19

Анонимен

преди 4 години

А па бате Биби гепидържавата за по малко

18

LosHO

преди 4 години

Не съществува кола, която не може да бъде открадната! Едни се палят за 10сек, други за 2мин, трети направо ги качват на камионче...За това си има застраховки. Друг е въпроса, колко застрохавателни компании в България са коректни..

17

Накратко

преди 4 години

До АнонименГолемите компанни не са тромави и закостенели.Просто не ги интресува дали ще ти откраднат колата защото там всичко се застрахова и веобще не им е зор.А и застрахователните компании не са на такова селско ниво като нашете.Там застрахователтие доре плащат за намирането на кола ако е скъпа.

16

Анонимен

преди 4 години

Това с чиповете, дето единия седи с куфарче 1 до дома на собственика и ретранслира, а другия с куфарче 2 отключва, вече не работи. Новите безконтактни паления мерят растоянието до ключа и само ако е в рамките на позволеното, тогава палят.

15

До 14

преди 4 години

Напълно съм съгласен, същото е и с личните данни и ЕГН-та, няма нужда никой да ги съхранява - елементарно е да се програмира едно ти ли си, да той е и толкова без да се пази нищо само един хеш - ама няма интерес да стане това.

14

699

преди 4 години

А то щото преди не се крадеше.

13

Анонимен

преди 4 години

щото са супер боси и подценяват тази част от автомобила. Автогигантите имат голямо ноухау как се прави автомобил, но не и електронна защита!!! Извинявайте, но в Интернет съществуват няколко протокола, които се ползват за например достъп до електронното ви банкиране и НЕ не са разбити....тия една елементарна ключалка не може направят...просто големите гиганти са тромави и закостеняли офф-лайн фирми, които трудно влизат в новата дигитална ера....и тези ще правят електрически коли....абсурд!

12

Анонимен

преди 4 години

Моята като я взимах специално отказах екстрата безключов достъп. Лошото е, че и с банковите карти не е по-различно, гадовете вдигнаха лимита на транзакция и вече всеки втори *** може да "хаква".

11

Анонимен

преди 4 години

За двайсет секунди само манивелата къде да пъхнат има да търсят .пък после реки от пот.Ключа е на таблото.

10

Анонимен

преди 4 години

Да дойдат да ми запалят голфа. За десет секунди.Що майстори обиколих ....половин година.

9

Анонимен

преди 4 години

Едно скрито копченце и рид-контакт на специфично място са идеални. Но не е за TЪПAHAPИ.

8

kjs

преди 4 години

Копченце скрито за прекъсване на ел.веригата за запалване, и ще видиме дали ще я откраднат за 10 сек.

7

Анонимен

преди 4 години

Като откраднат Мерцедес произведен след 2010та да ми се обадят !!Пишете безмислени статии за компрометирани марки.

6

Анонимен

преди 4 години

Когато апашите откраднат такава кола, трябва или да я изнесат от страната, или да я расфасоват за части. Няма как да се препродаде такава кола, освен ако не е на територията на 3-тия свят, или още по-зле - България. Всичко е маркирано, шаси, стъкла, номера на шасито и двигателя обикновенно са свързани с едно електронно устройство - тракер, тракера не може просто да се пре-програмира, защото е част от електронната система на колата. Така че - да, ще я запалиш лесно, ама къде ще идеш и докъде ще

5

пироман

преди 4 години

Аз ги паля за две секунди.

4

Анонимен

преди 4 години

Те защитата на Пентагона разбиха, че с някакъв код за кола няма се справят? Аре стига...

3

Циник

преди 4 години

Автоджамбазин - турскожаргонна шльокавица с която преписвалия мат'рялчето иска да се направи на интересен...Вече и в речниците го имаПрепродавач на коне или друг ***.прен. Лице, което много се пазари.Крадец на коли.-------А защо тази воня е "водеща новина" ще си остане мистерия

2

Анонимен

преди 4 години

до 2 По-скоро това са хакери, от които производителите нямат отърване. Същото е с компютрите...правят какви ли не защити и идва един хакер и им разбива защитната система система.Нещо което е произведено от човек не може да не се пробие от друг човек.Това е закон!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

АВТО ДЖАМБАЗИТЕ ИМАТ ГРЬБ ЧЕНГЕТА КОЙТО ИМ ПАЗЯТ ГЬРБА И ПОЛУЧАВАТ ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА НА ОТКРАДНАТ АВТОМОБИЛ