51

риголето

преди 4 години

До АнонименЕ дано! Аз съм тук , а Путиновата демокрация е на две хиляди километра от мен. Итака бих искал да бъде.

50

риголето

преди 4 години

До АнонименЧе ние не щем даже да стъпим там, чворе, ние се борим тя да не стъпи тук с миризливия казашки ботуш!

49

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До РУСИЯ Е ВЕЛИКАЕ за какво са всичките тия мъки?

48

риголето

преди 4 години

За това дето го написах досега, ако бях в Москва вече щях да чакам да ми звъннат на вратата. И стучать колеса..... и отходят от сибирскам вокзале....

47

Гледна точка

преди 4 години

Хакери проникнаха в компания, която работи за руските служби. Разкриха проекти на ФСБНамедлено оставка ПУТИНА!! Алкашами искат тука някакви си оставки за безобиден пробив в НАП. Друго си е да ханкнеш Федералната служба за сигурност на Русия!

46

до 2

преди 4 години

Чакат инструкции от Евразийския съюз.

45

риголето

преди 4 години

До АнонименВсяка държава е имала в най-новата си история слаби управляващи / България постоянно!/ Но ако целта е грешна татко Путин уверено ще я достигне. Той ще достигне всяка цел, която си е наумил... Ще видим кой е прав след години. Дано не караме Лада тогава. Ще ти купя една като подарък.

44

Гледна точка

преди 4 години

Да е жив и здрав Путин, че иначе Русия ще е най-богатата държава!Това е много много вярно! Без Путин и олигарсите около него Русия би била най - богатата страна в света!!

43

Слава Україні

преди 4 години

Богу душу нашу вддамо дину,За нашую землю Священну УкрануМи за ц степи, за лси гори,За лани широк, за Чорне море,За Небесну Сотню, за Тараса брата,За нашу свободу ми побороли ката!З нами свята вра, з нами Бог правда, ми проти того, щоб брат шов на брата.А якщо вйною тод начувайтесь,Нас нщо не зупинить! Слава Укран!

42

Анонимен

преди 4 години

тука едни душици много загрижени за русия ама плачаття русия ако не беше се отървала от елчин и да дойде тоя дребния отдовно щеше да е разпарчосана- и щеше да екато афганистан и тогава никой нямаше да се сети да плачеза разпарчосването е написано черно на бялои даржавните секретари на сащ открито се изказваха че не било честно една държава да има толкова голяма територия- така че кратка със сълзитевижте дали има пари за лекарства на онкоболните деца в българия а после мислете за русия

41

риголето

преди 4 години

До АнонименАми да ги пратят в Сибир - мир да има. На нас ни е лесно - не ние ще ходим. Да е жив и здрав Путин, че иначе Русия ще е най-богатата държава!

40

1234

преди 4 години

10000 за москваса 1000 за софия

39

Анонимен

преди 4 години

Останалите 100 млн. очевидно не са съгласни с тия десетина хиляди...

38

риголето

преди 4 години

До Анонимен"Някаква свобода"? Дай определение за видовете свобода!

37

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

36

риголето

преди 4 години

До АнонименСинигер розов, едва ли си толкова запознат с руската избирателна система. Ако си - значи трябва да се провери защо толкова знаеш. И изобщо тук не става дума за избори , а за свободата да ти позволят да участващ на избори. И да има независим съд, който да прецени дали има нещо нередно. Казах ти да четеш.... е дори и между редовете, ако не си хващал книга досега.

35

Русками алкашами

преди 4 години

Слава Царь Росссии!Слава Царь могушие царьство!Слава пожизнений наш Царь! Слава Царь Владимир IV!

34

риголето

преди 4 години

До АнонименТо на снимка и нашите депутати изглеждат умни. Тъй че ако никой от нас не е бил в Москва да брои да приключваме спора!

33

Wc

преди 4 години

РИСИЯ Е ВЕЛИКА НО НИКОГА НЯМА ДА Я ПОСЕТИМ. ПРАВНУЦИТЕ СЬЩО. БААКТЪН ОТ РУСНАЦИ. ЩЕ УЧИМ КИТАЙСКИ.

32

Анонимен

преди 4 години

И къде са тез 10 000 няма снимка. Виждаме 5 човека.