77

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам тея ми навяват нещо познато.Конгресите на БКП и на КПСС.С тая разлика че последните бяха през 5 години.

76

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Още 2-3 часа и ще имаме Нов Вожд! В Цялата си История ЕС няма случай, в който предложеният за Председател на ЦК,пардон, ЕК, да не е избран, това да не е Демокрация?! Това е като изборите на Дебелият Ким в Северна Корея, всъщност и там е малко по-демократично - гласуването е явно, че поне да се знае кой да екзекутират след това, а в ЕП гласуването е тайно - още един признак на прозрачен демократичен процес!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Седем деца е родила жената, не вярвам да и е все тази за съдбата на Стария Континент.

74

Анонимен

преди 4 години

Няма как нещата в ЕС за вървят по мед и масло.На едно място,са събрани и републики и монархии.Урсула е представителка на монархическите среди в ЕС и като така ще имат те превес в управлението на ЕС.И понеже доста обедняха фамилийте по време на експеримента с имигрантите ще им се даде възможност чрез зелените "технологии" и джендърството да си оправят положението.Тя дори и най-голямата монархия в ЕС въпреки големите отстъпки за нея реши да сложи край на членството си,поради финансови причини.

73

Анонимен

преди 4 години

Свършиха ли се нормалните хора в ЕС, че постоянно назначават либерални бoклyци?

72

Анонимен

преди 4 години

Визията на Урсула Фон Дер Лайен: "Черен куРс за Европа"

71

Мангустан Балкански

преди 4 години

"с"-то накрая за благоприличие ли го слагате?...Не ,за множествено число....

70

Анонимен

преди 4 години

Приятел, 80 % от народа не става. Аз какъв съм, значение няма. Ако мислиш по друг начин, значи никога не си се срещал и работил с други хора, оствен българи. При десет процента данъци и това скатават и не искат да плащат. Купуват дипломи, не работят. Лъжат. Сплетничат....абе какво да обяснявам очевидното

69

Анонимен

преди 4 години

С о р о с о и д к а гнусна. Няма никакви права да тероизира бг народ с джендърство. Турските султани са по-симпатични от евроджжендърските комисари.

68

Анонимен

преди 4 години

След тази статия вече я намразих. Особено след частта, в която подкрепя истанбулската конвенция и дъблинското споразумение. Такива автоматично ги зачерквам.

67

Анонимен

преди 4 години

"Не става народа и това си е."Не става само онази част, съставена от дървени философи, която обяснява че народа не става. Разпозна ли се в описанието?

66

Анонимен

преди 4 години

"Очаква се нейната номинация да бъде гласувана с таен вот с хартиени бюлетини тази вечер около 19 ч. българско време."А защо не се избира пряко от гражданите на ЕС?

65

Анонимен

преди 4 години

Гермаците насила ще ни дадът и завод на фолксваген, ама българските неблагодарници, пак си ритат столчето. Бойко го съжалявам понякога. Каквото и да прави е заобиколен от полу-проводници, с които и да избере, все блокаж. Не става народа и това си е.

64

Анонимен

преди 4 години

Що си мислите , че на Русия , ЕС и пречи. Русия си екпортва газ за ЕС и приема технологични продукти. Всичко е ток и жици. Има един трети, на който такъв сценарии не му харвесва и прави и невъзможното ЕС да не е стабилени да вкара европейските политици в проблеми като фиското в Украйна. Политичски елит се натиска, прокарват се решения в ущърб на съюза. Конгресмени летят да натискат слугите.

63

до ЕС форевър

преди 4 години

За кое НПО работиш? Да позная ли?

62

Анонимен

преди 4 години

В момента в който се отдадеш на розови утопични фантазии, типичен пример за човешката глупост, си вън от играта. Няма сфера в която ЕС да се развива, заседнали сме на едно място от десетилетия, но пък за сметка на това сме тръгнали да спасяваме света.

61

Анонимен

преди 4 години

Хард хипи-гей либерастия предлагат в Брюксел, но пък провала от този пореден комунистически експеримент ще го понесем всички както винаги.

60

Експерт

преди 4 години

"Как да спрат еврофинансирането, като българинът революция не прави"Никой не очаква нищо от българина. Схемите спират единствено, когато спрат финансирането им. Само тогава управляващата шайка приема закони, забраняващи източването на фондовете. Казвам ти го като бивш експерт.

59

Анонимен

преди 4 години

"отдавна трябваше да е спряла всички фондове, докато не бъдат осъдени виновните"2,5 милиона емигранти им стигат на ЕС от малка България. Те искат и бели хора да останат в страната! Как да спрат еврофинансирането, като българинът революция не прави, държавата за 3 месеца ще колабира и всички ще стегнат дисагите и на запад.

58

Анонимен

преди 4 години

Европейският съюз ни е най-добрият ход от времето на Иван Асен Втори.