнто си робство, просто ще изчезнем като етнос от тези територии.

8

Анонимен

преди 4 години

Световния финансов елит от капиталисти срещу Брекзита и демокрацията, хората казаха Брекзит, точка.

7

Анонимен

преди 4 години

До 3 "браво на Борис-турчина, последният министър-председател"Борката е същия лаладжия като Ципрас, Салвини и Орбан. И те ги плямпаха едини, ама кто дойдоха на власт, нито излязоха от ЕС, нито от еврозоната/ първите двама/, нито отидоха в хубави Евразийски съюз. И винаги си гласуват 'За" санкациите срещу Русия.