215

на баба ви фърчилото

преди 4 години

псалмите явно дейтват ;)

214

Изнервен

преди 4 години

До Бахуро и други подобни. Глу.пак, няма конфликт на интереси ти казват, а за данъчно или друго престъпление си има друг вид разследване.

213

Бахуро

преди 4 години

Все пак в България няма корупция, само усещане за корупция. Това казва и доклада на това безумно съкращение.

212

Защо бе,другари

преди 4 години

Полудяхте и се надпреварвате да пишете все едни и същи глупости ?! Успокойте се де,ще си навредите на здравето ! После кой ще гласува за любимата ви партия !

211

Анонимен

преди 4 години

Ееее, не! Страшни сте, да живее Комунизма! Другари и другарки, най- после социализма се превърна в комунизъм! Ура за вожда Борисов!

210

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоСхемата важи при голяма част от строителите - сделките се изповядват на данъчна оценка. Въпросите са - откъде честните ни управляващи с държавните заплати имат толкова доходи и защо не ги разследват за укриване на данъци, както тях, така и фирмата, която е взела безотчетни пари.

209

Анонимен

преди 4 години

И не е само това - разследването на КПКНПНКПНПОНПКИ показа, че Цветанов и останалите всъщност са бездомни и нямат нищичко. Ама нищичко. Всичко са дали за добруването на народа.

208

Тинев

преди 4 години

. ВЪЗПРИЯТИЯТА НА ЕДИН МОШЕНИК .Прекрасна държава!Колкото повече крадеш и мамиш ПО-ЧЕСТЕН СТАВАШ.

207

Pilot

преди 4 години

Точно,затова Президента поиска тази кнопи да се назначава не от най-корумпираните правителството , а от него, но овцете мълчат ! И докато е така ще ги стрижат ! Честито да ни е и скоро и по-лошо ще става , това е най-малкото !

206

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха, те чисти бе, много хрисими даже ? Що за на'глост и корупция в правораздаването и в тая комисия ? Правят ви на мал'оумни бе, докога ще лазите в краката на тези тъмно червени комунисти от ГЕРБ ? Що за народ сте бе, като не можете да разберете истината бягайте от тази кошара управлявана от бандити, спекуланти, измамници и всякакъв друг род червени, защото показвате на света, че не сте нищо друго освен едно покорно стадо овце от порода "българска покорна тъ'поглава" !

205

Pilot

преди 4 години

Точно за това говори президента,че когато всичко е сива икономика и корупция ,никой няма да инвестира тук ! Въпроса има и друг аспект ,какво направиха политиците за да помогнат на бизнеса ? Нали тиквата беше голям приятел с Меркел , *** *** , а да попитам защо гласувахте за него !

204

Стойчо

преди 4 години

Сега разбрахте ли що VW ни помаха за сбогом от Капитан Андреево...:)

203

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПо-добре вместо ние на Терминал 2, те в затвора.

202

Екстратерестриал

преди 4 години

Няма как да има нарушения,те са взети по напълно законен път и няма нарушения.Ние сме тия,които прекрачваме закона с незаконно построените си къщи.Аз лично крада ток и живея в квартал Редута.Елате ме хванете,мишкииии.

201

сминдух енд чесън

преди 4 години

Всеки с трети клас ще ви пресметне , че с декларираните доходи няма как дори и на занижените цени политик да притежава подобно нещо.

200

Зоя

преди 4 години

Гарван гарван око не вади!

199

Казака

преди 4 години

Елементарно:1.От къде са парите за такива имоти?2.При сделките имали облагодетелствение,Като цени,деклариране и др.3.Безпристрастни ли са проверяващите или зависими от властта?4.Сле като са чисти нещата,защо не ги възстановят на същата работа.На тези въпроси няма убедителни отговори.Следователно недоверието е основателно.

198

Анонимен

преди 4 години

В държава, в която сме на първо място по всичко негативно и на последно, по всичко положително, няма как да очакваме решението да е друго.

197

да, ама не!

преди 4 години

До опетковПриятелю, така е, но да си чувал приказката, че "рибата се вмирисва откъм главата"!? като гледат големците, какво правят, естествено, че и обикновените хора ще правят същото! Просто мащабите са различни, и едните каквото си надробят - те си го сърбат, а на другите - попарата цялата държава я ***!

196

Нищо ново

преди 4 години

Този резултат беше ясен предварително. Не е незаконно да купиш два-три пъти по-евтино жилище ако ти го предлагат. Въпроса е, срещу какво строителят е продавал по-евтино луксозни зилища и то точно на гербаджийски политици?