42

КАТ да се закрие

преди 4 години

Дали ще доживея времето, когато КАТ пак ще заработи, както беше до 1989 година? Без контрол на пътя, се правят милиони нарушения, примерно над 200 милиона нарушения в България всеки ден. Логичното следствие от многото нарушеняи са много катастрофи, много ранени и много загинали. Мотористите са най-големите нарушители, заедно с колоездачите каращи по тротоарите.

41

София ДМ

преди 4 години

До Анонимен 41Не е виц, карам мотор както карам кола т.е. за разлика от повечето водачи се старая да спазвам законът. Дори когато съм в задръстване с мотор седя и се пека вместо да мина най - отпред. А отговор на моят въпрос ?

40

Анонимен

преди 4 години

Тия са пасмина. Проблема е че на КАТ не им дреме.

39

Анонимен

преди 4 години

Същото както е и при колите - липса на контрол.

38

Анонимен

преди 4 години

Живея в чужбина. Имам Кавазаки, за обикаляне. Макс скорост е около 155 по разписание ... ама аз над 110 не съм вдигал.Местни мутурастя ми се смееха... защото не нарушавам закона.

37

WTF

преди 4 години

Късния соц. Диспечерът на Бърза помощ звъни в Мототехника:- Ало, колко ЕмЗе-та продадохте днес?- 5, защо?- Значи, чакаме още двама ...

36

Анонимен

преди 4 години

Моторист да спре на жълто, вместо да профучи даже и на червено. Това някакъв виц ли е?

35

София ДМ

преди 4 години

Ок само мотористите са виновни....Само да попитам, когато си карах съвсем спокойно, спирам на светофар светнал жълто и колата зад мен решава да ме мине на червено от дясно, защото бърза дали ще съм донорчето или ще съм жертва?

34

Анонимен

преди 4 години

Всяка пролет вместо да ги задържат вкупом , им правят '' тържествено откриване на сезона '' ...

33

Анонимен

преди 4 години

Във Варна по Осми приморски полк всяка вечер имаше гонки до 1-2 часа след полунощ преди година.Спим със затворени прозорци.Обадихме се на дежурния на РПУ,никакво отношение.А катастрофите стават от голямата скорост,и невъзможна реакция при непредвидено препядствие- куче,котка,камък,разсипан чакъл,

32

Пук

преди 4 години

Трябва на 50 метра след полицейския пост да има друг, който при нужда да опъва проволка напречно на платното. Така мотористите ще спират, ще се глобяват и като цяло инцидентите ще намалеят. Ще останат основно инцидентите от спирането при втория полицейски пост.

31

Решението

преди 4 години

Има и още един начин да спрат катастрофите с мотористи - трябва всеки човек в България да има по един снайпер или автомат и да има право да отстрелва мотористи нарушаващи правилата.

30

L.

преди 4 години

За многобройните си години като шофьор никога не съм притеснявал моторист с едно изключение. Винаги като ги видя в огледалото им отварям още път, за да ме задминат. Но повече не мога да направя за тях!

29

Решението

преди 4 години

Единственото разумно решение е да се забранят моторите в България, заради крайно опасното шофиране на всички мотористи.

28

Анонимен

преди 4 години

Само в изкривените представи на мотористите, ние шофьорите все ги избутваме от пътя, препречаваме им се и т.н. Моторист движещ се със скорост над разрешаната да не се оплаква. Никой не е длъжен да прави път на самоубийци. Карам в населено място с 50 км/час, оня ми иде с 200 км/час и разярен ми ръкомаха, защо му се пречкам.

27

Анонимен

преди 4 години

Значи те си правят моторите по-шумни, видите ли за да можем да ги забележим, когато прелитайки с 200 подминават кръстовище?! Бе как все те са невинни, бе ? Хем с тях се увеличават катастрофите, хем друг им е виновен!И не, това не е само у нас, понеже сме балкански субекти. Гледайте в тубата какви клипове си праявят по цял свят.Вчера гледах как младо момиче кара бясно на "задна гума" по улиците на Лос Анджелис. Заболяването е тотално, не е виновна българската комплкесарщина само.

26

Анонимен

преди 4 години

Липсата на достатъчно гънки по мозъка на мотористите е основната причина...Нищо друго!Всяко, дори неволно падане от това безсмислено "МПС" е 90% с фатални последици.Е... За мен това са самоубийци, които само не знаят точно кога ще им се случи" случката "...Само да не убиват други хора, ще е перфектно...

25

Анонимен

преди 4 години

От години не съм виждал моторист, който да кара нормално по пътищата. На практика всички са за затвора, ако преди това не опънат петалата.

24

Анонимен

преди 4 години

Тези мотористи дето дават мнения в новината, не знаят ли че има закон за движение по пътищата и трябва да го спазват? Какъв адреналин, какви скорости? Да спазват закона и да не мрънкат!

23

opa

преди 4 години

повечето мотоциклетисти си карат супер и правилно по пътищата и не е рядкост да видиш шофьори на коли, който да ги избутват препречват и прочие, но има един малък процент мотоциклетисти, за които правилника за движение не значи нищо са си чисти убийци.