12

Анонимен

преди 4 години

До 11. Решението е на прокурорската колегия, а не на Бойко и Цецко, тъ.пак.

11

Анонимен

преди 4 години

До 9. Глу.пак, номинациите могат да се правят от съдебната власт, а не от управляващите.

10

Анонимен

преди 4 години

Ама сама как се кълнеше тоя,че не иска,че няма никакво намерение да се кандидатира,пък сега обърна палачинката. Отдавна е ясно,че ще е той. Бойко и Цецко са го решили,ама той отричаше,та да го оставят намира медиите. Сега тихомълком излезе единичък той.

9

Изнервен

преди 4 години

И нека плюенето започне. Колко досадно. Нали ви е ясно, че който и да беше, ще бъде омазан.

8

Анонимен

преди 4 години

Колко са нагли вече управляващите - дори не си правят труда да представят поне 2-3 кандидата и да "изберат" от тях правилния, а директно единствен кандидат и по бързата процедура. Пълна деградация на съдебната власт и овладяване от частни интереси.

7

Анонимен

преди 4 години

Лесно е да спазваш демократичните процедури, като държиш тояга зад гърба си.Ще става още по-зле, ако не се вземат мерки нещо поне да се промени.Обръщането на другия край, подмяната на меката сила с твърда сила вече започва. Най-малкото започва инсталирането на когото трябва където трябва. После ще става каквото не трябва да става. Мислете, докато не е станало късно. Фатално късно. И не се учудвайте на днешната новина за бъдещия главен прокурор. Защото утре започна от днес...

6

Анонимен

преди 4 години

Toja schte slu6a. Bb i zazaov vs ok mutrite sega ok

5

Анонимен

преди 4 години

досущ като едно време, когато кандидата беше пак един и партията една... честито! стягайте багажа!

4

Анонимен

преди 4 години

Боец имат за кандидат Бойко Атанасов, но в нашата демокрация няма и дума за друг кандидат освен гешовицата.......

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки поне малко информиран и поне донякъде следящ процесите в страната отдавна знае, че това е отдавна предрешено и решено.Формално се спазват процедурите. То това ни остана от демокрацията - формалните ѝ процедури. Демокрацията е нужна, само като формална процедура. И докато тази процедура работи, ще карат по нея. Лесно е да спазваш демократичните процедури, като държиш тояга зад гърба си.Ще става още по-зле, ако не се вземат мерки нещо поне да се промени.Обръщането на другия край, подмяната на меката сила с твърда сила вече започва. Най-малкото започва инсталирането на когото тр

2

Юриста Пенчо глиста

преди 4 години

Тоя ако стане главен всеки ден по телевизиите ще се въртят клипчета в стил "На колене пред българското правосъдие! Вие сте престъпник!"

1

Счети

преди 4 години

Един е само според платените медии. Според един друг сайт БОЕЦ събира гражданска подписка за издигане на независима кандидатура, но нито дума за това, нали Камелия ? Всеки с интернет може да провери !