219

Ми

преди 4 години

Да ни е честит договора за добросъседство!

218

баста

преди 4 години

Дете/макетата/ което се отказва от майка си/България/никога нищо добро няма да види нито в този,нито в който и да било друг живот.Изгубени,лутащи се души.Сами са си избрали да изчезнат и да се претопят между гърци и албанци.

217

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали си струва постоянно да оборваме, че и да защитаваме прекалено елементарни и невежи хора, дори да са от нашия род. То някой като е решил да се цепи и да злорадства, да се маха. За глупостта граници няма. За какво са ни такива хора с промити коминтерновски мозъци. Фактите в историята са винаги по-силни и устойчиви от всякакви внушения на сърбопоклонниците.

216

Константин

преди 4 години

Ние много сме воювали със сърбите, сега има анти-българска политика от македонската държава, но аз смятам, че ние сме си най-близки с тези два народа. Жалко, че не сме обединени. Но явно някои кръгове външни и вътрешни имат интерес от разделението и омразата между народите и семействата и братята и сестрите. А на братята македонци мога да препоръчам да прочета и гледат клипове в нета, как бива посрещната Българската армия през 1943 г.

215

Makedon

преди 4 години

Makedoncite i Bolgarite se braka........ i nikoj od strana me moze da ne skara

214

D

преди 4 години

Каква Македония, ако щете и северна. Още ли я има на картата??!!

213

Анонимен

преди 4 години

Така се получава македонец , но има и важна подробност трябва радиоактивна вода, затова и Македония съществувала след развитието на ядрената енергетика ,защото преди е нямало радиоактивна вода.

212

Скептик

преди 4 години

Българи, Сърби у Македонци сме една кръв. Голяма християнска държава на Балканите е желала само Русия.

211

Анонимен

преди 4 години

Македония и анти-българската пропаганда са творение на българи, още от 1944г. насам нищо не се е променило. Така, че да не ми скачат разни "аналЕзатори" или "професори" да ми обясняват врели-некипели. Сами си оср*хме положението, така че айде да не се правим на по-големи патрЕоти, от колкото сме. Пък тя историята ще помни, и ще се повтори като фарс...!!

210

Истина

преди 4 години

След като сме загубили беломорска Тракия заради македонците, най-добре е да не се обаждат никога!

209

Блондинка

преди 4 години

Само не разбрах сега българския език как му викат съседите: македонски или северно македонски?

208

Анонимен

преди 4 години

Чернобилците пак се опитват да мътят водата.

207

Анонимен

преди 4 години

Ще напиша нещо, па кой разбрал разбрал.Македония за България е същото, което е Украина за Руссия и каквото е Полша за Славянството. Само с една дума- ***.

206

въпрос на избор

преди 4 години

Тези типове сбъдват мечтата на Русия Българите да се бият едни други.Просто кротко трябва да им се обяснява и нещата ще си дойдат на мястото.Действително последните 30 години Русия успя да завлече за последно каквото можеше, но изяде и него и сега отново е ***, по жалка от преди.Тези които се осъзнаят ще вървят напред, а останалите ще последват съдбата на руснаците и нашите редови социалисти.

205

Гоце Делчевъ

преди 4 години

Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть! Ако тая болѣсть не съществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани.

204

Ти да видиш

преди 4 години

Турските нещастни тролчета как се радват!

203

хигиенист

преди 4 години

Нещо взе да ми се губи логиката - според вица и в двете му разновидности разликата между българите и македонците е една баня. Какъв точно е проблема - кой се е къпал последно?

202

Анонимен

преди 4 години

Плиткоумието не прощава нито на българин нито на македонец, продължавайте!

201

такъв онакив

преди 4 години

това е много прилича на псуване от радикални хохли срещу руснаци.

200

Ехх

преди 4 години

Освен историята и езикът, сега и шегите започнаха да крадът. Не знам какво са се активизирали напоследък ...