284

Анонимен

преди 4 години

Присъщо е за хората със загубена цел в живота или претърпели социален крах, да потърсят утеха в някоя конспиративна теория и по този начин да намерят илюзионен смисъл на съществуването си.Стоя зад думите си и съм категоричен,че тези,които твърдят,че на луната не е стъпвал човек е редно да потърсят медицинска помощ от психолог !

283

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре, а вие кога?

282

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре дразните ли се..........преди 50 години.......а вие само ку чето Лайка изстреляхте и то със шут.....

281

Анонимен

преди 4 години

,Бягащ заек,,китайският Луноход ,ги закова със снимките на кафяво кестенявата повърхност на Луната . Направо им заби пирона в ков.ч.га . А и разположението на Земята в тоя момент ,не позволява никакъв апарат,ракета ,уред ,напуснал земната орбита ,за се насочи към Луната . При тази орбита ,би следвало изхвърляне в неизвестността .Който има разум ,спокойно може да го провери .Възможностти ,дал Господ . Е! Ако иска ,разбира се ?

280

Анонимен

преди 4 години

Абе те до 1992 година нямаха ,,космическа тоалетна ,,и кен .заха в памперси ,,кацнали на май.....си ЕДНА МАЛКА КРАЧКА ,ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА !

279

Анонимен

преди 4 години

То не е много ясно това с кацането.Защо от тогава няма редовни "полети" до там? Пари ли няма?

278

Анонимен

преди 4 години

До До тоя с въпросите Отговорено ,*** ! Изсмукани ,шикалкавещи отговори .Какви са тези компютърни снимки ,цифрови ? Нали са снимани на ленти ? Защо повърхността на Луната е сива на снимките ? Китайците доказаха ,че е кестеняво -кафява ,а на учебниците по география от 1980г. издадени в СССР ,и показана също, кестенява ,коричевая ?Защо земята е толкова мъничка ? Защо няма следи от тяга на двигателя ,при кацане и излитане ? Камо ли пепел ,прах ? Кубрик виновен ,издъни ги !

277

Анонимен

преди 4 години

А пък Тикввата се снима по новолуние и заяви: "Икономиката ни тегли напред, имаме пари за фотоапарати".

276

Въпрос

преди 4 години

На До тоя с въпросите не виждам смисъл да отговарям с оглед висококултурното му писание.А за кацането на където си искате, китайците чак сега успяха да кацнат на обратната страна. И ,вярно, тя не е плоска. Само винаги обърната с една страна към Земята. И там кацат... :)

275

Анонимен

преди 4 години

Айе Боко да направи една ракета до Луната и повече никога да не го видим. Извънземните го чакат да го изберат за водач в някой кратер, а церемонията на живо ще се предава на Земята.

274

До тоя с въпросите

преди 4 години

Щом имаш достъп до днес.бг, значи имаш и до други сайтове в интернет. Наистина ли очакваш отговори на тъпите си въпроси тук или просто демонстрираш колко по-висок левъл конспиратор си? Не си първия ***, който ги е задал и вече е отговорено на всичките.

273

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПредполага се, че са били на такова място на Луната в такова време по което Земята не се вижда.Нали знаете, че Луната е обърната винаги с едната си страна към Земята. И те са кацнали на тази страна, не на обратната....

272

Въпрос

преди 4 години

Въпросът е защо не са снимали само звездите.За Земята се оказва, че тя би трябвало да изглежда 6 пъти по-голяма от тези на снимките от кораба.А от самата повърхност на Луната няма снимки на Земята. Защо?

271

Въпрос

преди 4 години

Лунният модул няма малки странични двигатели, разгледайте го. А и това е един от големите въпроси, задавани от американците, съмняващи се в кацането.

270

Въпрос

преди 4 години

По време на Студената война Сатурн би било голямо предимство.А и сега се оказва, че и нейните чертежи ги няма.

269

Въпроси

преди 4 години

4. Как се управлява модул с един двигател, който не каца отвесно, а с доста висока странична скорост.5. Защо не са напавили снимки на Земята или звздите от повърхността на Луната? Тогава всички биха разбрали, че е вярно кацане.6.Защо лунният камък, подарен на Холандия, се оказва земен?

268

Анонимен

преди 4 години

Кацали са, кацат и пак ще кацат...по теУевизията;-)))))

267

Въпроси

преди 4 години

Изпитвам съмнения и задавам въпроси.1. Защо най- мощната ракета Сатурн е зарязана, като би могла да извежда големи спътници;2. Тези леки скафандри очевидно са изключително температурно и радиационно защитни. Особено радиационно. Защо не ги използват?3. Как така предават на живо такова рисковано кацане? Ако бяха загинали е щяло да бъде голям срам

266

Съвет

преди 4 години

Всички припирни тук кой е по напред са безсмислени. Човек е създаден да живее на Земята и няма работа в Космоса.Единствено да се обединят как да предпазят Земята от астероиди и евентуално космически нашественици. С какво тези 400 кг. камъни помогнаха за напредъка на човечеството ?Похарчени милиарди за нищо. И Путин да понамали бомбите .

265

Новият Раптор

преди 4 години

На Мъск ще ходи до Марс за рекордно кратко времеРусосифилистиците да готвят опорки че това не може да е верноЩе им трябват много скоро ;)