7

Анонимен

преди 4 години

ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ СА ИЗКУСТВЕНО НАДУТИ. ОТВОРЕТЕ НСИ И ВИЖТЕ КОЛКО СА ИМОТИТЕ В СОФИЯ КАТО БРОЙКА, А СЕГА ВИЖТЕ И КОЛКО ХОРА ЖИВЕЯТ В СТОЛИЦАТА- ОКАЗВА СЕ ЧЕ ИМОТИТЕ СА КОЛКОТО ЖИТЕЛИТЕ, ПРИКАЗКИТЕ ЗА ОГРОМНОТО ТЪРСЕНЕ СА ЛЪЖИ. ВСИЧКИ НИЕ ВИЖДАМЕ ТЪМНИТЕ ПРОЗОРЦИ НА НЕОБИТАЕМИТЕ ИМОТИ, ВИЖДАМЕ КАК ОТ ГОДИНИ ОБЯВИТЕ ЗА ЕДНИ И СЪЩИ ИМОТИ ВИСЯТ ПО РАЗЛИЧНИ АГЕНЦИИ.

6

истината

преди 4 години

истината е ,че програмистите дърпат цените на имотите на горе.имат едни заплати от 5-6-7хил лева , много от тях идват от провинцията и с такава заплата могат да купят каквото искат.обаче тия заплати са си направо извънземни , за нас обикновените хора и изобщо не можем да им насмогнем.В резулат те купуват каквото си искат и за нас не остава.решението е в повече данъце за програмистите - хем няма да им остават толкова пари и цените на имотите ще паднат , хем в бюджета ще влязат много пари.

5

Broke

преди 4 години

А как вървят тризонетите с асансьор и ескалатор?

4

Анонимен

преди 4 години

Много добър имотен специалист ми сподели истината миналата седмица, а тя е, че имотният пазар у нас вече е прегрял и е в застой, не се извършват сделки.

3

Жо

преди 4 години

ЦЕНИТЕ на жилищата се определят от пазара. След като има търсене, те растат. Така е навсякъде по света.Вчера гледам, посредата на лятото краставиците на пазара са по 3 лв. След като никой не им ги купува, ще свалят цената.Така е с всичко. Жилищата са стока, като всяка друга.Проблемът при жилищата е, че много хора надценяват възможностите си, теглят кредит от банка, а после не могат да го погасяват. Тогава банката им взима жилищата и ги обявява за продаване на търг.

2

. . . .

преди 4 години

Не знам дали има по-мързеливо и крадливо племе от българите.

1

истина е

преди 4 години

Политиците убиха България и българите !!!