33

Русофилистик

преди 4 години

Браво, другари! Много добре се справяте! Скоро може и Чернобил и репресиите на Сталин успешно да омаловажим. Лошото е че все по-малко балъци ни се връзват, ама какво пък - 5 рубли на коментар са си 5 рубли!

32

Copocoид

преди 4 години

А сега ще ви светна как е в САЩ.Там учат децата в училище да записват на мобилните си телефони или на някъде другаде когато родителите им се карат или има семеен скандал. И след това отиват в "приемно" семейство където получават повече ласки от бащините (пeдoфилска мрежа).Има жени, които също провокират скандали и ги записват като доказателство. След развода, мъжът напуска къщата и плаща яки издръжки, от които никога не може води нормален живот, освен ако не е филмова звезда или милионер.

31

. . . .

преди 4 години

Цъ, в цивилизованите западни страни такива неща не стават. Пък в балканката кенеффистанска котчина буллгаристан пък изобщо!!Също така Дойче Веле има видеозаписи показващи как лично Путин ги млати всички тия 14000 жени!Недния му Путин!!

30

Бай х

преди 4 години

Аре ся и руснаците ще оправяме..... Щото ние вече се оправихме

29

боли ме швепса

преди 4 години

До АнонименРусия е 136 млн.И каква омраза се насажда след като се изнася истината за насилието.Аз съм живял половината си живот при социализма.СССР го мразех тогава,а сега ненавиждам Русия.Напълно безплатно.Така съм възпитал и децата си и внуците си.Радващо е ,че младите също не обичат азиотските наглеци и варвари.

28

Анонимен

преди 4 години

" ... традиционните ценности ... ". Ясно!

27

Анонимен

преди 4 години

Поне са по-хубави от българките - дългокраки , руси , синеоки.Последния път като видях руска снаха, докато не си отвори мордата я мислех за изрусена ромка. Оказа се по-лошо от това. Ниско, кръглоглаво, гледа злобно.

26

Анонимен

преди 4 години

Вече тая ж и д о в с к а анти руска пропаганда започва да става все по банална и все по жалка .Хубавото е,че освен няколкото еврейчета с нетрадиционна сексуалност,които бълват под всяка тема за Русия кашерната си помия ,никой друг не се хваща и не обръща внимание.

25

Минчо Делников

преди 4 години

Присмял се хърбел на щърбел!Навални хукнал трите арменки да освобождава.Който е запознат със случея знае че става дума за чисто убийство за пари.Голямата пълнолетна щерка оговаря сестричките си да заколят тате и да си разделят имането-над 2 млн.долара в имато,коли и пари.А алкашите дето бият жените си ги има на всякъде,особенно у нас но в Русия има и доста мамаши дето бият мъжете си.Там живеят и 25 млн. мюсюлмани и още 10 арменци и грузинци за които правата на жената са равни на тези на козата.

24

Анонимен

преди 4 години

В България домашно насилие няма !!!Поредната кофа *** по Русия !Защо изобщо влизам да чета в тоя кенефен сайт!Аде в лево !

23

Анонимен

преди 4 години

Защо само Русия " дъвчете" бе " драги" писарушки от БГ Днес?! Това го приемам като агитация против Русия! -А защо не?А ти някакъв таен руснак с български паспорт ли си, та се обиждаш? Какво те дразни това, че някой пише против Просията?

22

Русофилистик

преди 4 години

Другари, дайте веднага да омаловажим случващото се в Русия. Примерно доскоро в САЩ са биели *** публично. Вие знаете. 5 рубли на коментар.

21

ЕС форевър

преди 4 години

Дивацииииии. Да се построи ограда на Изток.

20

Анонимен

преди 4 години

При 150 милионно население.14000 са капка в морето! А колко умират в България? А колко в САЩ? Защо само Русия " дъвчете" бе " драги" писарушки от БГ Днес?! Това го приемам като агитация против Русия! ! И се започва едно оплюване ти казвам! Много са лесни децата! Ама нас помнещото поколение и живяло през комунизма. Ама изобщо не ви вземаме на сериозно!! Даже сте жалки в нашите очи! Бива ли така да Поамериканофилчвате децата и Ги манипулирате да мразят Русия?? Ами спрете се вече!-:(

19

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде има насилие и не само по домовете, а и по улиците и по работните места. Малко са държавите, където хората живеят сравнително мирно и тихо и обикновено са някакви държави-джуджета с малка територия и население.

18

ivailo

преди 4 години

14 000 ?? Намалете малко , че на тая "статистика" няма да повярват и най-правоверните евроге.йци.

17

Анонимен

преди 4 години

Анна Равина? Това жената на равина ли е?

16

Анонимен

преди 4 години

Германците много обичат такива тоталитарни системи и режими. Но им е забранено от американците да си изберат свой любим тоталитарен режим. Завиждат много, особено на Турция и Арабските държави, дори на Израел. Вечно мечтаят за своя Путин, как ще поведе германския народ към поредната слава.

15

Анонимен

преди 4 години

В Турция е още по-зле, затова там ще построим завода на Фолксваген, а за Русия Фолксваген не е на достатъчно високо ниво и затова ще построим завод за БМВ и Мерцедес.

14

Майтап

преди 4 години

Този канибалски виц за 14 000 умрели от домашно насилие в Русия го пробутват по нета от няколко години. Трябва да е някаква Русия в алтернативна вселена, защото през миналата година всички убийства (и то предимно при криминални разправии, пиянски сбивания и междуетнически скандали) там са малко над 8000.Крадливият режим на Путин с имперското му бълнуване за величие си има достатъчно трески за дялане, няма нужда да съчинявате такива кръчмарски лакърдии.