21

kosta

преди 16 години

"22-годишният безработен младеж"-нека и той да има някой лев в джобчето!Все пак момчето е безработно,да му влезем в положение!Това е най-порнографската държава,винаги е било така-пари,при пари отиват!Вече нищо не ме изненадва.

20

Dedo Vi Moni

преди 16 години

vsi4ko e naglaseno - *** tapotiite-tr da sprat tapite predavaniya

19

ani_mont

преди 16 години

пак успяха да си изперат парите, ей...тц тц тц

18

pipo

преди 16 години

Не им верваме ! Прави са колегите - то че е сценарии е ясно . Ама много плитък. Като за деца. Какво да се прави - и телевизиите ни , като държавата ни.

17

K

преди 16 години

Аз пък си спомням и една обикновена жена, която спечели 100 бона, може би има и други, но не го следя редовно.

16

Todor

преди 16 години

Ot NTV stavat smeshni.Az otdavna ne im gledam typite igri i reality bozi

15

преди 16 години

Да не си помислите че е нагласено?Неееееее е.Кой печели досега?Китаеца и Венета Райкова.Айде стига бе.

14

Ванко

преди 16 години

Предаванията са на запис, така че хората, които са присъствали на записа са разпространили информацията преди да достигне до зрителите на това предаване ;)

13

rrr

преди 16 години

kum No 4-intelekt i kitaec?!ami towa sa wzaimno izkl.se poniatiq be ,kuku!tuj narecheniq kitaec e nai-obiknowen ashlak ot niakude si,i ne wijdam zasto tree da ni interesuwa jalkoto mu sustwetwuwane

12

преди 16 години

нагласени приказки. Е нема такава телевизия, отвратен съм и ....... айде бегам че пак ме напиня .

11

Веселина

преди 16 години

Аз се възхищавам от Венета Райкова.Тя е много искрена и има морални ценности, които изглежда че са чужди за някой хора.За съжаление в България такива хора се срещат все по рядко.А за тези, които се радват на това че Тишо я напусна много жалко. Такива хора ще си останат със злобата, която ще ги разяжда.Това са лоши хора, които се радват на човешкото нещастие и ще им кажа, че когато живееш с лошотията тя рано или късно се обръща към теб.

10

преди 16 години

Това, че Китаеца ще спечели 100 000 се разправяше от поне 1 седмица, така, че нагласеността е явна.

9

Directora

преди 16 години

Явно в нова телевизия всяка една игра е по сценарии. Защо не ги взе някой нормален гражданин, а не "звезда". Всичко е толкова наредено, че нямам думи просто. И биг брадърите бяха корумпирани и тази игра също!

8

Далия

преди 16 години

А дали всичко това е дело на късмета, съдбата, звездите, кадема, провидението и т.н или е имало друга сключена "сделка или не" преди началото на шоуто и даже още преди началото на ВИПа...Мен ми се струва че това е хонорара на Азис за участието му, но просто са решили да му го дадът по по оригинален начин, пък и да си качи рейтинга Нова Телевизия...!

7

до номер 4

преди 16 години

ехо земята вика лудия а бе ти изобщо имаш ли мозък; какъв интелект видя в *** наречен китаец бе човеченце

6

нели

преди 16 години

искам да изкажа мнение за тази жена,че е страшно отвратително и долно същество незнам какви хора я преценят и я назначават на работа след участието и във вип брадър тази жена би трябвало да си отиде от телевизията и да стои без работа.тя изложи и медията в която работи и самата нея.вижде съпругът и я напусна той разбра колко е лицемерна и долна ***.помъчи се да бъде добра но е изписано на лицето и злобата която носи в себе си.изгонете тази жена от българския ефир.

5

ГРЕШИТЕ

преди 16 години

Накрая имаше 2 кутии 1000 и 100 000, а не както сте написали 10 000 :))))))) Като пишете нещо поне да е вярно хахахахахаа

4

димка стоянова араба

преди 16 години

много го харесвам това момче и му се възхищавам на интелекта и аз лично одобрявам избора му на личен живот той беше най интелигентния човек във вип брадър всички ги закова,мога само да му честитя и да му пожелая много здраве и щастлив живот той заслужава това

3

Mac

преди 16 години

Ne, tq specheli 75 000, zashtoto tova beshe togava nai-golqmata:)

2

преди 16 години

""Трудно"" ""заработени"" пари.